Wau,sad pogleda snimku,cini mi se da su najvaznije stvari ovi sa ES uvrstili.
**** bijeg,odmah su tu ovi iz Peletona bili u problemu jer em puno vozaca,em dosta dobrih ljudi je bilo u bijegu.
Mada dobro su drzali grupu citavo vrijeme na razmaku i onda na vrijeme napali,mada je i Astana izgleda usrala **** Sky pa narkoman nije imao koga da ga vuče.Opet se pokazao kao poprilicno ranjiv kad nema 5-6 vozača oko sebe.Samo treba govedo prskat.
Aru mi je bio meh,izvuče se ono pred kraj kad je malo zaravnilo,ali nije to to.Pozzo je dobar,Pinot isto nije los,Bennet je bio sjajan(i mene je strasno nervirao lik kad spominje Wellensa,mada rekao sam da je debil frajer).Steta za izlijetanje jucer Lopeza,dobro je danas vukao,ali kad ga je grupa citavo vrijeme imala na nisanu.Tomica onako,ne mozes nikad sa njim biti siguran,vazda izgleda upitan,ali cim malo padne uspon i on udje u svoj ritam skine zaostatak.
I za kraj Orica(znam da su ovi M-S ali mi se ne sviđa ime

)..
Ne znas koji je bolji.Chaves citav dan u bijegu i onda na vrijeme napao,drzao do kraja i izdrzao.I onda Yates

Ne znas sta je bolje,onaj napad na ta 2 km do kraja ili ovo sto pusti Chavesa da pobijedi.Sto kazes moze mu kasnije biti vazno jer realno mogao je ici jace od Chavesa i jos sekundi sebi uzeti,a i mogao je uzeti sekunde bonifikacije.Ali nema sta,potez strasno velik.Respekt do poda.
Mada vjerujem da ce mu Chaves znati uzvratiit,pogotovo sto u slucaju da Yates potvrdi u nastavku ovakvu formu na brdima on je realno veci favorit zbog boljeg hronometra onda.A kad imas Chavesa za kolegu to je onda nesto strasno,plus jos Kreuziger uhhh..Mogao bi ovo biti pravo dobar GT za Oricu.