Care ima jedna koka najzgodnija u komsiluku i cuo sam da se k.ara dobro al ja od toga nemam koristi .Cartman je napisao/la:Ma daj, Dzeko je nas ubjedljivo najbolji igrac i mora igrat svaku utakmicu. Tacka.
Meni nekako samo glumi
Odoh s teme
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Care ima jedna koka najzgodnija u komsiluku i cuo sam da se k.ara dobro al ja od toga nemam koristi .Cartman je napisao/la:Ma daj, Dzeko je nas ubjedljivo najbolji igrac i mora igrat svaku utakmicu. Tacka.
O cemu bolan ti? fakat si zalutao u fudbal! Dzeko je nas ubjedljivo najbolji igrac,jedan od najboljih napadaca u Evropi,druga je stvar sto nam ostali igraci nisu na tom nivou..Dzeko je najbolji ambasador BIH u svijetu,covjek koji sa pola snage moze zabiti bilo kojoj ekipi gol...protiv Francuske nije islo ni njega ni cjelu ekipu,zato smo zasluzeno i izgubili!kimbo je napisao/la:Care ima jedna koka najzgodnija u komsiluku i cuo sam da se k.ara dobro al ja od toga nemam koristi .Cartman je napisao/la:Ma daj, Dzeko je nas ubjedljivo najbolji igrac i mora igrat svaku utakmicu. Tacka.
Meni nekako samo glumi
Odoh s teme

Ok hvala ti.GunnerS je napisao/la:Imaš na eurosportu 2, bar sam ja tu gledao sada HSV - Wolfsburg
na ovim programima imash koln hoffenheimB0SANAC je napisao/la:De mi recite na kojim programima prikazuju njemacku Bundesligu, jer sam dobio sad novi reciver, pa bi rado gledo na TV, dosadili mi vise ovi streamovi preko neta ?
Svaka cast Jaraneseha je napisao/la:na ovim programima imash koln hoffenheimB0SANAC je napisao/la:De mi recite na kojim programima prikazuju njemacku Bundesligu, jer sam dobio sad novi reciver, pa bi rado gledo na TV, dosadili mi vise ovi streamovi preko neta ?
C+ Fútbol (Spain)
Dubai Sports 2
ESPN (uk & irl)
EuroSport 2 Bundesliga
EuroSport 2 Nordic
Gol TV (America) **
Idman TV
NTV+ Football
Orange Sport (Fra)
Sky Bundesliga
Sky Calcio 2
Sky Sport Info (Portal)
Sport 1.1 (Ned)
Sport TV2
SuperSport 1 (DigitAlb)
SuperSport 3 (ZA)
TRK Futbol
TRT Spor (TRT 3)
YES Sport 1
~ DigitAlb HD4
~ Sky Calcio HD2
~ Sky Sport HD1 (Ger)
~ TRT HD
Nema problema, blago ti se na reciveru koji je to ? Evo ti ova stranica da ne moras vise pitatB0SANAC je napisao/la:Svaka cast Jarane
Hvala ti puno
Donio mi jaran AMIKO reviever. Samo trebam ja te jos se te kanale pohvatati.seha je napisao/la:Nema problema, blago ti se na reciveru koji je to ? Evo ti ova stranica da ne moras vise pitatB0SANAC je napisao/la:Svaka cast Jarane
Hvala ti punohttp://liveonsat.com/index.html
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.