Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Brozovic jedan od najvecih levata u dresu Intera ikad.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ajde Lazio sutra lagano do Lp.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Znate kako. "I najbolji izgube".
-
- Kontakt:
Kad je izašao Politano samo što sam pomislio ne može sad Sassuolo ništa sa ovim Berardijem kad ono pljus pljas tres i golčina.
:kafa:Manuel je napisao/la:Consigli se nadrogira kad dodje Inter :clap:

Meni je najtuznije to sto sam skonto da mi vise nije ni zanimljivo zahebavati se na njihov racun 

Nesta novi trener Perugije, ako nije zvanicno, bice
buona fortuna capitano :cool:
buona fortuna capitano :cool:
Molim?dinoo je napisao/la:Meni je najtuznije to sto sam skonto da mi vise nije ni zanimljivo zahebavati se na njihov racun

Sve bi bilo drugačije da orsato nije propustio svirati onaj aut za inter na sredini terena... to je okrenulo čitav ostatak sezone...
ljudi moji, zakuzujem okupljanje za sutra, tj danas u 14:45 h
podrzimo svi S.S. LAZIO u borbi za plasman u Ligu Prvaka :tokralju:
podrzimo svi S.S. LAZIO u borbi za plasman u Ligu Prvaka :tokralju:
- invincible1921
- Kontakt:
Sok i nevjerica...kako je moguce da ovaj berardi i dalje igra u Sasolou?
Ostajemo zanci bez Icardija...
Ostajemo zanci bez Icardija...
=\_1921_/=
Nikad blize. Sretno. Iznaghi trener godine ako izbori LP, kakva sezonaChinaglia je napisao/la:ljudi moji, zakuzujem okupljanje za sutra, tj danas u 14:45 h
podrzimo svi S.S. LAZIO u borbi za plasman u Ligu Prvaka

Max Allegri
tacno tako, nikad blize, samo 90 minuta :mrgreen:
bice ****, Crotone se bori za opstanak, ne sumnjam da ce dati vise od maximuma, prosle sezone su nas oducili od fudbala u posljednjem kolu i osigurali opstanak, valjda se ne ponovi... bice tesko bez Immobilea i Luis Alberta
bice ****, Crotone se bori za opstanak, ne sumnjam da ce dati vise od maximuma, prosle sezone su nas oducili od fudbala u posljednjem kolu i osigurali opstanak, valjda se ne ponovi... bice tesko bez Immobilea i Luis Alberta
Zato što i nije za boljeg kluba, samo odigra dobro protiv nas jer hoće da ga kupimo.invincible1921 je napisao/la:Sok i nevjerica...kako je moguce da ovaj berardi i dalje igra u Sasolou?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
The objective was the Champions League and not being in it means we’ve missed the target we set at the start of the campaign. We always start with that as a target and we’ve never managed it."
- Icardi.
Nije ni cudo sto su uvijek bili luzeri..
- Icardi.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pa čovjek je samo realan, ne možeš postavit cilj titulu kad nisi CL vidio već 6-7 godina i ekipa ti puna mentalnih patuljaka. Kada smo imali jaku ekipu tada nam je cilj bio sve osvojit i 2010 smo to i uspili. Za razliku od nekih koji postavljaju isti taj cilj, imaju i ekipu da to urade a ipak ne uspijevaju. Jesul i oni luzeri?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ovo mu je posljednja sezona u Interu.J1897 je napisao/la:The objective was the Champions League and not being in it means we’ve missed the target we set at the start of the campaign. We always start with that as a target and we’ve never managed it."
- Icardi.
Aljegri, out!
Naravno,razlika izmedju onih koji ne vide nesto ocima godinama i onih koji jednom rukom to drze nekoliko puta u istom periodu je nikakava. Luzeri i jedni i drugi. Juventus,Barcelona,Bajern... luzeri.Biscione je napisao/la:Pa čovjek je samo realan, ne možeš postavit cilj titulu kad nisi CL vidio već 6-7 godina i ekipa ti puna mentalnih patuljaka. Kada smo imali jaku ekipu tada nam je cilj bio sve osvojit i 2010 smo to i uspili. Za razliku od nekih koji postavljaju isti taj cilj, imaju i ekipu da to urade a ipak ne uspijevaju. Jesul i oni luzeri?
U pravu si, razlika između jednih koji nisu osvojili CL više od 20 godina i druga dva koji su je osvojili prije par godina je nikakva.Marvin je napisao/la:Juventus,Barcelona,Bajern... luzeri.
Ave S.S. Lazio, da vidim imatel muda il ste beskicmenjaci :kafa: