FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
I opet je sve na nasim mentalnim patuljcima.
Mozda nas i iznenade.
Forza Inter!
Mozda nas i iznenade.
Forza Inter!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Sve je bilo otpisano, Walter nam je dao još jednu šansu, znači hoćemo nož u ustima kao Sasuolo i pokazat muda. Sad barem nemamo šta izgubit
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ali zato može biti osigurana u samo jednoj utakmici.Pobjeda u gostima protiv direktnog konkurenta.Cijela sezona u jednoj utakmici.Nema puno filozofije.Ili si pobjednik ili si luzerčina.SiamoNoi je napisao/la:Ali nije LP izgubljena u ovoj jednoj utakmici.
Bolje je ovako, da moraju igrat na pobjedu, ili jesi ili nisi. (Predvidjam da nismo)
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Znaci prvo se gleda medjusobni omjer i onda tek gol razlika? Ne mogu da vjerujem da je nakon TOLIKO kikseva opet sve u nasim rukama. Jucer sam se toliko istrosio da ne znam da li cu izdrzati jos jednu napetu tekmu. 
Mauro daje hat-trick u sred Rima iduci tjedan.
Najave su da im L.Alberto definitivno nece biti spreman, Immobile zasad nije izgledan
Najave su da im L.Alberto definitivno nece biti spreman, Immobile zasad nije izgledan
#Ausilio OUT
A nemoj me je*at da su pomaknuli utakmicu sa 15 na 20:45.Ku*ac cu izabrat ovo gledat live ispred Partibrejkersa.
Eto šta je život. Mislim da će ih ova pobjeda mentalno vratiti na nulu. Ovo ako je istina šta je Icardi izjavio..
PO KO ZNA KOJI PUT SVE JE U NAŠIM RUKAMA, NOW OR NEVER
#FORZAAAAAA
PO KO ZNA KOJI PUT SVE JE U NAŠIM RUKAMA, NOW OR NEVER
#FORZAAAAAA
"We need to suffer. And we need to fight."
Bio je vrlo dobar.Vjerojatno odmah iza Rafinhe.ALI...imao je žuti i da,nervoza mu je određivala igru pred kraj.Dva puta napucao loptu vani iživciran zaustavljanjem igre i lako je za to mogao drugi karton pobrat (kod kornera i auta mislim).I prekršaj kod prvog gola mu stvarno nije trebao.Namjerno je postavio nogu,a znao je da ne moze do lopte.arminz je napisao/la:Svi hvale Brozovica a meni je bio onaj stari. Dozvolio da mu nervoza odredjuje igru
Previše nervoze kod vecine igrača.Vidljivo da nisu naviknuli igrati velike utakmice,a ovo je bila velika utakmica za Inter.Imaju sad ovo negativno iskustvo i dobili su takav luksuz koji rijetki dobiju,a to je da sve nauceno i proživljeno iskoriste vec za tjedan dana u svoju korist.Spalletti ce ih trebat puno bolje mentalno spremit i igrači će morat puno mirnije reagirat u nekim situacijama.Trebalo bi pomoci i vracanje Mirande u ekipu.Nisam siguran ni da bi imao nesto posebno protiv da Borja starta ovu.Ili ce Gagliardini biti 100 posto spreman...
Icardi,Skriniar,Cancelo...od njih ponajprije očekujem puno bolju utakmicu za tjedan dana.
Sta je pichka izjavila...Instagram vodja...Captain4 je napisao/la:Ovo ako je istina šta je Icardi izjavio..
Najvaznija utakmica u karijerama svih nasih igraca. U Interovom dresu. Nek odigraju u skladu s tim i nek poginu i nista im se nece zamjeriti. I da smo dobili sinoc opet bi morali dobit u nedjelju. Samo sam djaba nervni slom dozivio sinoc. Al eto ispade nebitno.
20.05.2018. Najvazniji datum za Inter u zadnjih 7 godina. Icardi ce imat sansu da se iskupi za promasaje. I da konacno odvede Inter u LP. A s tim dolaze i puno bolja vremena.
Forza Inter!!!
20.05.2018. Najvazniji datum za Inter u zadnjih 7 godina. Icardi ce imat sansu da se iskupi za promasaje. I da konacno odvede Inter u LP. A s tim dolaze i puno bolja vremena.
Forza Inter!!!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Dakle tek sad kad si napisao 20.5. sam shvatio da ću utakmicu (u snimci) vjerojatno gledat na rođendan dan kasnije.
Jel moguće da nam je rođendan za isti danSiamoNoi je napisao/la:Dakle tek sad kad si napisao 20.5. sam shvatio da ću utakmicu (u snimci) vjerojatno gledat na rođendan dan kasnije.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
A da?21.5? 
Znas kojem igraču u ligi je na isti dan?
da, daSiamoNoi je napisao/la:A da?21.5?
nemam pojma, kojem?
Koja slučajnost
Mandzukicu.To je do ovog trenutka bila jedina osoba za koju sam znao da imamo rođendan na isti dan.Eto ga sad u Jomi,kad se sjetim da mi je bio jedan od omiljenijih napadača kad je iz Zagreba u Dinamo došao...
Mandzukicu.To je do ovog trenutka bila jedina osoba za koju sam znao da imamo rođendan na isti dan.Eto ga sad u Jomi,kad se sjetim da mi je bio jedan od omiljenijih napadača kad je iz Zagreba u Dinamo došao...
SiamoNoi je napisao/la: Mandzukicu.To je do ovog trenutka bila jedina osoba za koju sam znao da imamo rođendan na isti dan.Eto ga sad u Jomi,kad se sjetim da mi je bio jedan od omiljenijih napadača kad je iz Zagreba u Dinamo došao...
Mogo sam zivjet bez te informacije
2259 dana je prošlo od zadnje utakmice u LP.. Stotine mečeva utorkom i srijedom bez Intera. Svaka sezona je bila nada da će ta crna era završiti, svake sezone sam nadu gubio u januaru ili eventualno martu u najboljem slučaju. 90 minuta od šestogodišnjeg sna, razmišljam da li imam snage da pogledam sve to iskreno.
Sve pobjede i porazi od tada pa do sada su iza nas, svi lijepi i tužni trenuci koji su uglavnom brojniji. Ako uspijemo, igraču koji riješi meč podarati status ikone kluba, pa makar to bio i Candreva.
Povedi nas Mauro, na tebe tipujem. Golom si rame uz rame sa nekim legenda Intera.
#forza
Povedi nas Mauro, na tebe tipujem. Golom si rame uz rame sa nekim legenda Intera.
#forza

Istih 11, nadam se da će im barem pristup biti drugačiji nego prethodni put i da Mauro ovaj put neće fulat zicere jer nemamo tog luksuza više.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Hertzika radi 100 otkucaja u minuti 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.