Pa gdje neće pogledaj rezultatMortemHz je napisao/la:usli su im najbolji igraci sad iz nekog razloga..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
belosevic28
- Kontakt:
Da hoce Ahmet zabiti bar jos jedan 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
ovog husrefa je neko ureko sabrine mi!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
hajmo ticape
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
Kakve su ovo rotacije Bgt?! Ulazi Sofranac, Adukor u vezu, nakon 6 minuta izlazi Nihad, ulazi Rahman, Adukor opet na stopera hahaha
Micu svim silama zadrzati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
+1Zukanovic je napisao/la:Šofranacpa stavi nekoga koje mlad ne igraca koji ide za 2 sedmice.
Za klupeemir79 je napisao/la:Micu svim silama zadrzati.
I Saida!Memara je napisao/la:Za klupeemir79 je napisao/la:Micu svim silama zadrzati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Umjesto da daš šansu jednom Heriću, momak nije igrao čitavu sezonu, on uvodi Rahmanovića.. Samo da mi je vidjeti tu logiku kod pojedinih odluka, nikako ne mogu skontati u čemu je fazon. Herić odličan igrač i sigurno zaslužuje mnogo mnogo više minuta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas mu je rođendanAlfredNobel je napisao/la:Umjesto da daš šansu jednom Heriću, momak nije igrao čitavu sezonu, on uvodi Rahmanovića.. Samo da mi je vidjeti tu logiku kod pojedinih odluka, nikako ne mogu skontati u čemu je fazon. Herić odličan igrač i sigurno zaslužuje mnogo mnogo više minuta.
Imamo li u omladinskim mi još kakvih Handžića? Nismo već neko vrijeme izbacili nijednog u prvi tim, neće to na dobro...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma zasta god brate, samo da je tu. Momak je strasno mlad i ogroman potencijal.Memara je napisao/la:Za klupeemir79 je napisao/la:Micu svim silama zadrzati.
Mi najbolje igrace moramo zadrzati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
belosevic28 je napisao/la:Kakve su ovo rotacije Bgt?! Ulazi Sofranac, Adukor u vezu, nakon 6 minuta izlazi Nihad, ulazi Rahman, Adukor opet na stopera hahaha

- BordoSarajevo
- Kontakt:
A jest ih bilo jedno vrijeme, prvo braća Amel i Kenan, pa Haris pa onda mali Farisjoker90 je napisao/la:Imamo li u omladinskim mi još kakvih Handžića? Nismo već neko vrijeme izbacili nijednog u prvi tim, neće to na dobro...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- muhamedhulk
- Kontakt:
U trenutku upucivanja pasa Mico je u ofsajdu. Sve ostalo pada u vodu. Ne znam za to novo pravilo niti vjerujem da su takvo sto izglasali, bar kako si ti to objasnio, ywnwa.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma ko ga yebe, neka mu je sretan, ali dosta je i igrao ove sezone. Stvarno ne mogu shvatiti Husrefa i ove izmjene. Ja bi od početka gurnuo Mustafića, Herića, Adilovića i Šofranca. Pogotovo bi fokus stavio na Mustafića i Herića.MortemHz je napisao/la:Danas mu je rođendanAlfredNobel je napisao/la:Umjesto da daš šansu jednom Heriću, momak nije igrao čitavu sezonu, on uvodi Rahmanovića.. Samo da mi je vidjeti tu logiku kod pojedinih odluka, nikako ne mogu skontati u čemu je fazon. Herić odličan igrač i sigurno zaslužuje mnogo mnogo više minuta.
Herić odličan igrač i momak, pravi sportista i bruka i sramota je da ne dobije priliku ni na meču ovog tipa. Zaslužuje, po meni, prvu postavu, on je davno dokazao kako zna igrati. Da ne spominjem koliko bi legao za prekide, svi znamo kako je odigrao protiv Borca, onomad.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Po staroj tradiciji uvijek tempiramo formu na vrijeme
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
belosevic28
- Kontakt:
@bihuzur hahaha
Kenan Handzic je najbolji strijelac Premijer futsal lige BiH, i jedan od najboljih futsalera u BiH.
Kenan Handzic je najbolji strijelac Premijer futsal lige BiH, i jedan od najboljih futsalera u BiH.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
hahahahhahahahabihuzur je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Kakve su ovo rotacije Bgt?! Ulazi Sofranac, Adukor u vezu, nakon 6 minuta izlazi Nihad, ulazi Rahman, Adukor opet na stopera hahaha
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Burberry46 i 25 gostiju.