BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

Samozdravlje
Kontakt:

Re: BiH tenis

Post Postao/la Samozdravlje » 12 maj 2018, 14:45

HeraklitMracni je napisao/la:Bolje gurati u Davis reprezentaciju Darka nego onog antitalenta fatica ! Samozdravlje@ jesam upravu ?
Dobro jutro,
- Naravno da se sa tobom slazem,zahvaljujuci tebi svako jutro gledam kako Monfils cestita Mirzi s rijecima:
"Dobri Bosnjaninu"(Bosanac i Hercegovac-danas) uze ti mene na foru"
- Nista ne znam o Darki , ali mi je dovoljno grb na trenerci i to da je NAS ,svakako da bih ga pozvao na prvi domaci susret , ako se ima moneta i u Japan(sto da ne). DOBRO DOSAO DARKO,ali ja se ne pitam.Pa samo nas je 5+1(Aldin).
- Nerman i Mirza poticu iz dobro situiranih porodica(za nase uslove).Koliko god govorili da Mirza nije radnik on se puno vise zado u tenis od Nermana. Mogao je i moze Nerman vise,ali tenis danas trazi 100% predanosti.
- Po broju turnira Darko djeluje ambiciozno i SVAKAKO IMA MJESTA ZA BOJANOVICA U REPR. BiH. :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 12 maj 2018, 14:53

Aziz Kijametović i Sanin Zukić su puno veći potencijali od Darke bili ali su se okanili tenisa. Mislim da je i mali Malešević puno veći potencijal isto.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 maj 2018, 14:56

forgempp je napisao/la:Gdje pratiti rezultat?
Ako se ne salis ovako:
Ukucas ITF Tennis , ITF Men i otvore ti se svi turniri , biras muske ili zene, klik na live turnira koji zelis da pratis.
Ako si se salio @forgempp nema veze ,znam po sebi kako nisam znao ,pa eto za moje vrsnjake . Ruzno je ne odgovoriti nekom ko pita , pa i ako se sali. :njanjanja: :rol: :bih:

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 12 maj 2018, 15:11

Samozdravlje je napisao/la:
Ako se ne salis ovako:
Ukucas ITF Tennis , ITF Men i otvore ti se svi turniri , biras muske ili zene, klik na live turnira koji zelis da pratis.
Ako si se salio @forgempp nema veze ,znam po sebi kako nisam znao ,pa eto za moje vrsnjake . Ruzno je ne odgovoriti nekom ko pita , pa i ako se sali. :njanjanja: :rol: :bih:
A ako ne znate koji turnir igra neki igrač kojeg pratite ukucate baš tog igrača na ITF i kliknete activity i vidite sve turnire te sezone, uključujući i ovaj na kojem trenutno nastupa, odaberete taj pa live

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 maj 2018, 15:12

Galion je napisao/la:Aziz Kijametović i Sanin Zukić su puno veći potencijali od Darke bili ali su se okanili tenisa. Mislim da je i mali Malešević puno veći potencijal isto.
E u ovom postu se kriju svi odgovori. Svi bi zeljeli vidjeti nase u TOP200,TOP100 i TOP20 , ali za to treba propisati krv.
Zato kapa do poda Nerfidu i Damiru ostvarili su puno iz nicega .Perpetumobile(nisam siguran kako se pise,ali dobro znam znacenje).Kratko:stvriti nesto ni iz cega.Naravno i mom Mirzi svaka cast.Pa poslije 21 g. ne mozemo podnijeti solidne ili lose rezultate.Zivi i zdravi nam bili Damir i Mirza,Bogami i Nerfid,a i mi svi skupa. :tokralju:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 maj 2018, 15:16

Galion je napisao/la:
Ako se ne salis ovako:
A ako ne znate koji turnir igra neki igrač kojeg pratite ukucate baš tog igrača na ITF i kliknete activity i vidite sve turnire te sezone, uključujući i ovaj na kojem trenutno nastupa, odaberete taj pa live
Hvala, nisam znao.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 maj 2018, 16:16

HeraklitMracni je napisao/la:Bolje gurati u Davis reprezentaciju Darka nego onog antitalenta fatica ! Samozdravlje@ jesam upravu ?
Sad malo bolje pogledah.Nerman je stariji 1,5 god. od Darke. Nerman ima puno vise pobjeda na ITF turn. Fatic je dobio 3x Darku u medjusobnim susretima. No to ne mora nista znaciti za ubuduce.Nadam se da ce i Nerman proigrati(evo ga slj.sed. u Doboju), a i Bojanovicu zelim uspjesnu karijeru u buducnosti.Dobar trener i rad mogu cudo napraviti. Darki druzenje sa Damirom,Mirzom i Tomom bi vjerovatno puno znacilo.Zasluzuje sansu. :bih:

thelightblue
Kontakt:

Post Postao/la thelightblue » 12 maj 2018, 16:50

Samozdravlje je napisao/la:Zivi i zdravi nam bili Damir i Mirza,Bogami i Nerfid,a i mi svi skupa. :tokralju:
Jel u tvojem zivotu postoji nesto osim bh tenisa?

Cini se nisi 100 posto psihicko zdrav ("samozdravlje" e?) sa svojim postovima, ovim pricanjem sa sobom i ekscitacijom u svakoj recenici :facepalm:

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 12 maj 2018, 17:06

Sad malo bolje pogledah.Nerman je stariji 1,5 god. od Darke. Nerman ima puno vise pobjeda na ITF turn. Fatic je dobio 3x Darku u medjusobnim susretima. No to ne mora nista znaciti za ubuduce.Nadam se da ce i Nerman proigrati(evo ga slj.sed. u Doboju), a i Bojanovicu zelim uspjesnu karijeru u buducnosti.Dobar trener i rad mogu cudo napraviti. Darki druzenje sa Damirom,Mirzom i Tomom bi vjerovatno puno znacilo.Zasluzuje sansu. :bih:
2 i pol godine a to puno znači u toj dobi. Svaki sljedeći meč je Darko bio bliže i mislim da bi već sad ga možda i pobijedio.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 maj 2018, 17:35

Galion je napisao/la:
2 i pol godine a to puno znači u toj dobi. Svaki sljedeći meč je Darko bio bliže i mislim da bi već sad ga možda i pobijedio.
U pravu si 2,5 god. Darki zelim da nadmasi Damira i Mirzu.Jednom rijecju treba ga zvati u DC-rep. :bih:

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 12 maj 2018, 18:18

HeraklitMracni je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Tomo je trebao igrat doboj ITF al nemaju vise wc pa sad ne može , brani bodove od prošle godine Brčko , pa sad vidimo gdje daje ...
slika
Snašao se Tomo. Tražio wc za kvalifikacije Doboja i dali mu. Dobio nekog malca 6-1 6-1 u 1. kolu kvalifikacija :mrgreen:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 12 maj 2018, 18:34

Dobro je , dva boda ako se kvalifikuje , jos ako osvoji 18 +2 kvale :D

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 12 maj 2018, 18:48

HeraklitMracni je napisao/la:Dobro je , dva boda ako se kvalifikuje , jos ako osvoji 18 +2 kvale :D
Na Futures turnirima se ne dobivaju bodovi za kvalifikacije, tek za nastup u R16 (2. kolo) glavnog turnira.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 maj 2018, 20:18

Galion je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Dobro je , dva boda ako se kvalifikuje , jos ako osvoji 18 +2 kvale :D
Na Futures turnirima se ne dobivaju bodovi za kvalifikacije, tek za nastup u R16 (2. kolo) glavnog turnira.
Bas dobra vijest. Finale u Doboju + QF Mestre CH, Italy €43,000+H , mislim dovoljno za kvale Wimbledona. :bih:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 13 maj 2018, 11:40

reče mi jaran jutros na jutarnjoj kafi da damir ove godine na prvih pet mastersa neće skupiti sto bodova. tek sad vidim da je otprilike u pravu.
propustio je veliku priliku. ok, dobio je na dva turnira grozan žrijeb ali na ostala tri je sam kriv. ovo mu je godina gdje će momački kasirati, ali nije to jedini cilj. jeste glavni ali nije jedini. sad nek se vadi na slamovima. ;)

hm59
Kontakt:

Post Postao/la hm59 » 13 maj 2018, 21:17

Damir tek prekosutra protiv Verdaska

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 14 maj 2018, 13:29

Tomo se prošetao kroz kvalifikacije Doboja i u 3 meča izgubio samo 5 gemova. Ovaj tjedan Futures igraju on, Nerman i Darko.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 14 maj 2018, 13:37

Galion je napisao/la:Tomo se prošetao kroz kvalifikacije Doboja i u 3 meča izgubio samo 5 gemova. Ovaj tjedan Futures igraju on, Nerman i Darko.
Valjda uzme 18 bodova i onda u kvale wimb...

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 14 maj 2018, 19:10

U Doboju izvlačenje bilo tek nakon kvalifikacija da Tomo bude prvi nositelj hahaha. Zar ne bi trebalo biti prije završetka kvalifikacija?

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 14 maj 2018, 19:19

Jel sledece sedmice pocinje RG?? Kako bi bilo fino da Mirzu i Damira posluzi zdrijeb :pray:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.