FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad makar ne budemo osvajali titulu svake prijestupne, prestao bi kritikovati, da ne pricam o tih tvojih 10 godina.ajdohordas je napisao/la:Očigledno da treba samo pljuvat pljuvat i to je to. U sučaju da u narednih 10 godina budemo prvaci, pojedinci ce opet nalaziti dlaku u jajetu i prigovarati za nesto i sjecati se ove sezone.f0rest1946 je napisao/la:Ne smije covjek ni pohvaliti dobru igru svog kluba![]()
Yebo ti ovaj forum
Nego jedva izborimo europu a svi zadovoljni. mene boli sto su uspjeli da toliko snize ocekivanja kod prosjecnog navijaca FK Sarajeva.
Nek dovedu sd-a, nek sacuvaju glavne igrace, otjeraju otpatke (prvog bekica), dovedu pojacanja koja su pojacanja u pravom smislu te rijeci pa mozda i promjenim svoje raspolozenje. To je moj stav, a vi svoj mjenjajte svakom pobjedom i porazom niko vam ne brani. samo komentarisem
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Šofranac
pa stavi nekoga koje mlad ne igraca koji ide za 2 sedmice.
Najjači smo, dogodine dupla braćo.
Pa gdje neće pogledaj rezultatMortemHz je napisao/la:usli su im najbolji igraci sad iz nekog razloga..
-
belosevic28
- Kontakt:
Da hoce Ahmet zabiti bar jos jedan 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
ovog husrefa je neko ureko sabrine mi!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
hajmo ticape
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
Kakve su ovo rotacije Bgt?! Ulazi Sofranac, Adukor u vezu, nakon 6 minuta izlazi Nihad, ulazi Rahman, Adukor opet na stopera hahaha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Micu svim silama zadrzati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
+1Zukanovic je napisao/la:Šofranacpa stavi nekoga koje mlad ne igraca koji ide za 2 sedmice.
Za klupeemir79 je napisao/la:Micu svim silama zadrzati.
I Saida!Memara je napisao/la:Za klupeemir79 je napisao/la:Micu svim silama zadrzati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Umjesto da daš šansu jednom Heriću, momak nije igrao čitavu sezonu, on uvodi Rahmanovića.. Samo da mi je vidjeti tu logiku kod pojedinih odluka, nikako ne mogu skontati u čemu je fazon. Herić odličan igrač i sigurno zaslužuje mnogo mnogo više minuta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas mu je rođendanAlfredNobel je napisao/la:Umjesto da daš šansu jednom Heriću, momak nije igrao čitavu sezonu, on uvodi Rahmanovića.. Samo da mi je vidjeti tu logiku kod pojedinih odluka, nikako ne mogu skontati u čemu je fazon. Herić odličan igrač i sigurno zaslužuje mnogo mnogo više minuta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Imamo li u omladinskim mi još kakvih Handžića? Nismo već neko vrijeme izbacili nijednog u prvi tim, neće to na dobro...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma zasta god brate, samo da je tu. Momak je strasno mlad i ogroman potencijal.Memara je napisao/la:Za klupeemir79 je napisao/la:Micu svim silama zadrzati.
Mi najbolje igrace moramo zadrzati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
belosevic28 je napisao/la:Kakve su ovo rotacije Bgt?! Ulazi Sofranac, Adukor u vezu, nakon 6 minuta izlazi Nihad, ulazi Rahman, Adukor opet na stopera hahaha

- BordoSarajevo
- Kontakt:
A jest ih bilo jedno vrijeme, prvo braća Amel i Kenan, pa Haris pa onda mali Farisjoker90 je napisao/la:Imamo li u omladinskim mi još kakvih Handžića? Nismo već neko vrijeme izbacili nijednog u prvi tim, neće to na dobro...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- muhamedhulk
- Kontakt:
U trenutku upucivanja pasa Mico je u ofsajdu. Sve ostalo pada u vodu. Ne znam za to novo pravilo niti vjerujem da su takvo sto izglasali, bar kako si ti to objasnio, ywnwa.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 29 gostiju.