FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la muhamedhulk » 12 maj 2018, 23:19

Luciano 'Miš' Spalletti a.k.a. choker :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 12 maj 2018, 23:38

FOR YOU :lol: :puke:
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 12 maj 2018, 23:40

Interu su trenutno mnogo vazniji igraci Brozovic, Rafinha i Skriniar nego Icardi. Cancelo također.
Ako se itko trebao žrtvovat ovo ljeto Icardija prodat bez razmisljanja..
100+mil od njega ulozit u dva dinamicna krila tipa Martial, Malcolm, Guedes, Chiesa, Sabitzer, Lozano, Pavon.

Lautaro je zvijerka vec sad. Sa 20 godina mentalno jaci troduplo od ovog luzera.

Mongoloida također uvalit za 35- 40mil u ManUtd, a Candrevu donirat Empoliju.
#Ausilio OUT

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 12 maj 2018, 23:44

I kaze, Icardi je najbolji kojeg sam trenirao... :roll:
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 12 maj 2018, 23:48

arminz je napisao/la:

FOR YOU :lol: :puke:
:sick:

Sta treba? Da svi kleknemo i da im duvamo? Bjezi ba.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 12 maj 2018, 23:49

slika

slika

Ako ga ne otkupe je*at ću im sve, on mora biti prioritet i u odnosu na Cancela
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 12 maj 2018, 23:50

Chinaglia je napisao/la:Sassuolo?!

slika
Imas li ti pametnija posla nego da upadas na temu kluba za koji ne navijas? Svaki post ti je provokacija, kompleksasu jedan.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 12 maj 2018, 23:54

Jericho je napisao/la:Lautaro je zvijerka vec sad. Sa 20 godina mentalno jaci troduplo od ovog luzera.
Nakon ovakvih utakmica ne treba ulazit na forume do naredne tekme jer usijane glave se pišu takvi postovi. Na osnovu čega si zaključio da neki klinac iz Argentine mentalno jači od kapetana koji od kako je došao u klub je najbolji igrač svake sezone, jedini uz Handu koji nijedne sezone nije razočarao. I opet nam ne valja, i još mislite da će neki drugi koje dovedemo bolje raditi taj posao. Pa zar vam je toliko kratkotrajno pamćenje, koliko je dobrih igrača došlo i usralo se kod nas, a on je uspio da naraste kod nas sa 13 mil na 120 mil. Koliko mentalno moraš biti jak da bi to uspio i vi ga sada pljujete kao da je je*eni Candreva :crazy:. Takvi su su zvižali Cambiassu one zadnje sezone kad je plakao na klupi. Poštovanje 0 bodova
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 13 maj 2018, 00:08

slika
Iz mnogo razloga pretuzna slika.

Pogledao sam ove godine 80% Racingovih tekmi pa imam pravo to za reći. Mali je vec sad kompletniji igrac od ovog luzera. Edit. I kakvo postovanje ti spominjes i Cambiassa :tokralju: . Jesil to upravo usporedio Cambiassa sa ovim smećem od čovjeka. Osim sto je cijeloj planeti predstavio Hapoel Beer Shevu sta je to on tocno uradio sa Interom da ga treba postovat..
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 13 maj 2018, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
#Ausilio OUT

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 13 maj 2018, 00:16

Ne traži mi se moj post kada sam rekao da smo mi davno izgubili LP, ljudi moji mi 2 mjeseca bili bez pobjede i hoćemo igrati najelitnije takmičenje.. bježi ba..

Nema kod nas sredine, kod navijača.. idemo do kraja a nakon neuspjeha odmah u kontru.. to je zato što je ovom klubu zapisano da postigne velike stvari ali uz mnogo patnje i žrtve..

Icardi se ne mora prodavati, on i Lautaro moraju biti prve violine slj sezone.. Candreva nije postigao nijedan go cijelu sezonu i nadamo se nečemu..
Sve u svemu, Spaletti ako ne dobije 4-5 pojačanja u pravom smislu riječi uz ovaj solidan kostur koji imamo, ostaćemo bez LP i dogodine.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 13 maj 2018, 08:05

Jericho je napisao/la:Pogledao sam ove godine 80% Racingovih tekmi pa imam pravo to za reći. Mali je vec sad kompletniji igrac od ovog luzera. Edit. I kakvo postovanje ti spominjes i Cambiassa :tokralju: . Jesil to upravo usporedio Cambiassa sa ovim smećem od čovjeka. Osim sto je cijeloj planeti predstavio Hapoel Beer Shevu sta je to on tocno uradio sa Interom da ga treba postovat..
Nemoj mi reći da si na osnovu Argentinske lige zaključio da je neko kompletniji od čovjeka koji rastura u jednoj Seriji A? Pa u Argentini bi i Gabigol rasturao, tamo je i Botta rasturao... Ti rasturači iz Argentine i Brazila su mačke u vreći i 90% ih se ne dokaže u ligama petice. Nadam se da će Lautaro postat nova zvijezda ali vjerovatnoća je u najboljem slučaju 50-50, a obzirom da dolazi u ovo naše zagađeno okruženje za razvoj mladih onda je možemo spustit na 20%.

A to za Cambiassa sam naveo da pokažem kakva su navijači đubrad, kad su mogli takvu legendu izviždad i rasplakat ga onda nije ništa čudno što ovo rade sadašnjem kapetanu. I Milanisti su izviždali svoju najveću legendu na oproštaju.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 maj 2018, 12:28

Pogledao sam sad do 0-2 i premotao na kraj.Nemam ništa za reć.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 maj 2018, 13:30

I bolje mislim kad pročitam komentare ovdje.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 maj 2018, 14:40

Za sinoć podjednaka krivnja na igračima i Spallettiju.Ali nije LP izgubljena u ovoj jednoj utakmici.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 maj 2018, 14:54

Pojedinačno se prozivaju igrači,a nitko ne navodi Skriniara koji je imao prste u oba primljena gola.

#samokažem

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 maj 2018, 15:55

Da Candreva nije počeo svoju 825.utakmicu u nizu mozda bi sinoć i bilo neke koristi od Skarabua,a ne da ti dečko od 19 godina koji igra svaku sedmu bude glavni (panični) adut sa klupe za lovit rezultatski zaostatak u prebitnoj utakmici za LP.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 13 maj 2018, 16:06

Ne mogu vjerovati da ćemo opet ovisiti o sebi..
"We need to suffer. And we need to fight."

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 13 maj 2018, 16:34

SiamoNoi je napisao/la:Pojedinačno se prozivaju igrači,a nitko ne navodi Skriniara koji je imao prste u oba primljena gola.

#samokažem
Cestitao sam mu ja :)
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.