Koliko sam razumio ovog "kreštavca" sa Arene upravo pred ovu utakmicu i kako rekoh, večeras ćemo vidjeti jesu li Rusi stvarno tako jaki!?branimir85 je napisao/la:nisam upratio,kad su se Krejci i Pastrnak priključili
idemo Češka

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Koliko sam razumio ovog "kreštavca" sa Arene upravo pred ovu utakmicu i kako rekoh, večeras ćemo vidjeti jesu li Rusi stvarno tako jaki!?branimir85 je napisao/la:nisam upratio,kad su se Krejci i Pastrnak priključili
idemo Češka
nisam znao da su njih dvojica se priključili,pa zato sam mislio da će i Rusi "zgaziti"Sebulba je napisao/la:Koliko sam razumio ovog "kreštavca" sa Arene upravo pred ovu utakmicu i kako rekoh, večeras ćemo vidjeti jesu li Rusi stvarno tako jaki!?branimir85 je napisao/la:nisam upratio,kad su se Krejci i Pastrnak priključili
idemo Češka
naosvajao se on medalja,treba čovjeku odmora nije u cvijetu mladostiASD je napisao/la:Da budem iskren, ni blizu nemam volju gledati ovo prvenstvo jer sam razocaran jer nema Mozyakina.
došao je ToviAdmir_Sa je napisao/la:Nema tolvanena u rosteru na stranici
Al su složili ekipu bogovsku navalu, pofatat ih niko ne može. Još su večeras fizički jaki bili i odma rezultat. Još im ovi do 18 godina prvaci svijeta ove godine. Za 5 godina dominacija je neminovnostbranimir85 je napisao/la:došao je ToviAdmir_Sa je napisao/la:Nema tolvanena u rosteru na stranici
idemo Suomi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.