Da cujes kako Sabrina prica zaplio bi sve knjige u kuci sto imas.High je napisao/la:Ne upratih obraćanje. Jesam li šta propustio?!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pomno sam pratio ovaj press, baš me zanima ovo razgovor između navijača i sabrine. Ko je to obavio od navijača(HZ, Bp, CF ...)?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Ihtijarevic je na odlasku to se i ovdje pisalo. Doci ce sportski direktor. Slavisa i Semjon ce vjerovatno biti u skaut sluzbi.
Sve u svemu zvuci dobro ali necemo se zalijetati pa ih zakivati u zvijezde dok ne vidimo na sta ce to sve liciti...
Glede Sarica, ocito je daleko njegovo produzenje ugovora, dao Bog pa nas iznenadi sve.
Sve u svemu zvuci dobro ali necemo se zalijetati pa ih zakivati u zvijezde dok ne vidimo na sta ce to sve liciti...
Glede Sarica, ocito je daleko njegovo produzenje ugovora, dao Bog pa nas iznenadi sve.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sarajevo ima status nositelja u Evropi.

Misliš, ne d'o Bog da nas iznenadi?belosevic28 je napisao/la:Ihtijarevic je na odlasku to se i ovdje pisalo. Doci ce sportski direktor. Slavisa i Semjon ce vjerovatno biti u skaut sluzbi.

Ako produži, logično je da će dobit enormnu platu jer predugo ova igrica traje, ostat će samo u slučaju da ga baš zadovoljimo cifrom. A da li je to vrijedno njegovih toplo-hladno igara (odnosno, šest puta hladno pa jednom toplo), posebno kad smo vidjeli da i Crepulja zna a na klupi truhnu Herić i Mustafić?
Sretno ti bilo, proćelava ubleho, zarađuj hljeb što dalje od Koševa.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Sretno ti bilo, proćelava ubleho, zarađuj hljeb što dalje od Koševa.![]()
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Dobro, ima konekcije. No imali pameti?StariGrad071 je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Možda Škoro ima konekcije po BiH, al tu nam SD i ne treba. Možeš dovest lika koji je prosjek i nije igrao u Želji, ako se neko imalo ističe džaba ti Mamić u klubu, taj momak ide vani. Nama treba neko ko ima konekcije po Evropi.
Sto ce ti konekcije po evropi? Ima dobre konekcije u austriji i turskoj.
Fino su pricali e sad vidjet cemo na djelu kakvi su.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- StariGrad071
- Kontakt:
VanBasten je napisao/la:Dobro, ima konekcije. No imali pameti?StariGrad071 je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Možda Škoro ima konekcije po BiH, al tu nam SD i ne treba. Možeš dovest lika koji je prosjek i nije igrao u Želji, ako se neko imalo ističe džaba ti Mamić u klubu, taj momak ide vani. Nama treba neko ko ima konekcije po Evropi.
Sto ce ti konekcije po evropi? Ima dobre konekcije u austriji i turskoj.
Fino su pricali e sad vidjet cemo na djelu kakvi su.
pa valjda ima cim je zaradio milione a nije ih potrosio.
- ThrillerHz
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja ne OCEKIVAM apsolutno nista od ove nesposobnjakovicke.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nisam siguran da je njegova fiskalna odgovornost neka posebna referenca za posao SD. Ali eheto...StariGrad071 je napisao/la:
glupost za hrabre je sebičan lijek
Ista mi je misao pala na pamet. Tolike godine biti u Americi a pise CV ko' da je panj. Govor nije klimav jer nije joj problem izbor rijeci i vokabular Bosanskog vec papanluk koji je svojstven svima koji su sljegli u Sarajevo. Seljak osta seljak - SOS.joker90 je napisao/la:Nepismena na dva jezika!miky_hz je napisao/la:Pa i rekla je da je i to jedan od razloga sto nije izlazila ovako pred medije jel je bila 17 godina u Americi pa je malo taj govor "klimav".sonpenn je napisao/la:Ova Sabrina ne zna da prica ljudi dragi.
Najveci napredak kluba ce biti ostavke Sabrine, Ihtijarevica i skauta.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Svugdje u svijetu tjeras ljude kad posao rade lose, samo u Bosni tjeras ljude zato sto ti idu na zivce... Ubi vas zavist bgm
Najezim se kad vidim komentare pojedinaca i sta stavljaju kao razlog za tjeranje nekog
Najezim se kad vidim komentare pojedinaca i sta stavljaju kao razlog za tjeranje nekog

1946~
- StariGrad071
- Kontakt:
VanBasten je napisao/la:Nisam siguran da je njegova fiskalna odgovornost neka posebna referenca za posao SD. Ali eheto...StariGrad071 je napisao/la:
Sta je referenca? je li Jesic imao reference?
Ovo ti zvuci kao trolovanje. Na sta mislis specificno, previse ti je ovo opste.ThrillerHz je napisao/la:Svugdje u svijetu tjeras ljude kad posao rade lose, samo u Bosni tjeras ljude zato sto ti idu na zivce... Ubi vas zavist bgm
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U sljedecoj sezoni ide dupla kruna. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Upravu je Thriller, ništa pogrešno nije rekao. Drugo je njena stručnost i znanje, a drugo je kako priča. Ne znam šta očekujete kako će pričati, ako je tolike godine provela vani? Onda treba napasti i jednog Pjanića, koji je pola života proveo vani, jer loše priča naŠki.. Možda i Begovića?
Ne kontam vas stvarno, samo daj kenjaj, nije bitno da li ima za to razloga ili ne, samo je bitno da ta "žrtva" ide na kurrac.
Ovo što su rekli je odlično, naravno pritom mislim ako budu to pretvorili u djelo. Ako se uspije dogovoriti s Semjonom i Vukićevićem i pritom Spahićem, bingo. Ali, opet kažem, sve te riječi se trebaju pretvoriti u djela.
Ne kontam vas stvarno, samo daj kenjaj, nije bitno da li ima za to razloga ili ne, samo je bitno da ta "žrtva" ide na kurrac.
Ovo što su rekli je odlično, naravno pritom mislim ako budu to pretvorili u djelo. Ako se uspije dogovoriti s Semjonom i Vukićevićem i pritom Spahićem, bingo. Ali, opet kažem, sve te riječi se trebaju pretvoriti u djela.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Pročitah Sabrina reče da navijači ne traže da ona ode, onda čuh kako priča i na pamet mi pade Kusturica kad reče da je ona umjesto njega otišla na neke pregovore u Tursku sa nekim sponzorima...
I vidim neki pisu da je ovo odlicno, sta, nuditi igracu novi ugovor mjesec prije isteka?
I vidim neki pisu da je ovo odlicno, sta, nuditi igracu novi ugovor mjesec prije isteka?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: alacious, bordobijeli, hase73, Varijantas8 i 58 gostiju.