Pa tek sad ce da bude igrica, ovaj hoce svog onaj hoce svog. A ovaj sportski dir je haman ili Škoro ili Avdić, ništa mi unaprijeđeni nismo. Isto sr.anje i iduće godine nas čeka.MortemHz je napisao/la:Dolaze sljedece sedmice na pregovore.sonpenn je napisao/la:Kontaktirani Semjon i Slavisa![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nepismena na dva jezika!miky_hz je napisao/la:Pa i rekla je da je i to jedan od razloga sto nije izlazila ovako pred medije jel je bila 17 godina u Americi pa je malo taj govor "klimav".sonpenn je napisao/la:Ova Sabrina ne zna da prica ljudi dragi.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pošto sam se priključio tek na kraju, nisam skontao ovu zadnju rečenicu. Navodno će biti taj jedan "glavni" SD, a ako sam mogao pročitati između redova, to bi trebao biti Spahić. A onda će se njemu pridodati još par ljudi za taj sportski dio, tj. moguće da budu Slaviša i Semjon.
Jesam li upravu?
Jesam li upravu?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
EMIR SPAHIC !
- f0rest1946
- Kontakt:
Ma kakav Skoro i Avdic ne provaljuj se.ledesma je napisao/la:Pa tek sad ce da bude igrica, ovaj hoce svog onaj hoce svog. A ovaj sportski dir je haman ili Škoro ili Avdić, ništa mi unaprijeđeni nismo. Isto sr.anje i iduće godine nas čeka.MortemHz je napisao/la:Dolaze sljedece sedmice na pregovore.sonpenn je napisao/la:Kontaktirani Semjon i Slavisa![]()
-
- Kontakt:
Dosta je ovo sve konfuzno . ovaj kaze sve ce sportski direktor rijesavat ,Sabrina se ubacuje i kaze sve odlucuje vecinski vlasnik, na pitanje o trofejima odgovor je okrecemo se akademiji . nisam optimista volio bi da grijesim al ...
-
- Kontakt:
Mi imamo love duplo vise od Selje , samo da krenu rezultati , sve bi doslo na svoje ...
- StariGrad071
- Kontakt:
Škoro bi bio dobro rijesenje, ima dosta konekcija.
Nakon ovih ce biti "Nijetimo dzenazu odraslom muskom klubu"
- sarajevo46
- Kontakt:
Kakvih konekcija ima Alen Škoro za mjesto SD molim te napiši namStariGrad071 je napisao/la:Škoro bi bio dobro rijesenje, ima dosta konekcija.
-
- Kontakt:
Saidu?Lakoste je napisao/la:Nakon ovih ce biti "Nijetimo dzenazu odraslom muskom klubu"
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
To je to . S tim da ce zaposliti jos ljudi koji ce pratiti i nize lige mada bi njihova imena trebala biti tajna iz razloga da im se nebi "gurali" igraci.Mada to je realno tesko sakriti al hajde.Ali uglavnom to je to sto si i napisao.AlfredNobel je napisao/la:Pošto sam se priključio tek na kraju, nisam skontao ovu zadnju rečenicu. Navodno će biti taj jedan "glavni" SD, a ako sam mogao pročitati između redova, to bi trebao biti Spahić. A onda će se njemu pridodati još par ljudi za taj sportski dio, tj. moguće da budu Slaviša i Semjon.
Jesam li upravu?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne znam šta ti je konfuzno, naravno ako bude sve kako i govore. Imaš SD, koji će u dogovoru s trenerom, u ovom slučaju Musemićem, dogovarati o igračkoj križaljci. Naravno, sve te "akcije" moraju imati amin od većinskog vlasnika, valjda je to i logično.
@miky_hz
Znači, ub'o sam ga
.
Ako bude tako, onda je to bingo i prvi put da ćemo imati jedan takav strašan kadar po pitanju sportskog dijela.
@miky_hz
Znači, ub'o sam ga

Ako bude tako, onda je to bingo i prvi put da ćemo imati jedan takav strašan kadar po pitanju sportskog dijela.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Prvi dojam je da djeluju iskreno. Nekako ne djeluje mi kao peicanje nekih floskula i neka mutljaza. Narocito me dojmio Bilic.
- StariGrad071
- Kontakt:
Sportske. Ali cisto sumnjam da bi prihvatio, on voli da zivi inkognito da ga se puno ne smerasarajevo46 je napisao/la:Kakvih konekcija ima Alen Škoro za mjesto SD molim te napiši namStariGrad071 je napisao/la:Škoro bi bio dobro rijesenje, ima dosta konekcija.

Druga stvar sto navijaci zive u nekim snovima, daleko od Bosne. Ko god da dodje imat ce puno posla.
Zadnja izmjena: StariGrad071, dana/u 11 maj 2018, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ne upratih obraćanje. Jesam li šta propustio?!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Meni je konfuzno imamo Tana ,pa ove neke njegove sto nadgledaju kencoo itd pa Ilijevski pa Sabrina pa ovi sad sto rade volonterski , imamo i Ihtijarevica sad se trazi sportski direktor . sve imamo a borba grcevita za 3 mjesto .AlfredNobel je napisao/la:Ne znam šta ti je konfuzno, naravno ako bude sve kako i govore. Imaš SD, koji će u dogovoru s trenerom, u ovom slučaju Musemićem, dogovarati o igračkoj križaljci. Naravno, sve te "akcije" moraju imati amin od većinskog vlasnika, valjda je to i logično.
@miky_hz
Znači, ub'o sam ga.
Možda Škoro ima konekcije po BiH, al tu nam SD i ne treba. Možeš dovest lika koji je prosjek i nije igrao u Želji, ako se neko imalo ističe džaba ti Mamić u klubu, taj momak ide vani. Nama treba neko ko ima konekcije po Evropi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
OK. Culi smo Vas.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- StariGrad071
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Možda Škoro ima konekcije po BiH, al tu nam SD i ne treba. Možeš dovest lika koji je prosjek i nije igrao u Želji, ako se neko imalo ističe džaba ti Mamić u klubu, taj momak ide vani. Nama treba neko ko ima konekcije po Evropi.
Sto ce ti konekcije po evropi? Ima dobre konekcije u austriji i turskoj.
Fino su pricali e sad vidjet cemo na djelu kakvi su.
Trenutno korisnika/ca: broj6, mosarajvosa83, N3R3D, Neza, roccosiffredi, Sazg i 50 gostiju.