Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Iduce prvenstvo tri gradska/susjedna derbija.
Sarajevo-Zeljeznicar, Sloboda-Sloga, Radnik-Zvijezda 09.
a borac - krupa?plavobeli je napisao/la:Iduce prvenstvo tri gradska/susjedna derbija.
45515
Zaboravihgrbavicka je napisao/la:a borac - krupa?plavobeli je napisao/la:Iduce prvenstvo tri gradska/susjedna derbija.
PS:Cetri grada 8 klubova
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neki od tih se nalaze pored gradova ali su dovoljno blizu..plavobeli je napisao/la:Zaboravihgrbavicka je napisao/la:a borac - krupa?plavobeli je napisao/la:Iduce prvenstvo tri gradska/susjedna derbija.
Sarajevo-Zeljeznicar, Sloboda-Sloga, Radnik-Zvijezda 09.![]()
PS:Cetri grada 8 klubova![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Četiri grada 5 klubova, jedno predgrađe i dva sela da budemo precizniji.MortemHz je napisao/la:Neki od tih se nalaze pored gradova ali su dovoljno blizu..plavobeli je napisao/la:Zaboravihgrbavicka je napisao/la: a borac - krupa?![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
kad dodas da je siroki brijeg maltene predgradje mostara, onda imas 5 lokalnih derbija... ostaje jos gosk i mladost, ali to je vec druga pricaplavobeli je napisao/la:Zaboravihgrbavicka je napisao/la:a borac - krupa?plavobeli je napisao/la:Iduce prvenstvo tri gradska/susjedna derbija.
Sarajevo-Zeljeznicar, Sloboda-Sloga, Radnik-Zvijezda 09.![]()
45515
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Granični prijelaz i selo pored grada hahahah, najjaca smo liga u Europi
- Evolve
- Kontakt:
Dobro zaseok. Ostavi se semantike.Evolve je napisao/la:Cuj predgradje Mostara haaaa
e pa sad... 29 minuta autom, to ti je kao trolom od dobrinje do skenderije...Evolve je napisao/la:Cuj predgradje Mostara haaaa
45515
ono je stvarno prelosa kombinacija bojaMortemHz je napisao/la:Olimpik je boga prekucao, ovaj i nije toliko los koliko je losa rezolucija i boja. Moglo bi se nesto od ovog uraditi i isto tako njima zvijezda ne treba.Rigoletto je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/otkriven-n ... iti/276233
prekucali olimpik, moze li ruznije? koda ga je neko s prepucavanja uradio u 5 minuta
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mogli su makar centrirat loptuMortemHz je napisao/la:
Trebali su objavit javni natjecaj, postavit nagradu za tri najbolja i ljudi bi im slali odlicne radove. Ja bih prvi pokusao ako bi mi se isplatilo. Kao sto rekose vec, boje, font, nista ne pase.Rigoletto je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/otkriven-n ... iti/276233
prekucali olimpik, moze li ruznije? koda ga je neko s prepucavanja uradio u 5 minuta
I kad su vec Tuzla City ne znam zasto onda nisu FC, a ne FK. Kad su europski nek budu europski do kraja
Signore je napisao/la:Trebali su objavit javni natjecaj, postavit nagradu za tri najbolja i ljudi bi im slali odlicne radove. Ja bih prvi pokusao ako bi mi se isplatilo. Kao sto rekose vec, boje, font, nista ne pase.Rigoletto je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/otkriven-n ... iti/276233
I kad su vec Tuzla City ne znam zasto onda nisu FC, a ne FK. Kad su europski nek budu europski do krajaIli Tuzla City CF
Nit su gradski, nit tuzlanski.
Nego znam par ljudi koji bi im džaba odličan logo uradili samo da imaju za portfolio.
To ti je ono 'to je moj klub i samo ja odredjujem kako ce biti'. Bilo bi im ispod casti da im netko drugi napravi grb. Kod nas prije deset godina osnovan rukometni klub i to od strane rukometnih zaljubljenika s kojima je klub tada vise bio rekreativni nego nesto ozbiljniji. Brzo je to doslo na jednu visu razinu, ali zelim reci da su oni tad u startu raspisali javni natjecaj za grb. Ne znam koja je cifra bila i nije neki spektakularan grb, ali barem nije iz painta i pristojno izgleda. Nisu sami sjeli i crtali neku glupost koja se samo njima svidja.Penaltiky je napisao/la: Nit su gradski, nit tuzlanski.
Nego znam par ljudi koji bi im džaba odličan logo uradili samo da imaju za portfolio.
Al ruku na srce, nije da sirom BiH nemamo milijun ovih Sloga. Grbovi kod velike vecine klubova izgleda ocajno.
poštujem svaku žrtvu ali ovo mi je totalno glup potez. Ovim stvarima nije mjesto u fudbalu i sportu generalno. Koji još to klub u svijetu ima znak koji je simbol stradanja? Nema nijedan i iskreno se nadam da će ljudi iz Saveza urazumiti Azmira na vrijeme, jer se ovo kosi sa pravilima UEFA-e
dzeto pise da nesmijeFoSte95 je napisao/la:poštujem svaku žrtvu ali ovo mi je totalno glup potez. Ovim stvarima nije mjesto u fudbalu i sportu generalno. Koji još to klub u svijetu ima znak koji je simbol stradanja? Nema nijedan i iskreno se nadam da će ljudi iz Saveza urazumiti Azmira na vrijeme, jer se ovo kosi sa pravilima UEFA-e
menstrual
- Evolve
- Kontakt:
Dje si Njujorcaninu nisam te....Penaltiky je napisao/la:Dobro zaseok. Ostavi se semantike.Evolve je napisao/la:Cuj predgradje Mostara haaaa
Inace, ko vodi ovu Zvijezdu 09? Imaju li nekog paresu?
NK Široki Brijeg
DaEvolve je napisao/la:Dje si Njujorcaninu nisam te....Penaltiky je napisao/la:Dobro zaseok. Ostavi se semantike.Evolve je napisao/la:Cuj predgradje Mostara haaaa
Inace, ko vodi ovu Zvijezdu 09? Imaju li nekog paresu?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.