FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
JEl zna neko nesto o Christanu Tellu,igracu iz Barca B,bio je povredjen pa ga nisam vidjao na delu,Dali je dobar igrac?Nesto ukratko o njemu!?
MVP - Messi-Villa-Pedro
pisu se 3 boda a bice boljeTaktičar je napisao/la:Upravo tako.T-MAC je napisao/la:ja zadovoljan...moglo je i bolje al necu se zalit
.
Messi se vratio treninzima,danas je trenirao po individualnom programu kako bi vratio pravu kondiciju

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Svaka mu čast... Al ona slika...uh...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Reko sam ja masina od covjekaGunnerS je napisao/la:Svaka mu čast... Al ona slika...uh...![]()
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Nije on čovjekDAVID VILLA 7' je napisao/la:Reko sam ja masina od covjekaGunnerS je napisao/la:Svaka mu čast... Al ona slika...uh...![]()
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Pise da je Torresu prekipelo vise i da ce traziti da ga klub pusti u januaru!A barca se interesovala za njega!I Jest da bi
Se bojan i Pedro pozdravili sa buducnoscu u barceloni ,al torres bi mogao da igra Ligu sampiona, i jos ima 26 god,Igra dugo zajedno sa xaviem,iniestom,villom,tako da bi se verovatno brzo uklopio!
Se bojan i Pedro pozdravili sa buducnoscu u barceloni ,al torres bi mogao da igra Ligu sampiona, i jos ima 26 god,Igra dugo zajedno sa xaviem,iniestom,villom,tako da bi se verovatno brzo uklopio!
MVP - Messi-Villa-Pedro
- -Barcelona-
- Kontakt:
Villa: "Razlika između Barcelone i Madrida je očita"
Četvrtak, 23 Septembar 2010 19:03 Jasmin Hadžiahmetović
E-mail Ispis Podijeli82
Na promociji jednog proizvođača sladoleda, David Villa izrazio je svoje zadovoljstvo sa pobjedom nad Sportingom i osvajanje nova tri boda. Priznaje da mu je bilo čudno dati gol svom bivšem klubu, gdje je počeo svoju profesionalnu nogometnu karijeru.
- Ja sam profesionalac i to sam pokazao jučer - kazao je Villa te dodao kako je najvažnije za napadača da dolazi u prilike za gol, te da će golovi prije ili kasnije doći.
- Osjećam se vrlo ugodno. Privržen sam igri i jako se dobro osjećam, kako u svlačionici tako i na terenu - rekao je Villa.
U šali, Villa je dodao kako je ovog ljeta pojeo sam dvadeset sladoleda, za razliku od prošlog ljeta. Dodao je kao se odsustvo Messija itekako osjetilo protiv Sportinga, ali i kazao "kako je Barcelonaprije svega tim".
Na pitanje koju bi titulu najviše volio osvojiti, Villa je kazao:
- Ne mogu se odlučiti ni za jednu titulu, jer ćemo pokušati osvojiti sve! Također, novinari su ga upitali da li vidi razliku između Barce i Reala, Villa je nedvosmisleno odogovorio:
- Razlika između Barcelone i Real Madrida je očita, trebate samo pogledati na titule u zadnjih nekoliko godina. Normalno je da su nestrpljivi na Bernabeu!
Villu ne brine što je Real u ovom trenutku na prvom mjestu, te kazao kako je prvenstvo tek počelo.
- Kada ostanu još četiri kola, onda ćemo analizirati sezonu!
Četvrtak, 23 Septembar 2010 19:03 Jasmin Hadžiahmetović
E-mail Ispis Podijeli82
Na promociji jednog proizvođača sladoleda, David Villa izrazio je svoje zadovoljstvo sa pobjedom nad Sportingom i osvajanje nova tri boda. Priznaje da mu je bilo čudno dati gol svom bivšem klubu, gdje je počeo svoju profesionalnu nogometnu karijeru.
- Ja sam profesionalac i to sam pokazao jučer - kazao je Villa te dodao kako je najvažnije za napadača da dolazi u prilike za gol, te da će golovi prije ili kasnije doći.
- Osjećam se vrlo ugodno. Privržen sam igri i jako se dobro osjećam, kako u svlačionici tako i na terenu - rekao je Villa.
U šali, Villa je dodao kako je ovog ljeta pojeo sam dvadeset sladoleda, za razliku od prošlog ljeta. Dodao je kao se odsustvo Messija itekako osjetilo protiv Sportinga, ali i kazao "kako je Barcelonaprije svega tim".
Na pitanje koju bi titulu najviše volio osvojiti, Villa je kazao:
- Ne mogu se odlučiti ni za jednu titulu, jer ćemo pokušati osvojiti sve! Također, novinari su ga upitali da li vidi razliku između Barce i Reala, Villa je nedvosmisleno odogovorio:
- Razlika između Barcelone i Real Madrida je očita, trebate samo pogledati na titule u zadnjih nekoliko godina. Normalno je da su nestrpljivi na Bernabeu!
Villu ne brine što je Real u ovom trenutku na prvom mjestu, te kazao kako je prvenstvo tek počelo.
- Kada ostanu još četiri kola, onda ćemo analizirati sezonu!
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- nidjo_barca
- Kontakt:
Jao Messia "budale",pa stvarno je lik
Strasno je izgledala ona povreda,ali evo covjek cak zeli da igra protiv Athletica.Ali naravno,nece mu to dozvoliti,ali ce putovati sa ekipom u Kazan,gdje mozda i zaigra ako bude potrebe,mada ja nisam za to.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- -Barcelona-
- Kontakt:
Eto'o predložio Morattiju da kupi Messija
Kamerunski napadač Samuel Eto'o došao je na zanimljivu ideju koju je i izložio predsjedniku Intera Massimu Morattiju. Prvom čovjeku kluba Eto'o je predložio da kupi, ni manje ni više, nego Lionela Messija...
Priznao je to sam Kamerunac u razgovoru za talijansku La Repubblicu.
- Messi je dobar igrač i još bolja osoba. Stvarno ga obožavam, kao što obožavam i Andresa Iniestu i Xavija. Prije prošlosezonskih utakmica protiv Barcelone rekao sam Morattiju da će ti igrači, ukoliko ih kupi, postati simboli kluba - rekao je Eto'o o svojim nekadašnjim suigračima iz katalonskog kluba.
Unatoč Eto'oovoj želji, teško je ipak povjerovati da bi se Barcelona bila spremna odreći najboljeg svjetskog nogometaša, čak i uz veliku odštetu koju bi eventualno Inter mogao ponuditi.
Osim o Messiju, kamerunski je nogometaš pričao i o svojoj dobroj suradnji s novim trenerom Rafaelom Benitezom koji je ljetos na klupi europskog prvaka zamijenio Josea Mourinha.
- Rekao sam Benitezu kad je došao da bih volio više igrati za navijače i momčad. Rekao mi je da će pronaći rješenje i uspio je. Stvarno sam sretan. Igram na lijevoj strani, ali ne moram previše misliti na obranu što mi otvara više prostora u napadu - zaključio je Eto'o koji je ove sezone u svim natjecanjima zabio šest golova za Inter u isto toliko utakmica.
i etoo pobudalio
Kamerunski napadač Samuel Eto'o došao je na zanimljivu ideju koju je i izložio predsjedniku Intera Massimu Morattiju. Prvom čovjeku kluba Eto'o je predložio da kupi, ni manje ni više, nego Lionela Messija...
- Messi je dobar igrač i još bolja osoba. Stvarno ga obožavam, kao što obožavam i Andresa Iniestu i Xavija. Prije prošlosezonskih utakmica protiv Barcelone rekao sam Morattiju da će ti igrači, ukoliko ih kupi, postati simboli kluba - rekao je Eto'o o svojim nekadašnjim suigračima iz katalonskog kluba.
Unatoč Eto'oovoj želji, teško je ipak povjerovati da bi se Barcelona bila spremna odreći najboljeg svjetskog nogometaša, čak i uz veliku odštetu koju bi eventualno Inter mogao ponuditi.
Osim o Messiju, kamerunski je nogometaš pričao i o svojoj dobroj suradnji s novim trenerom Rafaelom Benitezom koji je ljetos na klupi europskog prvaka zamijenio Josea Mourinha.
- Rekao sam Benitezu kad je došao da bih volio više igrati za navijače i momčad. Rekao mi je da će pronaći rješenje i uspio je. Stvarno sam sretan. Igram na lijevoj strani, ali ne moram previše misliti na obranu što mi otvara više prostora u napadu - zaključio je Eto'o koji je ove sezone u svim natjecanjima zabio šest golova za Inter u isto toliko utakmica.
i etoo pobudalio
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
pa nije morati prolupo da ga poslusa-Barcelona- je napisao/la:Eto'o predložio Morattiju da kupi Messija
i etoo pobudalio
.
Al se ismija sad dok sam gledao ovaj mec samo takobubimir je napisao/la:polufinale kupa
Barcelona - Real 89 - 55
Mes Que Un Club
mirise mi na X Athletic je jak ove sezone posebno na San Mamesu 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
To tebi noge smrdejuznjak> je napisao/la:mirise mi na X Athletic je jak ove sezone posebno na San Mamesu
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
sigurno ce biti tesko ali vidjet cemojuznjak> je napisao/la:mirise mi na X Athletic je jak ove sezone posebno na San Mamesu
.
samo pobjeda - nesmije se nista drugo - samo pobjeda i to je to ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ja sam stavio 2/2.. Barca je Barca...
Mislio sam staviti 0:2 rezultat ali je to prerizicno... Veceras cete vi rasuti Bilbao
Mislio sam staviti 0:2 rezultat ali je to prerizicno... Veceras cete vi rasuti Bilbao
Ako je istina da je Torresu prikipilo u Liverpoolu, a vjerovatno jeste, trebalo bi ga i dovesti jos u januaru. Evo bas gledma sad Liverpool, katastrofa su, steta, uvije ksu mi dragi bili al su se srozali skroz. Treba razumjeti i Maskerana, a eto mozda i Torresa. Nekad bi Torres kostao mozda i nekih 50 miliona, sad mu je cijena vec mislim pala zbog svih okolnosti, da ponudimo 35-40 miliona mozda bi ga i mogli dobiti. Kako stvari stoje, od Bojana nema hljeba, jednostavno je nedovoljno zreo igrac, jedan spic nam jednostavno treba, a Torres je tu za nasu igru i timski duh vjerovatno najbolje moguce rjesenje. Svaka cast Bojanu, zna on i dobru utakmicu odigrati, al jos uvijek nema tu kvaliteta da se tim osloni na njega.
Veceras protiv Bilbao bi moglo biti zahebano pravo, nadamo se pobjedi, al tesko cemo do nje.
Veceras protiv Bilbao bi moglo biti zahebano pravo, nadamo se pobjedi, al tesko cemo do nje.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.