Ne nasmijavaj me.MortemHz je napisao/la:Naravno, kakvo je to pitanje?!Mancini je napisao/la:A taj tvoj na avataru je ljepši!?MortemHz je napisao/la:
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A jbg buraz, ne zna pricati bosanski k'o ti i ja npr sto i je ok s obzirom da je dosta vremena provela u Americi i Španiji i da je kao vrlo mala otisla radi rata.Evolve je napisao/la:Čitam ovaj članak sa članovima uprave Sarajeva. Koji k, ova Sabrina nezna ni naški kako treba. Čuj nakon 2 godine obratila se javnosti sa:
"Ja sam 17 godina živjela u Americi, bosanski jezik mi nije savršen kao kod kolega. Moramo imati jasnu strategiju, svi su sada angažovani mnogo više, a ključna stvar je da se ovi ljudi predstave, kao i ja. Neću previše pričati u smislu da sebe predstavim, a vi sigurno imate mnogo pitanja".
Pa ko vam nju dovede zivota vam
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ali zato engleski rasturaMortemHz je napisao/la:A jbg buraz, ne zna pricati bosanski k'o ti i ja npr sto i je ok s obzirom da je dosta vremena provela u Americi i Španiji i da je kao vrlo mala otisla radi rata.Evolve je napisao/la:Čitam ovaj članak sa članovima uprave Sarajeva. Koji k, ova Sabrina nezna ni naški kako treba. Čuj nakon 2 godine obratila se javnosti sa:
"Ja sam 17 godina živjela u Americi, bosanski jezik mi nije savršen kao kod kolega. Moramo imati jasnu strategiju, svi su sada angažovani mnogo više, a ključna stvar je da se ovi ljudi predstave, kao i ja. Neću previše pričati u smislu da sebe predstavim, a vi sigurno imate mnogo pitanja".
💩💩
Ne zna vas jezik uopste, malo zna bosanski a engleski i spanski rastura.Evolve je napisao/la:Čitam ovaj članak sa članovima uprave Sarajeva. Koji k, ova Sabrina nezna ni naški kako treba. Čuj nakon 2 godine obratila se javnosti sa:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Aleksandar Vukotić postaje najskuplje pojačanje u historiji belgijskog kluba!
Kako je SportSport.ba već pisao, Aleksandar Vukotić će preći u redove tamošnjeg prvoligaša Waasland-Beverena.
Stameni štoper će već u nedjelju stiću Belgiju gdje će odraditi ljekarske preglede. Vukotić bi potom trebao sa Beverenom potpisati trogodišnji ugovor.
Prema pisanju belgijskog HLN-a Vukotić bi ugovor sa Bevernom trebao potpisati u ponedjeljak, a štoper Krupe će tada postati i najskuplje pojačanje u historiji svog novog kluba.
Naime, HLN navodi da je će Beveren za Vukotićeve usluge izdvojiti nešto više od 300.000 eura i tako oboriti klupski transfer rekord. Do sada je najskuplje pojačanje Beverena bio Ryota Marioka za kojeg je prošlog ljeta Bevern poljskom Slasku isplatio oko 275.000 eura.
Kako je SportSport.ba već pisao, Aleksandar Vukotić će preći u redove tamošnjeg prvoligaša Waasland-Beverena.
Stameni štoper će već u nedjelju stiću Belgiju gdje će odraditi ljekarske preglede. Vukotić bi potom trebao sa Beverenom potpisati trogodišnji ugovor.
Prema pisanju belgijskog HLN-a Vukotić bi ugovor sa Bevernom trebao potpisati u ponedjeljak, a štoper Krupe će tada postati i najskuplje pojačanje u historiji svog novog kluba.
Naime, HLN navodi da je će Beveren za Vukotićeve usluge izdvojiti nešto više od 300.000 eura i tako oboriti klupski transfer rekord. Do sada je najskuplje pojačanje Beverena bio Ryota Marioka za kojeg je prošlog ljeta Bevern poljskom Slasku isplatio oko 275.000 eura.
Belgijska liga je smrt za stopere. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ova 2 kola se igraju samo za kladionice
bihuzur je napisao/la:Ova 2 kola se igraju samo za kladionice
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Zato Baka parla engleski bolje nego maternjiMortemHz je napisao/la:A jbg buraz, ne zna pricati bosanski k'o ti i ja npr sto i je ok s obzirom da je dosta vremena provela u Americi i Španiji i da je kao vrlo mala otisla radi rata.Evolve je napisao/la:Čitam ovaj članak sa članovima uprave Sarajeva. Koji k, ova Sabrina nezna ni naški kako treba. Čuj nakon 2 godine obratila se javnosti sa:
Ju nou vat aj tinks
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Celik sto nije kupio, nije ni dobio :lol:
- svrakino1921
- Kontakt:
Samo placat porez drzavi i bit ce svima bolje
a sta mi to kupismo i dobismoChinaglia je napisao/la:Celik sto nije kupio, nije ni dobio
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Medjugorje don't like this.svrakino1921 je napisao/la:Samo placat porez drzavi i bit ce svima bolje
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Danas 0:0 i onda s mortemom na cevape u zelje
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rigoletto je napisao/la:Danas 0:0 i onda s mortemom na cevape u zelje

Idemo im vadit mastMortemHz je napisao/la:Rigoletto je napisao/la:Danas 0:0 i onda s mortemom na cevape u zelje
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- svrakino1921
- Kontakt:
Nemoj u ZeljineRigoletto je napisao/la:Danas 0:0 i onda s mortemom na cevape u zelje
Nek te odvede u ascinicu neku
Pa probaj prvo Begovu corbu
Pa onda za glavno jelo Pace uz zero sirceta
A za sladit na kraju uz kolac kadaif
A cijelo vrijeme zaljevaj sa Zovinim sokom
U Moščanicu.svrakino1921 je napisao/la:Nemoj u ZeljineRigoletto je napisao/la:Danas 0:0 i onda s mortemom na cevape u zelje
Nek te odvede u ascinicu neku
Pa probaj prvo Begovu corbu
Pa onda za glavno jelo Pace uz zero sirceta
A za sladit na kraju uz kolac kadaif
A cijelo vrijeme zaljevaj sa Zovinim sokom
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- UstanikSBII
- Kontakt:
Zbogom Wagiji do nekog iduceg puta i hvala na svemu!

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ZbogomUstanikSBII je napisao/la:Zbogom Wagiji do nekog iduceg puta i hvala na svemu!![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.