FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Biscione
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Biscione » 06 maj 2018, 21:03

Chinaglia je napisao/la:da bi se Inter plasirao u LP, morat ce imat ili veci bodovni saldo ili bolju gol razliku, koja je na strani Lazija (+5), cak i ako bude ista gol razlika na kraju, gleda se broj postignutih golova u Serie A, a tu Inter nikako ne moze stici Lazio :mrgreen:
Ništa onda, pokarat ćemo vas na Olimpiku :mrgreen:
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 maj 2018, 21:26

Biscione je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:da bi se Inter plasirao u LP, morat ce imat ili veci bodovni saldo ili bolju gol razliku, koja je na strani Lazija (+5), cak i ako bude ista gol razlika na kraju, gleda se broj postignutih golova u Serie A, a tu Inter nikako ne moze stici Lazio :mrgreen:
Ništa onda, pokarat ćemo vas na Olimpiku :mrgreen:
vidjeti cemo, dosta toga ce ovisit o sastavu Lazija...

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 06 maj 2018, 23:13

Chinaglia je napisao/la:
PaskalHens je napisao/la:Gleda se međusobni skor. Prva završila 0:0, ako druga završi 1:1 uz isti broj bodova Inter će biti ispred na tabeli. Prosto ko pasulj.
evo sada gledam tabele iz prethodnih sezona i nadjoh dva slucaja, al postavit cu samo jedan:

sezona 13/14

7. Toro 57 (+10)
8. Milan 57 (+8)

Toro 2-2 Milan, Milan 1-1 Toro

dakle, u ovom dvomecu je Milan postigao vise golova u gostima, no to se ne gleda, a na sta ti aludiras

da bi se Inter plasirao u LP, morat ce imat ili veci bodovni saldo ili bolju gol razliku, koja je na strani Lazija (+5), cak i ako bude ista gol razlika na kraju, gleda se broj postignutih golova u Serie A, a tu Inter nikako ne moze stici Lazio :mrgreen:
Kakve su to gluposti!? Zašto je 2-1, 1-0 bolje od 0-0, 1-1. Kakvi su to dvostruki aršini. Ne vjerujem u to.
Viva la France, as they say in Rome.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 06 maj 2018, 23:15

Pobijedit Sassuola 6-0, pa cemo imati i bolju gol razliku :kafa:
#Ausilio OUT

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 maj 2018, 23:43

Jericho je napisao/la:Pobijedit Sassuola 6-0, pa cemo imati i bolju gol razliku :kafa:
na Olimpicu vam je kraj
ako budu igrali Immobile i Luis Alberto :kafa:

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 07 maj 2018, 00:47

Chinaglia je napisao/la:na Olimpicu vam je kraj
Iskreno mi je zao sto Lazio nece u LP ispred ciganske Rome, ovako vas moramo mlatnuti jbga. Dzaba ce biti i ta dvojica :nene: Candreva rješava tu tekmu davno sam rekao. :mrgreen: To ce mu biti jedini gol ove sezone, ujedno i posljednji u dresu Intera. :yawn:
Jos nakon tekme Icardi slavi Capocannonierea, Ciro u suzama, DeVrij skida dres Lazia i ubacuje se medju igrace Intera i slavi sa njima dok svira "I giardini di marzo" :kafa:
#Ausilio OUT

Vedo20
Kontakt:

Post Postao/la Vedo20 » 07 maj 2018, 08:03

slika
ŠVRLJ

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 07 maj 2018, 12:55

Biscione je napisao/la:
arminz je napisao/la:Dalbert opet ništa. Da je dobio malo prilike da se pokaže, jest, al je istina i to da kad god je igrao pokazao je jedno veliko ništa.
Barem nije napravio nikakvu grešku koja bi nas koštala kao neki, da je Santon pokazao veliko ništa kao on mi bi sada čvrsto držali 3. mjesto obzirom koliko puta nas je sje*ao ove sezone svojim kiksevima.
Nisam ni mislio da je Santon trebo igrat. Komentarisem kako je odigro. Santon je davno izgubljen slucaj i najbolje bi bilo za sve da ode, ista stvar i sa Nagatomom.
Jericho je napisao/la:Dalbert je danas bio i vise nego solidan. Startat ga svaku do kraja pa cemo ga ocijeniti.
Dambrosio je sigurnija opcija lijevo i on ce i igrat do kraja ako bude sve ok. Dalbert 99% vise nece dobit ni minute.
SiamoNoi je napisao/la: I Cancelo se pljuvao u početku.Prvu utakmicu ili prvih nekoliko.
Ma to je generalno tako kod navijaca.

Ja nakon prve utakmice sto sam Cancela gledo (oprostajna u Valenciji) sam reko da na krilu nece uspjet, a da na beku ima sansi mada sam bio zabrinut sto se tice njegove defanzive. Njegova nesreca je bila ta sto je na njegovoj poziciji solidni Dambrosio pa ga se guralo na krilo. U tom periodu je imo i tu povredu pa mu je to jos otezalo. Al cim se ukazala prilika da zaigra na beku pokazo je sta zna i nije je vise ni ispustio. Kad se Dambrosio vratio probalo ga se lijevo, nije dobro proslo i vracen je desno.

Razlika izmedju njega i Dalberta je ta sto ovaj drugi nikad nije iskoristio svoju priliku da pokaze bar dio zbog cega je toliko placen, pa cak ni protiv onih amatera. Njegove partije u najboljem slucaju su kad je neprimijetan, ko ova prosla. Slazem se da je trebo dobit vise prilike al ne osudjujem Spallettija zbog toga, jer ipak ga on gleda svaki dan na treningu i valjda bi ga poceo koristit ko sto je i Cancela da ovaj ima neki kvalitet.

Al sam opet za to da ga se ostavi i iducu sezonu, sa citavim pripremama i uz malo vise minutaze mozda ipak proigra. Mada sumnjam
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 07 maj 2018, 17:35

Jericho je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:na Olimpicu vam je kraj
i slavi sa njima dok svira "I giardini di marzo" :kafa:
Svaki put se naježim dok slušam tu pjesmu, nadam se da ćemo nakon te utakmice mi pjevat uz nju a ne Laziali :D
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 07 maj 2018, 19:09

Pa sta mislite i da je Dalbertu lako odigrat ove minute sada i biti dobar, kad zna kako odigrao da odigrao da ce Bambino biti ispred njega.
Ja vidim kod njega potencijal i bio bi za nase uslove dobar bek ali sta je tu je...

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 07 maj 2018, 21:40

Chinaglia je napisao/la:
slika
:mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 maj 2018, 15:15

Jericho je napisao/la:Pobijedit Sassuola 6-0, pa cemo imati i bolju gol razliku :kafa:
A da je suđen čist penal na Skarabuu...
arminz je napisao/la:Razlika izmedju njega i Dalberta je ta sto ovaj drugi nikad nije iskoristio svoju priliku da pokaze bar dio zbog cega je toliko placen, pa cak ni protiv onih amatera. Njegove partije u najboljem slucaju su kad je neprimijetan, ko ova prosla. Slazem se da je trebo dobit vise prilike al ne osudjujem Spallettija zbog toga, jer ipak ga on gleda svaki dan na treningu i valjda bi ga poceo koristit ko sto je i Cancela da ovaj ima neki kvalitet.

Al sam opet za to da ga se ostavi i iducu sezonu, sa citavim pripremama i uz malo vise minutaze mozda ipak proigra. Mada sumnjam
Razlika je ta što je Santon Talijan i Dalbert je morao biti na razini Cancela kako bi igrao ispred njega.Bio je samo manje loš ovo sitno što je igrao i zato je ovaj forsirao Santona.Što bi mozda dalo naslutit da Spalletti nije uopce trazio Dalberta nego je to Ausiliov posao.Vjerojatno i je tako.Tako da je krivnja na obojici.

Mislim da ce ostat Dalbert.Santonu ističe ugovor koliko znam.Nagatomo bi morao biti prodan.Ausilio je vec rekao nedavno da ce ostat.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 08 maj 2018, 16:36

Sumnjam da ce Dalbert ostat. Izgleda da je mnogo interesenata za njega i vjerovatno ce biti zrtvovan da se otkupi Rafinha ili Cancelo. Dobro je barem da ce se vratiti ulozeni novac na njemu, a kao idealnu destinaciju za njega vidim Marseille.
Po svemu sudeći Asamoah ce biti njegova zamjena iako sam ja sve vise protiv njegovog dovodjenja. :thumbdown:

Da se mene pita ja bi Dalberta ostavio i za iducu sezonu, a zrtvovao bi Vecina. J.Maria bi takodjer ostavio i forsirao u ulozi Brozovica.

Handanovic - Cancelo, Skriniar, DeVrij?, D'Ambrosio - newCDM?, Brozovic - newRW?, Rafinha, Perisic - Icardi
Padelli - Valietti, Ranocchia/Bastoni, Miranda, Dalbert - Gagliardini, J.Mario - Karamoh, Lautaro, backupLW? - Colidio(Gabriel)

newCDM - L.Paredes, F.Ruiz, Barella ~ €30mil
newRW - C.Pavon, H.Lozano, Chiesa, Thauvin, Mahrez, Martial? ~ €50mil+
backupLW - Verdi?, ????, ???? ~ €15mil

Rijesit se Vecina, Nagatoma, Santona, Lopeza, Borje, Edera, Candreve, Biabianya, Puscasa, Manaja i ostalih "talenata"..
#Ausilio OUT

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 12 maj 2018, 19:55

INTER: 1 Handanovic; 7 Cancelo, 37 Skriniar, 13 Ranocchia, 33 D'Ambrosio; 11 Vecino, 77 Brozovic; 87 Candreva, 8 Rafinha, 44 Perisic; 9 Icardi.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 maj 2018, 20:14

Forza Sassuolo :cool:

bit ce gusto, bit ce 0-2

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 12 maj 2018, 20:39

Gagliardini na klupi :thumbup:
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 maj 2018, 20:53

Candreva namjesta nisanske sprave :urnebes:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 12 maj 2018, 21:01

Kakav teror zdravog mozga iz vikenda u vikend s ovom ovcom na krilu :puke: :puke: :puke:
#Ausilio OUT

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 maj 2018, 21:06

Gle Berrardia smecara, pa ovo je namjerno udaranje.

Candreva je stvarno moron svoje klase.

:oops:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.