GariGarinca je napisao/la:Ja nepisem puno vise citam javim se samo kad imam sto pametno za reci.....
misaplatini ( söazem se stobom u potpunosti da je to biolos dan)
Vucevich ( nisi u pravu kad Belgijance gledas kroz dvije utakmice a nekao cjelinu tj kao kvalitetu) Oni su jucer bili bolja ekipa u svim segmentima igre!Mi se nismo postaviki kako treba ( trener je profula da postavom i taktikom) al poslije bitke lako je biti general!Djeca su igrala to sto im je receno i nije bilo dobro !! Trebamo ovoj djeci dati maximalnu podrsku i nadati se da ce treneri postaviti bolju taktiki i drugi sastav jer je ocito da neka djeca nemaju ni nage a niti znanja bit u ovoj ekipi!Naravno to je moje misljenje i nafam se da svi mi ovde imamo pravo reci sto mislimo.Protiv iraca moramo igrati na pobjedu bez kalkulacija jer da smo izgubili sa 2 razloke onda bi mi kalkulisali dovoljan nam je bod ovako samo igra pobjeda i nista drugo !!!!
Uglavnom,to je to,a sto se sastava tice,nazalost,ovdje se velicaju neki igraci koji se znaju samo iz prica ili rekla kazala a pravi nosioci igre i borbe su diskretni u citavoj pompi.Ko je gledao ove 2 utakmice zna o cemu pricam.
Sto se tice selektora,ne treba puno ni kritikovati ali ova juce utakmica da Sakibom na klupi bi otisla skroz u drugom pravcu vise sam nego siguran.