FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tako je Edine ja sam ipak iso protiv Zrinjskog i sjebo se,ali nisam iso na finale kupa,e sad zamisli kolko me frajer sjebo da negledam finale,vjeruj mi bojo sam se da cu uletit u stadion i otjerat 2 igraca dotle doslo.Nemozes izdrzat kad vidis igraca kojeg boli **** za Zelju a ti pucas od zivaca a trener jos uvede Kajkuta,the end.
- plavousrcu
- Kontakt:
Imamo li boljeg od Adzema? Ako nece Najdrazi, ocito da nece jer ga niko ne zove. Treba pametno odluciti i ne zuriti.
Boljeg od sadasnjeg tesko da mogu naći a najgore je to sto Ado ne moze vise,jednostavno ne može podnijeti pritisak,frajeru zdravlje naruseno.plavousrcu je napisao/la:Imamo li boljeg od Adzema? Ako nece Najdrazi, ocito da nece jer ga niko ne zove. Treba pametno odluciti i ne zuriti.
Šuplja, gubitak titule 80% ide na njegovu dušu, nikakav pritisak ili slično nego samo njegova tvrdoglavost u momentima kada se liga 'lomila'.vranjes23 je napisao/la:Boljeg od sadasnjeg tesko da mogu naći a najgore je to sto Ado ne moze vise,jednostavno ne može podnijeti pritisak,frajeru zdravlje naruseno.plavousrcu je napisao/la:Imamo li boljeg od Adzema? Ako nece Najdrazi, ocito da nece jer ga niko ne zove. Treba pametno odluciti i ne zuriti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Oni su svi skupa umjetnici sa onih 0:3 na 3:3, pa eto i druga utakmica opet u 90' primaju gol, i dodao bih derbi na Kosevu - raspalo Sarajevo, bez navijaca, nigdje muda da se napadne, ne znaju prici golu a kamo li kreirati sansu. Adzem jedne te iste forsira, izmjene u nevrjeme, fizicka sprema nula bodova.
Zrinjski (3:3, 2:2) i Sarajevo (1:1), ove tri utakmice da su odradili kako treba, poraz u Krupi, Bijeljini sve bi to bilo nebitno.
Definitivno smo titulu izgubili u Mostaru, Adzem itekako krivac, igraci katastrofalni u oskudnim momentima, zar im treba neko reci sta se radi pri vodstvu od tri razlike.
Azdem je bivsi, nasljedio ga Amar ili bilo ko drugi, bivisi je - prevelika je kocka ostaviti ga.
Zrinjski (3:3, 2:2) i Sarajevo (1:1), ove tri utakmice da su odradili kako treba, poraz u Krupi, Bijeljini sve bi to bilo nebitno.
Definitivno smo titulu izgubili u Mostaru, Adzem itekako krivac, igraci katastrofalni u oskudnim momentima, zar im treba neko reci sta se radi pri vodstvu od tri razlike.
Azdem je bivsi, nasljedio ga Amar ili bilo ko drugi, bivisi je - prevelika je kocka ostaviti ga.
- Zeljeznicar -
Najveci krivac za titulu je AA. Njegovo tvrdoglavo forsiranje trojca Mehremic Kajkut Vranjes...kaznjavanje pa vracanje u tim Asima Zeca i klupiranje Sinana Ramovica (jedno vrijeme povrijedjen) nas je kostalo titule. Cudne formacije,potpuna bezidejnost,nedostatak motiva dovelo je do toga da pojedinci nisu znali sta igraju sto je rezultiralo nabijanjem lopte i toga da su u zadnje vrijeme nasi najefikasniji igraci bili odbrambeni igraci. Ovo dokazuje da trener ne posjeduje znanje a o motivaciji da ne govorimo. Najcudniji rezultat sezone bio je 3:3 u Mostaru. Svako ko je imalo normalan ne moze dati logicno objasnjenje sta se tamo u stvari desilo.
Dobro, realno, za Ramovića i nije toliko kriv, čini mi se da je uvijek igrao kada je bio zdrav, drugi par cipela je što je Sinan ispao iz forme zbog tih 'povredica' i suspenzija zbog kojih nije mogao uhvatiti kontinuitet igranja.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Željezničar: Kjosevski, Hadžić, Graovac, Bogićević, Mehremić, Šabanadžović, Vranješ, Zakarić, Zec, Ubiparip, Ramović.
Na klupi su: Fejzić, Kajkut, Zeba, Hajdarević, Modić, Projić, Žerić.
Široki Brijeg: Zlomislić, Kvesić, Matić, Ivanković, Marić, Wagner, Ćorluka, Menalo, Lončar, Bralić, Perković.
Na klupi su: Bandić, Kožul, Baraban, Jurić, Begonja, Bagarić, Marković.
Na klupi su: Fejzić, Kajkut, Zeba, Hajdarević, Modić, Projić, Žerić.
Široki Brijeg: Zlomislić, Kvesić, Matić, Ivanković, Marić, Wagner, Ćorluka, Menalo, Lončar, Bralić, Perković.
Na klupi su: Bandić, Kožul, Baraban, Jurić, Begonja, Bagarić, Marković.
E jesi ga izrotiro Adzeme svaka cast
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ima li neko link kakav ??
Opet Vranjes i Mehremija,ovaj zajebaje nas navijace i nevadi.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Adzeme bas si dao priliku igracima koji malo igraju kao npr.juniorima ucesnicima LP i proslogodisnje sampione BiH u juniorskoj konkurenciji.
Pljuc! Kakv si ti kloc!
Ah da, jos i gubis hahahahahahaa...jbem ti vodstvo i strucni stab!!
Pljuc! Kakv si ti kloc!
Ah da, jos i gubis hahahahahahaa...jbem ti vodstvo i strucni stab!!

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Sve po starom. Ne sjecam se zadnje pobjede u ligi, ali opusteno. Samo da hoce kraj sezone.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 13 maj 2018, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
Vala mogli su komotno igrat Projić i Modić ako ništa, pa onda izvedi najjači sastav na derbiju kao što si najavio
I danas se pokazalo koliko je adzem ograničen trener.
On ako ne ode odosmo u neku stvar...
Uprava 0-24 treba da traži trenera.
Pa koja je logika bila danas ne odmoriti ekipu plus dati šansu nekima pa probat kone naculit.
On ako ne ode odosmo u neku stvar...
Uprava 0-24 treba da traži trenera.
Pa koja je logika bila danas ne odmoriti ekipu plus dati šansu nekima pa probat kone naculit.
LjoZee je napisao/la:Mehremic i Hadzic![]()
Siguran sam da nema ekipe na citavom svijetu koja ima losije bekove od nas
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ažem ograničen ko balkon!
Maknut ga što prije!
Vizionar je k'o Milan Tarot!
Mrs!!
Maknut ga što prije!
Vizionar je k'o Milan Tarot!
Mrs!!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Športski nas rastavise od zivota
Kad Džafić ne kaže da je zadovoljan na poluvremenu, znaš da si odigro za qrac
Trenutno korisnika/ca: Levin, Lokomotifa, Rule_hz i 43 gosta.