Azmir zauvjek ! Jer i Binga bi Jasmin morao aminovati hehehehehhehehehehehChinaglia je napisao/la:hipoteticki, kada bi Bingo usao u UO, dal bi staragarda ostao vjeran Asmiru il bi postao Senadov fanatik

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Azmir zauvjek ! Jer i Binga bi Jasmin morao aminovati hehehehehhehehehehehChinaglia je napisao/la:hipoteticki, kada bi Bingo usao u UO, dal bi staragarda ostao vjeran Asmiru il bi postao Senadov fanatik
Ma Senadov fanatik,lacia mi tvog....a ti znas da se ja ne bi kleo bez razloga rimskim fasistimaChinaglia je napisao/la:hipoteticki, kada bi Bingo usao u UO, dal bi staragarda ostao vjeran Asmiru il bi postao Senadov fanatik
Sad pricam s jaranom sto hoda po atletskoj stazi( ovi sto trce slabo cuju) da je predsjednik pravio oprostajni rostilj na stadionu sa Slavkom jer mu ovaj nije udovoljio oko kapitenske trake za jednog igraca.sviunapad1010 je napisao/la:Mislim da ćemo sve pogodit sto pisemo
kujice mala, prodao bi se ti bilo kome za malo slavestaragarda je napisao/la:Ma Senadov fanatik,lacia mi tvog....a ti znas da se ja ne bi kleo bez razloga rimskim fasistimaChinaglia je napisao/la:hipoteticki, kada bi Bingo usao u UO, dal bi staragarda ostao vjeran Asmiru il bi postao Senadov fanatik
Imam neki stari dres lacia.... koristi zena za pranje prozora...ako budeš fin,poklonit cu ti pa mozes spavat u njemuChinaglia je napisao/la:kujice mala, prodao bi se ti bilo kome za malo slavestaragarda je napisao/la:Ma Senadov fanatik,lacia mi tvog....a ti znas da se ja ne bi kleo bez razloga rimskim fasistimaChinaglia je napisao/la:hipoteticki, kada bi Bingo usao u UO, dal bi staragarda ostao vjeran Asmiru il bi postao Senadov fanatik
klasicni podanik
imam dres Lazija, original jbgstaragarda je napisao/la:Imam neki stari dres lacia.... koristi zena za pranje prozora...ako budeš fin,poklonit cu ti pa mozes spavat u njemu
fukaroni je napisao/la:kako sam ja cuo od ovih trkaca na atletskoj stazi senad i čelo sigurno odlaze bony bi trebo biti predsjednik i senad bingo bi trebo uci cak je bilo price i da husara bude sportski direktor
Koji ono igrač bi na dresu?Chinaglia je napisao/la:imam dres Lazija, original jbgstaragarda je napisao/la:Imam neki stari dres lacia.... koristi zena za pranje prozora...ako budeš fin,poklonit cu ti pa mozes spavat u njemu
Ako ima ne smije ga vise obuci po carsiji, zbog bombardovanja. Beriz sigurno ne voli momcice u dresu lacia.wobly92 je napisao/la:Koji ono igrač bi na dresu?Chinaglia je napisao/la:imam dres Lazija, original jbgstaragarda je napisao/la:Imam neki stari dres lacia.... koristi zena za pranje prozora...ako budeš fin,poklonit cu ti pa mozes spavat u njemu
Ko da Beriz zna šta je Lacio.Probisvjet je napisao/la: Ako ima ne smije ga vise obuci po carsiji, zbog bombardovanja. Beriz sigurno ne voli momcice u dresu lacia.![]()
Teško da on zna pročitat riječ fašiste.wobly92 je napisao/la:Poznaje on fašiste
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.