Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
jestamaji
-
Kontakt:
RafaGarros9 je napisao/la:jestamaji je napisao/la:otrese ga thiem ko zadnjeg levata ... eto rogera ni krivog ni dužnog opet malo na no.1:mrgreen:
Kako si to samo pametno rekao...bas ko zadnjeg levata...ne sramoti se i smanji dozivljaj...
Cestitke dominiku odigrao sjajno...i on je jedini covjek koji kralja moze dobiti na sljaci...
I da jedan veliki aplauz za sve one sto su ismijavali dominika nedavno za igranje na ovoj istoj podlozi...

poslije cu ih citirati...
rafa je danas igrao najlošije što sam ga gledao u zadnjih dvije godine, od povrede naovamo. mislim da nije thiem jedini koji bi ga danas uzeo (one mečeve sa rogerom ne računam, tu je van zemlje svakako inferioran

)
a thiemu svaka čast, ima sve predispozicije za drugog najboljeg prašinara, ako se novak ne vrati
-
memija38
-
Kontakt:
Apsolutno zasluzeno. Bravo mali. Jedini koji u ovom trenutku moze dobiti Nadala, barem na ovim manjim turnirima do RG i poslije Nadala daleko najbolji sljakas u ovom trenutku ako uzmemo u obzir da je nazalost Nole jos uvijek daleko od prave forme.
Imat cemo novog pobjednika Madrida. Meni mirise da bi Alexander Zverev mogao opet pokupiti kajmak i uzeti jos jedan masters. Thiem sutra igra sa Andersonom s kojim ima 6 poraza u 6 meceva i to bi mu mogao biti tezi mec od ovog sa Nadalom.
STEVIE GERRARD
-
RafaGarros9
-
Kontakt:
Postao/la RafaGarros9 » 11 maj 2018, 19:25
jestamaji je napisao/la:RafaGarros9 je napisao/la:RafaGarros9 je napisao/la:quote="AA23"Jedan udara ko mazga, drugi ubacuje loptice u teren.
Ako ovo prospe Thiem može se upucati ladno.
Btw. nekome se dopada ovo ubacivanje loptica i nabijanje u nebesa po cijeli dan :puke
Ma jok bolan svi zelimo gledati meceve na travi gdje poen traje 3 do 5 sekundi...

Prvo ubacivanje loptica u teren sa visokim lukom tacnije sa mnogo spina je umijece sto ne moze svako...a koliko sam dobro shvatio ti hoces da kazes da je trava atraktivnija od sljake...

A sam broj turnira ti govori sta je atraktivnije i sta igraci vise zele igrati odn. publika gledati...

beton, bez ikakve dvojbe!

Zar nije trava...
Beton i moze uci u raspravu...ali sljaka je jedina podloga gdje mozes pokazati sve sto posjedujes...

-
AA23
-
Kontakt:
Ubacivanje loptica u teren sa lukom je umijeće

-
hm59
-
Kontakt:
hm59 je napisao/la:Mogao bi Nadal i set izgubiti

Sinoc je Rafa vec bio zreo za gubitak barem seta, ali je Argentinac ipak bio previse impresioniran spoznajom da je blizu dobitka seta, pa je napravio 2 uzastopne duple servis greske i tako prosuo odlicnu igru... Dominik je ipak mentalno jaci jer je vec ranije dobio Rafu, a i Rafa je dodatno pao u odnosu na sinocnju igru.
-
S-Y-L-A-R
-
Kontakt:
I dalje ću ga ismijavati, pogotovo ako sada ne ode do kraja i ne uzme ovo. Jedan rezultat i to protiv danas ispodprosječnog Rafe ne znači ništa. Ne bi me iznenadilo i da sutra već izleti. I danas se ozbiljno trudio u prvom setu da propusti šansu(oba servisa za set, duple u ključnim trenucima), sreća pa Rafa nije samo malo jače zagrizao. Dok se ne dokaže i napravi iskorak, biti će samo pokušaj od tenisera.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
RafaGarros9
-
Kontakt:
Postao/la RafaGarros9 » 11 maj 2018, 19:31
jestamaji je napisao/la:RafaGarros9 je napisao/la:jestamaji je napisao/la:otrese ga thiem ko zadnjeg levata ... eto rogera ni krivog ni dužnog opet malo na no.1:mrgreen:
Kako si to samo pametno rekao...bas ko zadnjeg levata...ne sramoti se i smanji dozivljaj...
Cestitke dominiku odigrao sjajno...i on je jedini covjek koji kralja moze dobiti na sljaci...
I da jedan veliki aplauz za sve one sto su ismijavali dominika nedavno za igranje na ovoj istoj podlozi...

poslije cu ih citirati...
rafa je danas igrao najlošije što sam ga gledao u zadnjih dvije godine, od povrede naovamo. mislim da nije thiem jedini koji bi ga danas uzeo (one mečeve sa rogerom ne računam, tu je van zemlje svakako inferioran

)
a thiemu svaka čast, ima sve predispozicije za drugog najboljeg prašinara, ako se novak ne vrati
Vidi Rafa jest igrao losije od svih onih meceva koje je odigrao do ovoga...ali realno Thiem ga je prisilio na takvo nesto svoji snaznim udarcima i mijenjanjem ritma...
-
Unofficialpage
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la Unofficialpage » 11 maj 2018, 19:31
A valja mu i u 2. kolu Rima ispasti.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
RafaGarros9
-
Kontakt:
Postao/la RafaGarros9 » 11 maj 2018, 19:33
AA23 je napisao/la:Ubacivanje loptica u teren sa lukom je umijeće

Uf mnogo kasnis al aj citiracu te...
Jbg naravno da je umijece jer takav stil tenisa sto naravno roger ne zna i ne moze donosi 10 GS titula...
I naravno da nije bilo Radeka,Roger ga ne bi ni vidio...

-
jestamaji
-
Kontakt:
RafaGarros9 je napisao/la:
Vidi Rafa jest igrao losije od svih onih meceva koje je odigrao do ovoga...ali realno Thiem ga je prisilio na takvo nesto svoji snaznim udarcima i mijenjanjem ritma...
da, oboje stoji, ali klinac će thiem prisiliti rafu inašta kad je ovaj na svome nivou!
-
S-Y-L-A-R
-
Kontakt:
Radek Soderling, švedska senzacija.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
jestamaji
-
Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la:A valja mu i u 2. kolu Rima ispasti.

i ja mislim da jo to glavni razlog rafinog poraza danas, kad je čuo protiv koga igra u rimu nije mu više bilo nidočega

-
RafaGarros9
-
Kontakt:
Postao/la RafaGarros9 » 11 maj 2018, 19:41
jestamaji je napisao/la:RafaGarros9 je napisao/la:
da, oboje stoji, ali klinac će thiem prisiliti rafu inašta kad je ovaj na svome nivou!
E da slazem se...bas je moj prethodni post trebao sadrzavati nastavak gdje sam htio napisati da je i pored svega Rafa imao losiji dan gdje bi i losijeg protivnika dobio na tezi naci od recimo prije dan dva ili od turnira MC...Ovaj dansnji mozemo porediti sa onim iz rima prosle godine...I naravno da je Rafa imao losiji dan jer do prije par dana je dopustio dominiku 2 gema...
-
ronaldo99
-
Kontakt:
Zanimljivo da uvijek kad izgubi neko od Rafe,Rogera uvijek se govori da je imao los dan,pa ljudi moji Theim je danas sve pogadjao ubio Rafu forhendom,nije Rafa bio los jednostavno Theim je danas bio bolji i to je sva prica.
-
RafaGarros9
-
Kontakt:
Postao/la RafaGarros9 » 11 maj 2018, 20:07
ronaldo99 je napisao/la:Zanimljivo da uvijek kad izgubi neko od Rafe,Rogera uvijek se govori da je imao los dan,pa ljudi moji Theim je danas sve pogadjao ubio Rafu forhendom,nije Rafa bio los jednostavno Theim je danas bio bolji i to je sva prica.
Vidi druze to sam maloprije rekao,da je Thiem bio bolji od Rafe i da ga je Thiem prisilio da igra lose...ali vidjelo se da i Rafa nije imao svoj dan jer je mnogo promasio...pa onaj smec gdje mu se radi o mecu,pa odmah poen kasnije na brejk loptu prelaganu loptu na mrezi salje u istu...pa je bilo jos dosta promasenis zicera i poklona...ali daleko od toga da ga Thiem danas nije nadigrao i da nije bio bolji...
Msm da je prica ove godine ista kao i prosle a to je da ga samo Thiem moze dobiti na sljaci...moje misljenje da se to samo moze desiti u mecu na 2 dobijema seta...vec na GS Thiem sa svojim udarcima naravno moze uzeti set ali mec NO !!!
-
ronaldo99
-
Kontakt:
RafaGarros9 je napisao/la:ronaldo99 je napisao/la:Zanimljivo da uvijek kad izgubi neko od Rafe,Rogera uvijek se govori da je imao los dan,pa ljudi moji Theim je danas sve pogadjao ubio Rafu forhendom,nije Rafa bio los jednostavno Theim je danas bio bolji i to je sva prica.
Vidi druze to sam maloprije rekao,da je Thiem bio bolji od Rafe i da ga je Thiem prisilio da igra lose...ali vidjelo se da i Rafa nije imao svoj dan jer je mnogo promasio...pa onaj smec gdje mu se radi o mecu,pa odmah poen kasnije na brejk loptu prelaganu loptu na mrezi salje u istu...pa je bilo jos dosta promasenis zicera i poklona...ali daleko od toga da ga Thiem danas nije nadigrao i da nije bio bolji...
Msm da je prica ove godine ista kao i prosle a to je da ga samo Thiem moze dobiti na sljaci...moje misljenje da se to samo moze desiti u mecu na 2 dobijema seta...vec na GS Thiem sa svojim udarcima naravno moze uzeti set ali mec NO !!!
Gledaj te greske dolaze kad znas da imas protivnika koji danas igra odlicno tj bolje od tebe, jednostavno ja zelim reci da ne volim kad se umanjej necija pobjeda kad izgubi Rafa ili Roger,a protivnici ih nadigraju u svim segmentima igre.
Sto se Theima tice i dalje ga smatram za kvazi tenisera
-
AA23
-
Kontakt:
Radek
Ma nemam se ja više šta citirati, i ja sam budaletina epskih razmjera

-
RafaGarros9
-
Kontakt:
Postao/la RafaGarros9 » 11 maj 2018, 20:41
AA23 je napisao/la:Radek
Ma nemam se ja više šta citirati, i ja sam budaletina epskih razmjera

Necu da te vrijedjam ali slozio bih se sa tobom, jer si tek nako sat vremena skonto da sam napisao Radek umjesto Robin...
@ronaldo99 - slazem se...

-
RafaGarros9
-
Kontakt:
Postao/la RafaGarros9 » 11 maj 2018, 21:47
S-Y-L-A-R je napisao/la:Ma kažem ja, ovaj Thiem je nikakav. Nikakva prijetnja kakvom ga predstavljaju. Rafa trenutno nema konkurenciju u ovom periodu, pitanje je da li se nešto može promjeniti barem do RGa.
Romagnoli13 je napisao/la:jestamaji je napisao/la:Romagnoli13 je napisao/la:Samo neka povreda moze zaustaviti Rafu.Ili eventualno neki strasno los dan.U suprotnom bit ce ovo berba trofeja do RG-a.Ukljucujuci i RG.
to je bilo jasno i prije ovog meča
Ne znam kako je uspio, ali je izgleda Rafa nasao novu snagu i novi motiv.I da je po tom pitanju jos jaci nego lani.Valjda ga je ova zadnja povreda
razljutila.
S-Y-L-A-R je napisao/la:Uspio je tako što je shvatio gdje,kada i koliko treba da se fokusira(nešto što Fed već neko vrijeme radi) i tako što je konkurencija odron. Prosto.

ronaldo99 je napisao/la:Kei djeluje siguran protiv Marina, dobro bi bilo za tenis da Kei uhvati formu, jes da redovno skida gace pred ovim velikim ali bolje njega gledati nego Theim prevaru od igraca
RafaGarros9 je napisao/la:S-Y-L-A-R je napisao/la:Ma kažem ja, ovaj Thiem je nikakav. Nikakva prijetnja kakvom ga predstavljaju. Rafa trenutno nema konkurenciju u ovom periodu, pitanje je da li se nešto može promjeniti barem do RGa.
Zivim za dan kad ce neko na ovom forumu napisati nesto prije meca i pogoditi...al ne bolje ovako sacekati mec vidjeti stvari i reci pa naravno bas kao sto sam rekao...
Da ti kazem Thiem je trenutno poslije Rafe najbolji igrac na zemljenoj podlozi,ima tu jos par igraca sa kojima se on treba boriti za visok plasman tj. Finale u nadolazecim turnirima,recimo Novak kao sto smo imali priliku gledati...Problem je sto svi igraci protiv Rafe na sljaci izgledaju smijesni jer je on u i vise nego dominantan...znaci Rafa pa 10 mjesta prazno...Thiem,Novak i ostali...Znaci Thiem nije bio los i ne bi bio los,igrao bi isto kao protiv Novaka ali mu Rafa nije dozvolio i on ga je napravio smijesnim i nemocnim...
Ko ovo ne moze da ukapira neka ne prati vise tenis...

Unofficialpage je napisao/la:Nije to samo stvar Rafe, nije on sam domintantan do mjere da niko drugi nema šanse već je ovo veća stvar ostatka toura. Thiem nije prijetnja nikome od TOP 3 igrača, igrač bez plana B nije njima prijetnja. Tek je počela sezona šljake vidjet ćemo kako će ovo ići. Nole diže igru i bit će vrlo opasan kad fizički bude na nivou, ima tu Chung koji igra slično kao i Nole, i on će biti opasan po Rafu.
OVO SU BILI KOMENTARI POSLIJE PORAZA THIEMA OD RAFE PRIJE 20AK DANA,A KOMENTARE NAKON POBJEDE THIEMA NAD NADALOM MOZETE POGLEDATI MALO IZNAD OVOG POSTA...PA UPOREDITE...
-
ronaldo99
-
Kontakt:
Taman da dodje do broja 1 i dalje je prevara od igraca i nista vise, danas je odigrao vrhunski sa tim jednim mecom me ne moze kupiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.