Boris Stanisic, vlasnik etno sela Stanisic. Da si iz Bosne rekao bih da si sigurno cuo za to mjesto, al ne znam koliko dolje kod vas pricaju o tome i da li ljudi idu. Ovdje kod nas dosta ljudi ide i odusevljeni su. Meni se par puta omakelo, al otici cu kad tadEvolve je napisao/la:
Inace, ko vodi ovu Zvijezdu 09? Imaju li nekog paresu?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Već živi na selu šta će drugom u posjetiSignore je napisao/la:Boris Stanisic, vlasnik etno sela Stanisic. Da si iz Bosne rekao bih da si sigurno cuo za to mjesto, al ne znam koliko dolje kod vas pricaju o tome i da li ljudi idu. Ovdje kod nas dosta ljudi ide i odusevljeni su. Meni se par puta omakelo, al otici cu kad tadEvolve je napisao/la:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Selu ili predgradju? De se dogovoritePenaltiky je napisao/la: Već živi na selu šta će drugom u posjeti
Signore sta se desava u Fk Orlovik,oceli to kada ponovo krenuti ka Pl kao sad Posusije?Signore je napisao/la:Selu ili predgradju? De se dogovoritePenaltiky je napisao/la: Već živi na selu šta će drugom u posjeti
- Evolve
- Kontakt:
Šaljem Veliki pozdrav za mog druga Penalca iz šampionskog sela, u naravno isto tako sampionsku Tuzlu!Penaltiky je napisao/la: Već živi na selu šta će drugom u posjeti
NK Široki Brijeg
uefa izričito zabranjuje bilo šta što ima veze sa politikom na fudbalskim stadionima pa samim tim treba voditi računa da grb tima ne uplovi u političke vodecaffetin je napisao/la:dzeto pise da nesmijeFoSte95 je napisao/la:poštujem svaku žrtvu ali ovo mi je totalno glup potez. Ovim stvarima nije mjesto u fudbalu i sportu generalno. Koji još to klub u svijetu ima znak koji je simbol stradanja? Nema nijedan i iskreno se nadam da će ljudi iz Saveza urazumiti Azmira na vrijeme, jer se ovo kosi sa pravilima UEFA-e
Kič i neukus neviđeni, kao i ostala "etno sela"...Signore je napisao/la:Boris Stanisic, vlasnik etno sela Stanisic. Da si iz Bosne rekao bih da si sigurno cuo za to mjesto, al ne znam koliko dolje kod vas pricaju o tome i da li ljudi idu. Ovdje kod nas dosta ljudi ide i odusevljeni su. Meni se par puta omakelo, al otici cu kad tadEvolve je napisao/la:
da ne spominjemo da se dresovi prodaju i da navijači nekad nose dresove, koji mogu napraviti belaj neki s tim obilježjem...prosto neugodno okružje za ovaj simbol....baš neukusno, imam sličan osjećaj blama i nelagode ko kad je onaj fikret pokušao prodavati majice srebrenica na pumpi nekoj....FoSte95 je napisao/la:poštujem svaku žrtvu ali ovo mi je totalno glup potez. Ovim stvarima nije mjesto u fudbalu i sportu generalno. Koji još to klub u svijetu ima znak koji je simbol stradanja? Nema nijedan i iskreno se nadam da će ljudi iz Saveza urazumiti Azmira na vrijeme, jer se ovo kosi sa pravilima UEFA-e
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nece im savez dozvoliti da stave to na grb, a sto se tice Sloge u PL mislim da nece igrati nikakvu znacajniju ulogu, bice u rangu Krupe, Radnika.
- Zeljeznicar -
Stavljanje cvijeta u grb je dokaz seljakluka, jer klub takav i jeste. Jedan od najdostojanstvenijih simbola stradanja u proteklom ratu pokušati koristiti na tako jeftin način za propagandu, strašno. A sam grb ko grb pojam neukusa. Čak su i Mladost DK zajebali s ovim. 
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ovo se zove i loša reklama je dobra reklama. Cim privlači nesto pažnju reklama je.
Članak za cvaju a grb urađen da se komentariše. O grbu sa cvijetom Srebrenice ne treba trošiti riječi. Izgleda ti ljudi su spremni na sve.
Kao i "navijačka" grupa koja se istim simbolom kiti. Degutantno je totalno zakačiti na ogradu ovaj simbol sa nazivima mjesta gdje je počinjen geoncid i onda navijati sta se navija. Ne bih da kacam klipove ovdje ali je furka ono nigdje veze i cirkus žešći.
Članak za cvaju a grb urađen da se komentariše. O grbu sa cvijetom Srebrenice ne treba trošiti riječi. Izgleda ti ljudi su spremni na sve.
Kao i "navijačka" grupa koja se istim simbolom kiti. Degutantno je totalno zakačiti na ogradu ovaj simbol sa nazivima mjesta gdje je počinjen geoncid i onda navijati sta se navija. Ne bih da kacam klipove ovdje ali je furka ono nigdje veze i cirkus žešći.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Klub stangira. Imamo dobre igraci koji su trebali dobrog trenera i konacno ga dobili, pa sad mozemo reci da imamo dobru ekipu koja je sigurno za vrh lige u kojoj se takmici. Tu smo negdje oko desetog mjesta samo zato jer smo jesenas igrali uzasno, a zasto? Jer nije bilo trenera da poslozi redove. Naredne sezone ocekujem da cemo biti medju tri ekipe u ligi, u zadnje vrijeme odem na skoro svaku utakmicu, odem i u goste ako je blizu, i igraju stvarno dobar nogomet, mogu uzivati dok ih gledam, a jesenas sam znao otici kuci na poluvremenu, sad ni u ludilu. Nadam se samo da cemo zadrzati trenera. Problem su financije. Koliko slusam klub financijski ne bi mogao podnijeti visi rang, a da ne pricam o PL. Nama je i ovdje dobro, jer imamo derbije s Natronom, Krivajom, Borcom, Usorom, TOSK je sad u Prvoj ligi, al i s njima je bilo zanimljivo. Sto bi se reklo sve drazi nizeg ranga, skoro svako kolo komsijski derbi.plavobeli je napisao/la: Signore sta se desava u Fk Orlovik,oceli to kada ponovo krenuti ka Pl kao sad Posusije?
Ja osobno mislim da je naucna fantastika da ikad vise zaigramo PL, barem narednih godina. Vise vjerujem da cemo vratiti ime Orlovik nego da cemo igrati PL. I nije da bih se bunio, pod tim imenom smo najduze djelovali (a to inace nije prvo ime kluba), a i nikad mi se nije svidjala praksa da klub nosi ime grada
A ti si inače kompetentan da ocjenjuješ kvalitetu nečega!?Rigoletto je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/otkriven-n ... iti/276233
prekucali olimpik, moze li ruznije? koda ga je neko s prepucavanja uradio u 5 minuta
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
A taj tvoj na avataru je ljepši!?MortemHz je napisao/la:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Signore je napisao/la:Trebali su objavit javni natjecaj, postavit nagradu za tri najbolja i ljudi bi im slali odlicne radove. Ja bih prvi pokusao ako bi mi se isplatilo. Kao sto rekose vec, boje, font, nista ne pase.Rigoletto je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/otkriven-n ... iti/276233
prekucali olimpik, moze li ruznije? koda ga je neko s prepucavanja uradio u 5 minuta
I kad su vec Tuzla City ne znam zasto onda nisu FC, a ne FK. Kad su europski nek budu europski do krajaIli Tuzla City CF
Tuzla United
Tuzla Wednesday
Tuzla Villa
Tuzla Ham
Tuzla Hotspur
Tuzla & Albion
Tuzla Forest
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno, kakvo je to pitanje?!Mancini je napisao/la:A taj tvoj na avataru je ljepši!?MortemHz je napisao/la:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Upravu je čojk nije ni vama lopta centriranaMortemHz je napisao/la:Naravno, kakvo je to pitanje?!Mancini je napisao/la:A taj tvoj na avataru je ljepši!?MortemHz je napisao/la:
- Evolve
- Kontakt:
Čitam ovaj članak sa članovima uprave Sarajeva. Koji k, ova Sabrina nezna ni naški kako treba. Čuj nakon 2 godine obratila se javnosti sa:
"Ja sam 17 godina živjela u Americi, bosanski jezik mi nije savršen kao kod kolega. Moramo imati jasnu strategiju, svi su sada angažovani mnogo više, a ključna stvar je da se ovi ljudi predstave, kao i ja. Neću previše pričati u smislu da sebe predstavim, a vi sigurno imate mnogo pitanja".
Pa ko vam nju dovede zivota vam
"Ja sam 17 godina živjela u Americi, bosanski jezik mi nije savršen kao kod kolega. Moramo imati jasnu strategiju, svi su sada angažovani mnogo više, a ključna stvar je da se ovi ljudi predstave, kao i ja. Neću previše pričati u smislu da sebe predstavim, a vi sigurno imate mnogo pitanja".
NK Široki Brijeg
- svrakino1921
- Kontakt:
U pravu siEvolve je napisao/la:Čitam ovaj članak sa članovima uprave Sarajeva. Koji k, ova Sabrina nezna ni naški kako treba. Čuj nakon 2 godine obratila se javnosti sa:
Ovo je ludilo
Savršen Bosanski, sjetim se onog govečeta Majkla njihovog skautaEvolve je napisao/la:Čitam ovaj članak sa članovima uprave Sarajeva. Koji k, ova Sabrina nezna ni naški kako treba. Čuj nakon 2 godine obratila se javnosti sa:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.