FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

FSB

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la FSB » 12 maj 2018, 11:36

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 05 jul 2018, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 maj 2018, 11:40

.........................Vaterpolo mini lopta TIGAR-Super cena!!!

slika

slika

Interesantno svi predlagači stavljaju loptu"bubamaru".

U nas na Slobodinom grbu lopta ista za vaterpolo.

Valjda da liči na one od prije 2. svjetskog rata.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Što zapravo predstavlja zvijezda petokraka?
Od svih zvijezda s pet krakova povijesno i religiozno je najinteresantniji pentagram kao mistični simbol u antičkoj i srednjovjekovnoj mistici i magiji.
Pentagram (zvijezda petokraka) je i simbol vječnosti i svetog trojstva. Prema predaji pentagram predstavlja savršenog čovjeka s nogama na zemlji, rukama u zraku i glavom prema nebu, označavajući omnipotenciju (svemoć), omniscijenciju (sveznanje) i dominaciju nad inferiornim silama, piše Slobodna Dalmacija."
29.12.2016
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 12 maj 2018, 12:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 12 maj 2018, 11:41

FSB je napisao/la:
Mexico je napisao/la:Dobro koliko sam skontao ovo je samo probni pokusaj i sumnjam da ce se ici na jeftine poene pridobijanja svih emotivno ranjenih i slabih na Srebrenicu. Ovo je grb svih nas koji nas podsjeca na nesto sto nikada ne smijemo zaboraviti. Okanit se zrtava i pustiti ih da pocivaju u miru. Ima mnogo stvari koje mogu staviti na grb kao npr ono pakovanje kilo tuzlanske soli :lol:
Nije loša ideja. Evo da isprobam hehe

slika
Ima smisla brato svega mi :thumbup:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 maj 2018, 11:55

FSB je napisao/la:
Mexico je napisao/la:Dobro koliko sam skontao ovo je samo probni pokusaj i sumnjam da ce se ici na jeftine poene pridobijanja svih emotivno ranjenih i slabih na Srebrenicu. Ovo je grb svih nas koji nas podsjeca na nesto sto nikada ne smijemo zaboraviti. Okanit se zrtava i pustiti ih da pocivaju u miru. Ima mnogo stvari koje mogu staviti na grb kao npr ono pakovanje kilo tuzlanske soli :lol:
Nije loša ideja. Evo da isprobam hehe

slika

....................................................slika

...........slika

PRVA SOLANA SAGRAĐENA JE U SIMIN HANU 1885 I NOSILA IME PO AUSTROUGARSKOM CARU NJ.V.FRANCU JOZEFU.
Ja volim FK Tuzla City

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 maj 2018, 12:06

Samo sto ovaj novi Simin Han nema veze s tim niti gaji to nasljedje. To je Simin Han koji je nestao, ovaj danas ne gaji radnicku kulturu. Solana može biti samo na dresu Slobode ili kao sponzor Slobode. Valjda je nadimak za navijace Slobode prvo bio Solari.

A i ovaj Pastrmka misli mi se stidimo solane.

A sto se tice lopte bas onakva lopta sa kakvom je Sloboda igrala kao jedan od starijih klubova.

FSB

Post Postao/la FSB » 12 maj 2018, 12:12

.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 maj 2018, 12:29

tuzlak1987 je napisao/la:Samo sto ovaj novi Simin Han nema veze s tim niti gaji to nasljedje. To je Simin Han koji je nestao, ovaj danas ne gaji radnicku kulturu. Solana može biti samo na dresu Slobode ili kao sponzor Slobode. Valjda je nadimak za navijace Slobode prvo bio Solari.

A sto se tice lopte bas onakva lopta sa kakvom je Sloboda igrala kao jedan od starijih klubova.
AKO DA PARA.A KAKO SU DAVALI RK SLOBODA(SOLANA) VIDIMO.
Ja volim FK Tuzla City

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 12 maj 2018, 12:36

tuzlak1987 je napisao/la:Samo sto ovaj novi Simin Han nema veze s tim niti gaji to nasljedje. To je Simin Han koji je nestao, ovaj danas ne gaji radnicku kulturu. Solana može biti samo na dresu Slobode ili kao sponzor Slobode. Valjda je nadimak za navijace Slobode prvo bio Solari.

Taj "radnicki" Simin Han je 92 otisao u Bijeljinu, ti "radni" ljudi su citav rat proveli u tzv. VRS. Nedavno (ali ozbiljno) sam vidio poziv na druzenje tuzlaka u Bijeljini, specijalni gost Baja mali knindza.

Zovi ih kuci.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 maj 2018, 12:42

VolimTz je napisao/la:

Taj "radnicki" Simin Han je 92 otisao u Bijeljinu, ti "radni" ljudi su citav rat proveli u tzv. VRS. Nedavno (ali ozbiljno) sam vidio poziv na druzenje tuzlaka u Bijeljini, specijalni gost Baja mali knindza.

Zovi ih kuci.
Ne mislim ni na te, kolektivno smo bili bolji svi prije 100 godina. Danas smo primitivci, Lukavac, Tuzla, Simin Han sve je to bilo ljepse, nije bilo samo Srba, bilo je i Slovenaca, Njemaca, Ceha, Slovaka, Madjara. Danas odumire sve sto je ispravno, cijeni se sve sto je instant. Hajd da pokopamo i Slobodu.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 12 maj 2018, 12:49

tuzlak1987 je napisao/la:
Ne mislim ni na te, kolektivno smo bili bolji svi prije 100 godina. Danas smo primitivci, Lukavac, Tuzla, Simin Han sve je to bilo ljepse, nije bilo samo Srba, bilo je i Slovenaca, Njemaca, Ceha, Slovaka, Madjara. Danas odumire sve sto je ispravno, cijeni se sve sto je instant. Hajd da pokopamo i Slobodu.
Slobodu su ti unistili Sabovici i ostali hahari, a zadnji grumen zemlje na Slobodin grob ce baciti Imamovic. A ovi sto se zaklinju u klub ce ga prodati isto kao i Ditu.

Ljubav prema klubu za dandi i par stoja.

Sve je to u pet deka, sva ta netrpeljivost u TK, i tada i sada. Zivinicani su tu godinama, Banovicani, Lukavcani, uzalud "carsiji" ne valjaju. Sloboda je trebala biti Hajduk, ali su sve otjerali.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 12 maj 2018, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 maj 2018, 12:56

tuzlak1987 je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:

Zovi ih kuci.
Pa kolektivno smo bili bolji prije 30 godina.
Ova federalna liga je po kvalitetu nivo neke pete ili seste lige prije rata, nebi se pogrijesilo ni kad bi se reklo nize.
Jednostavno, dokopali se ljudi vlasti koji nemaju gram obraza.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 maj 2018, 13:20

ASD je napisao/la: Pa kolektivno smo bili bolji prije 30 godina.
Ova federalna liga je po kvalitetu nivo neke pete ili seste lige prije rata, nebi se pogrijesilo ni kad bi se reklo nize.
Federalna lige je u rangu ondasnje republicke lige, dok je ova PL otprilike u rangu bivse druge ex YU lige po kvalitetu.....glavni razlog je nedostatak strucnog kadra, ove licence sto dobijaju mogu macku o rep zakaciti....ne samo da smo u fudbalu nazadovali, nego u svim sportovima, ne mozemo reci generalno da nema novaca, ima novaca onoliko koliko ima ali dzaba kad i taj novac ne znaju iskoristiti, jer pretezno klubove vode ljudi koji su zalutali u sport, plus na to dodamo nestrucne ljude i imamo rezultate kakve imamo. Nemamo zakon o sportu i sportskim drustvima, jer to odgovara politickim strankama da manipulisu sa klubovima, da ne pricamo o infrastrukturi itd....itd...itd....

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 maj 2018, 13:45

Skver je napisao/la:
ASD je napisao/la: Pa kolektivno smo bili bolji prije 30 godina.
Federalna lige je u rangu ondasnje republicke lige, dok je ova PL otprilike u rangu bivse druge ex YU lige po kvalitetu.....glavni razlog je nedostatak strucnog kadra, ove licence sto dobijaju mogu macku o rep zakaciti....ne samo da smo u fudbalu nazadovali, nego u svim sportovima, ne mozemo reci generalno da nema novaca, ima novaca onoliko koliko ima ali dzaba kad i taj novac ne znaju iskoristiti, jer pretezno klubove vode ljudi koji su zalutali u sport, plus na to dodamo nestrucne ljude i imamo rezultate kakve imamo. Nemamo zakon o sportu i sportskim drustvima, jer to odgovara politickim strankama da manipulisu sa klubovima, da ne pricamo o infrastrukturi itd....itd...itd....
Ondasnja republicka liga je nivo Premijer lige najmanje, vjerovatno i vise, kakva federalna liga.
Ima negdje slika Buducnosti iz republicke lige (4 nivo takmicenja), gje je bilo dosta igraca koji su igrali po Slobodi pa dosli u Buducnost, a ima i onih koji su tek trebali postati igraci.
Pogledaj danas kakvi igraci igraju federanu ligu, bukvalno ih uzeli sa sela ne zato sto su talentovani nego zato sto nema ko igrati, pola takvih ekipa i vise.
Danas igraj kantonalnu ligu, budi prosjecan mozes dogurat do federalne jer igraci konstantno odlaze.

O strucnom kadru da ne govorimo, znam neke ljude koji su trenirali prije rata i poslije rata, i u republickoj ligi i u premijer ligi, kad bi im rekao da je Premijer liga jaca, vjeruj da bi ti se smijali,

FSB

Post Postao/la FSB » 12 maj 2018, 18:02

.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 maj 2018, 18:05

ASD je napisao/la:
Ondasnja republicka liga je nivo Premijer lige najmanje, vjerovatno i vise, kakva federalna liga.
Ima negdje slika Buducnosti iz republicke lige (4 nivo takmicenja), gje je bilo dosta igraca koji su igrali po Slobodi pa dosli u Buducnost, a ima i onih koji su tek trebali postati igraci.
Pogledaj danas kakvi igraci igraju federanu ligu, bukvalno ih uzeli sa sela ne zato sto su talentovani nego zato sto nema ko igrati, pola takvih ekipa i vise.
Danas igraj kantonalnu ligu, budi prosjecan mozes dogurat do federalne jer igraci konstantno odlaze.

O strucnom kadru da ne govorimo, znam neke ljude koji su trenirali prije rata i poslije rata, i u republickoj ligi i u premijer ligi, kad bi im rekao da je Premijer liga jaca, vjeruj da bi ti se smijali,
Tebi pricali, ja ucestvovao.... :thumbup:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 12 maj 2018, 19:02

12.05.2018. 17:30 Prva Liga Federacije BiH ,26.Kolo , sezona 2017/18... ....FK RUDAR - FK SLOGA SH 0:1 (0:0)

.......VELIKA POBJEDA FK SLOGA SH I NEVIĐENO DIVLJAŠTVO "DOMAĆINA".
SVIM IGRAČIMA FK SLOGA KOJI SU DANAS IGRALI I VELIKO HVALA I VELIKA ČESTITKA.

.............slika

..........................................Dragom Bogu hvala kad smo dočekali.
..................Tuzla se može ponositi ovim ,uzornim ,fudbalskim klubom.

Stadion Rudara u Kaknju.
Vrijeme oblačno.Temperatura ,25 stepeni .Teren jako neravan i zapušten.
Nedovoljno pokošen.Jedan od najgorih u 1.LFBiH.
USLOVI ZA IGRU NA GRANICI REGULARNOSTI (Bezbjedonosni aspekt).
Gledalaca:800.
Glavni Sudac Karačić Dario Čitluk(Odličan).
1.MeđašniŢilić Oliver Vitez (Odličan).
2.Međašni Velić Stipo Livno( Odličan).
Četvrti Sudac Stojić Dragan Mostar (Odličan).
Delegat: Kahrić Nazif (Jajce)
Posmatrač: Topić Jasmin (Cazin)
Bezbjednost: Livančić Anto (Vitez)

Žuti kartoni:Ćehajić i Goralija.-Rudar
..............: Bošnjak(3),Vukmirović i Širanović(3).-FK SLOGA SH

Crveni kartoni-

Strijelci: 0:1 Jazvin (80').

FK RUDAR: Jovanović ,Goralija, Čaluk, Pendek,Kobilica, Kovač, Vehab, čiva, Topalović(Fočo), Čehajicć(Neimarlija), Spahić. Trener :Fadil Hodžić.

FK SLOGA SH: Lalić, Efendić, Kojić, Kostić,Šarčević, gosp.Stjepanović, gosp.Bošnjak(Stokić),Vukmirović (Jazvin), Milaković (Širanović),Ziljkić ,Poturalić.Trener Mensur Dedić.

[video][/video]
[video][/video]

https://www.dailymotion.com/video/x6jdxjx

Sloga je napravila novi korak ka plasmanu u Premijer ligu

slika
Treće poluvrijeme u Kaknju: Sukob igrača Rudara i Sloge na terenu
Derbi 26. kola Prve lige FBiH između Rudara i Sloge u Kaknju imao je i svoje treće poluvrijeme.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Trka se nastavlja: Sloga i Olimpik slavili na teškim gostovanjima

Ista meta, isto odstojanje
Veoma je uzbudljivo bilo danas na terenima Prve lige Federacije BiH. Odigrano je sedam susreta 26. kola Prve lige FBiH, a lider Sloga je gostovala u Rudaru iz Kaknja te slavila sa minimalnih 1:0.
S. Mlaćo
12.05.18. 18:55

slika
STADION GOAL U ORAŠJU GDJE JE DANAS SVE BILO SPREMNO ZA SLAVLJE OLIMPICA.NA NJIHOVU ŽALOST I "JOŠ NEKIH -TE NEKIH "ŠAMPANJ IPAK NIJE OTVOREN.

- U prvom poluvremenu Rudar je imao nešto više od igre, Kobilica i Čehajić su zaprijetili gostima, a pred sami kraj prvog poluvremena i Sloga je imala dobru priliku, međutim istakao se golman Rudara Jovanović.
U 50. minuti velika šansa za Rudar, al Bajro Spahić nije bio precizan. U nastavku smo gledali miran meč, bez puno prilika, a pred sami kraj Sloga dolazi do vodstva i vrijedne pobjede. Strijelac je bio Jazvin.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. LIGA FBIH - 26. KOLO 12.05. 17:00

Slaven-Čapljina 3:1
Velež -Igman 3:1
Rudar K.-Sloga SH 0:1
Iskra -Metalleghe 2:1
Bosna V.-Zvijezda 1:1
Travnik-Jedinstvo 6:0
Orašje-Olimpic 1:2
TOŠK -Bratstvo 2:0

TABELA

1.SLOGA SH ....... 26...... 18..... 3..... 5.....50:17... 57
2.OLIMPIK.......... 26...... 15..... 7..... 4.....32:14... 52
3.VELEŽ..............26...... 12.... 10..... 4....41:20... 46
4.ZVIJEZDA........ 26...... 13...... 7..... 6....32:17... 46
5.ORAŠJE........... 26...... 13..... 4...... 9....40:27... 43
6.METALLEGHE.... 26...... 10...... 8..... 8....31:32... 38
7.BOSNA V...........26..... 10....... 7..... 9....38:37....37
8.BRATSTVO ........26..... 11...... 3.... 12....41:39... 36
9.RUDAR K.......... 26..... 10...... 3..... 13...29:27... 33
10.ČAPLJINA....... 26........9...... 6..... 11...32:38... 33
11.SLAVEN.......... 26....... 9...... 6..... 11...27:37... 33
12.IGMAN........... 26....... 8...... 7..... 11...24:29... 30
13.TOŠK ..............26...... 8...... 4..... 14...25:33... 26
14.ISKRA............. 26...... 7...... 5..... 14...21:39 ...26
15.JEDINSTVO.......26...... 8...... 2..... 16...20:63... 24
16.TRAVNIK..........26...... 5...... 5..... 16...24:39... 20

1. LIGA FBIH - 27. KOLO 19.05. 17:30

TOŠK - Slaven
Bratstvo - Orašje
Olimpic - Travnik
Jedinstvo - Bosna V.
Zvijezda - Iskra
Metalleghe - Rudar K.
Sloga SH - Velež
Igman - Čapljina

...................................................

Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 02 jun 2018, 23:29, ukupno mijenjano 19 puta.
Ja volim FK Tuzla City

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 maj 2018, 20:54

Skver je napisao/la:
ASD je napisao/la:

Tebi pricali, ja ucestvovao.... :thumbup:
Pa pricao mi jedan od boljih trenera Buducnosti, covjek koji je prosao kroz to sve, od seoskih liga Jugoslavije, do te Repubicke lige, pa poslije rata od nasih nizih liga do Prve lige tada (prije ujedinjenja sa RS-om)
U Banovicima su sve seoske ekipe ili bar vecina imale i pripreme (danas na pripreme ne idu ni federaligasi), a da ne govorim o redovnim treninzima (2 puta sedmicno) i to u nekom 8-9 rangu takmicenja, u poredjenju sa danasnjom situacijom, ja ti garantujem da imas u u prvoj kantonalnoj ligi (4.nivo) igrace koji godinama nisu nijednog treninga odradili, jesi svjestan o kakvom se to kvalitetu radi?
U drugoj kantonalnoj ligi citave ekipe nisu imale za sezonu treninga.
a ako te zanima kolika je razlika izmedju prosjecne ekipe druge federalne lige i prosjecne ekipe kantonalne lige, vjeruj mi nikakva. :urnebes:

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 12 maj 2018, 22:18

U drugoj federalnoj su treninzi redovni, a i pripreme svakako. Kako ljetne tako i zimske.
Istina, ne znam za Banovice, oni su posebna vrsta.
Mia San Mia

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 maj 2018, 22:29

R32 je napisao/la:U drugoj federalnoj su treninzi redovni, a i pripreme svakako. Kako ljetne tako i zimske.
Istina, ne znam za Banovice, oni su posebna vrsta.
U drugoj federalnoj ti igra Sido i to sa blizu 50 godina, kud ces vece bruke?
U Banovicima su treninzi redovni, 4 puta sedmicno, uglavnom se radi na kondiciji, ekipa igra sezonu bez poraza i u ligi i u kupu, prije svega jer su bar duplo ili troduplo spremniji od vecine, ali to je Buducnost, veliki klub, nije mjerilo, za mjeru treba uzimati ekipe poput Ingrama, Lokomotive, Prokosovica itd.

lokalpatriota
Kontakt:

Post Postao/la lokalpatriota » 12 maj 2018, 23:01

sloboda72 je napisao/la:12.05.2018. 17:30 Prva Liga Federacije BiH ,26.Kolo , sezona 2017/18... ....FK RUDAR - FK SLOGA SH 0:1 (0:0)

.......VELIKA POBJEDA FK SLOGA SH I NEVIĐENO DIVLJAŠTVO "DOMAĆINA".
SVIM IGRAČIMA FK SLOGA KOJI SU DANAS IGRALI I VELIKO HVALA I VELIKA ČESTITKA.

.............slika

..........................................Dragom Bogu hvala kad smo dočekali.
..................Tuzla se može ponositi ovim ,uzornim ,fudbalskim klubom.

Stadion Rudara u Kaknju.
Vrijeme oblačno.Temperatura ,25 stepeni .Teren jako neravan i zapušten.
Nedovoljno pokošen.Jedan od najgorih u 1.LFBiH.
USLOVI ZA IGRU NA GRANICI REGULARNOSTI (Bezbjedonosni aspekt).
Gledalaca:800.
Glavni Sudac Karačić Dario Čitluk(Odličan).
1.MeđašniŢilić Oliver Vitez (Odličan).
2.Međašni Velić Stipo Livno( Odličan).
Četvrti Sudac Stojić Dragan Mostar (Odličan).
Delegat: Kahrić Nazif (Jajce)
Posmatrač: Topić Jasmin (Cazin)
Bezbjednost: Livančić Anto (Vitez)

Žuti kartoni:Ćehajić i Goralija.-Rudar
..............: Bošnjak(3),Vukmirović i Širanović(3).-FK SLOGA SH

Crveni kartoni-

Strijelci: 0:1 Jazvin (80').

FK RUDAR: Jovanović ,Goralija, Čaluk, Pendek,Kobilica, Kovač, Vehab, čiva, Topalović(Fočo), Čehajicć(Neimarlija), Spahić. Trener :Fadil Hodžić.

FK SLOGA SH: Lalić, Efendić, Kojić, Kostić,Šarčević, gosp.Stjepanović, gosp.Bošnjak(Stokić),Vukmirović (Jazvin), Milaković (Širanović),Ziljkić ,Poturalić.Trener Mensur Dedić.

Trka se nastavlja: Sloga i Olimpik slavili na teškim gostovanjima

Ista meta, isto odstojanje
Veoma je uzbudljivo bilo danas na terenima Prve lige Federacije BiH. Odigrano je sedam susreta 26. kola Prve lige FBiH, a lider Sloga je gostovala u Rudaru iz Kaknja te slavila sa minimalnih 1:0.
S. Mlaćo
12.05.18. 18:55

slika
STADION GOAL U ORAŠJU GDJE JE DANAS SVE BILO SPREMNO ZA SLAVLJE OLIMPICA.NA NJIHOVU ŽALOST I "JOŠ NEKIH -TE NEKIH "ŠAMPANJ IPAK NIJE OTVOREN.

- U prvom poluvremenu Rudar je imao nešto više od igre, Kobilica i Čehajić su zaprijetili gostima, a pred sami kraj prvog poluvremena i Sloga je imala dobru priliku, međutim istakao se golman Rudara Jovanović.
U 50. minuti velika šansa za Rudar, al Bajro Spahić nije bio precizan. U nastavku smo gledali miran meč, bez puno prilika, a pred sami kraj Sloga dolazi do vodstva i vrijedne pobjede. Strijelac je bio Jazvin.

1. LIGA FBIH - 26. KOLO 12.05. 17:00

Slaven-Čapljina 3:1
Velež -Igman 3:1
Rudar K.-Sloga SH 0:1
Iskra -Metalleghe 2:1
Bosna V.-Zvijezda 1:1
Travnik-Jedinstvo 6:0
Orašje-Olimpic 1:2
TOŠK -Bratstvo 13.05. 2018.

TABELA

1.SLOGA SH ....... 26...... 18..... 3..... 5.....50:17... 57
2.OLIMPIK.......... 26...... 15..... 7..... 4.....32:14... 52
3.VELEŽ..............26...... 12.... 10..... 4....41:20... 46
4.ZVIJEZDA........ 26...... 13...... 7..... 6....32:17... 46
5.ORAŠJE........... 26...... 13..... 4...... 9....40:27... 43
6.METALLEGHE.... 26...... 10...... 8..... 8....31:32... 38
7.BOSNA V...........26..... 10....... 7..... 9....38:37....37
8.BRATSTVO ........25..... 11...... 3.... 11....41:37... 36
9.RUDAR K.......... 26..... 10...... 3..... 13...29:27... 33
10.ČAPLJINA....... 26........9...... 6..... 11...32:38... 33
11.SLAVEN.......... 26....... 9...... 6..... 11...27:37... 33
12.IGMAN........... 26....... 8...... 7..... 11...24:29... 30
13.ISKRA............. 26...... 7...... 5..... 14...21:39 ...26
14.JEDINSTVO.......26...... 8...... 2..... 16...20:63... 24
15.TOŠK ..............25...... 7...... 4..... 14...23:33... 23
16.TRAVNIK..........26...... 5...... 5..... 16...24:39... 20

1. LIGA FBIH - 27. KOLO 19.05. 17:30

TOŠK - Slaven
Bratstvo - Orašje
Olimpic - Travnik
Jedinstvo - Bosna V.
Zvijezda - Iskra
Metalleghe - Rudar K.
Sloga SH - Velež
Igman - Čapljina

Čuj neviđeno divljaštvo domaćina. Jesil uopšte vidio ko je poslije sudijskog zvižduka za kraj utakmice krenuo prema tribini istok i provocirati navijače Rudara ? Teren zapušten i nedovoljno pokošen ? Ha ha. Ne znam koju si danas gledao utakmicu... i gdje.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.