FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

BosanacGorstak
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la BosanacGorstak » 12 maj 2018, 23:05

lokalpatriota je napisao/la: Čuj neviđeno divljaštvo domaćina. Jesil uopšte vidio ko je poslije sudijskog zvižduka za kraj utakmice krenuo prema tribini istok i provocirati navijače Rudara ? Teren zapušten i nedovoljno pokošen ? Ha ha. Ne znam koju si danas gledao utakmicu... i gdje.
Ako se golman "hvatao" za genitalije kao sto neko rece i pokazivao navijacima,nebi mu skodila koja "vaspitana" u svakom slucaju.To nije nivo ljudskog kvaliteta koji treba da reprezentuje jedan ovakav ugledan,posten i castan klub.Takve stvari sebi ne mogu dopustati pojedinci u ekipi,nismo Sloboda :nene: :yawn:

nisam gledao tekmu,moze li ukratko ako si gledao?Kako je odigrala Sloga i jel se ko isticao?
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 13 maj 2018, 01:00

Sretno Sloga u Pl. Titule se ovjeravaju u dvoristu rivala. Kakanj je bio Olimpikov ali sada je sve zavrseno!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 13 maj 2018, 01:16

Topnikus je napisao/la:Sretno Sloga u Pl. Titule se ovjeravaju u dvoristu rivala. Kakanj je bio Olimpikov ali sada je sve zavrseno!
:lol: :lol: :lol:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

tarantula27
Kontakt:

Post Postao/la tarantula27 » 13 maj 2018, 01:57

Dobro je kolo zavrsilo i za Olimpik. Nisu potrosili 100.000 nego 50.000. U svakom zlu bude i dobrog :).

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 13 maj 2018, 10:48

BosanacGorstak je napisao/la:
lokalpatriota je napisao/la: Čuj neviđeno divljaštvo domaćina. Jesil uopšte vidio ko je poslije sudijskog zvižduka za kraj utakmice krenuo prema tribini istok i provocirati navijače Rudara ? Teren zapušten i nedovoljno pokošen ? Ha ha. Ne znam koju si danas gledao utakmicu... i gdje.
Ako se golman "hvatao" za genitalije kao sto neko rece i pokazivao navijacima,nebi mu skodila koja "vaspitana" u svakom slucaju.To nije nivo ljudskog kvaliteta koji treba da reprezentuje jedan ovakav ugledan,posten i castan klub.Takve stvari sebi ne mogu dopustati pojedinci u ekipi,nismo Sloboda :nene: :yawn:

nisam gledao tekmu,moze li ukratko ako si gledao?Kako je odigrala Sloga i jel se ko isticao?
UDARILO GA ONO DIJETE ŠTO DODAJE LOPTE KAMENICOM U GLAVU.
Ja volim FK Tuzla City

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 maj 2018, 13:13

Bravo Sloga....jos 4 koraka....svaka naredna je ključna jer i Olimpik pobjedjuje....Slogi treba jos jedan kiks Olimpika i prica Ce biti završena....ako uzmu Velez 80% posla su uradili
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 13 maj 2018, 13:14

Ima i to smisla @tarantula,samo je zabrinjavajuce sto ce te pare vjerovatno preusmjeriti na sledeceg Sloginog rivala,Mujine "prljave" pare ne poznaju granicu.Velez je posten klub,i nadam se da nece proci ovo Sarajevsko sibicarenje kod njih,al s Hercegovackim trgovcima Capljinom ce biti krvavo.Nebi me cudilo da bude i razbijenih glava.

@sloboda 72
Ako je bio taj incident,nadam se da ce savez kazniti adekvatno sve ucenike tog dogadaja.Ne iskljucujuci tu ni naseg vratara.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 13 maj 2018, 20:37

BosanacGorstak je napisao/la:Ima i to smisla @tarantula,samo je zabrinjavajuce sto ce te pare vjerovatno preusmjeriti na sledeceg Sloginog rivala,Mujine "prljave" pare ne poznaju granicu.Velez je posten klub,i nadam se da nece proci ovo Sarajevsko sibicarenje kod njih,al s Hercegovackim trgovcima Capljinom ce biti krvavo.Nebi me cudilo da bude i razbijenih glava.

@sloboda 72
Ako je bio taj incident,nadam se da ce savez kazniti adekvatno sve ucenike tog dogadaja.Ne iskljucujuci tu ni naseg vratara.
- A šta je to naš vratar skrivio? Pogledaj snimak.Gledaoci koji su napustili tribine došli su iza gola Sloge .PRVO JE TREBALO PREKINUTU SUSRET I UDALJITI IH ODATLE.Međutim ,u atmosferi linča gdje se svako boji za sebe, i Sudija i Delegat gledali su da nekako privedu utakmicu kraju.Zaštitar ne smije onako uzimati igrača i vući ga u svlačionicu.Vide se i da ga jedan "navijač" udara u potiljak s leđa čim je je izveden s travnjaka.U Kaknju se do svlačionice dolazi kroz podzemni tunel.Oni su 100% u tom tunelu još tukli Lalića.I još pogledaj snimak ,na samom kraju ono dijete kamenicom opali i Delegata.Ali nije to ništa novo kad je Kakanj u pitanju.Što bi rekli mupovci :Oni su poznati organima gonjenj N/F S BiH.

...............................
Ja volim FK Tuzla City

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 13 maj 2018, 20:42

sloboda72 je napisao/la:
BosanacGorstak je napisao/la:Ima i to smisla @tarantula,samo je zabrinjavajuce sto ce te pare vjerovatno preusmjeriti na sledeceg Sloginog rivala,Mujine "prljave" pare ne poznaju granicu.Velez je posten klub,i nadam se da nece proci ovo Sarajevsko sibicarenje kod njih,al s Hercegovackim trgovcima Capljinom ce biti krvavo.Nebi me cudilo da bude i razbijenih glava.

@sloboda 72
- A šta je to naš vratar skrivio? Pogledaj snimak.Gledaoci koji su napustili tribine došli su iza gola Sloge .PRVO JE TREBALO PREKINUTU SUSRET I UDALJITI IH ODATLE.Međutim ,u atmosferi linča gdje se svako boji za sebe, i Sudija i Delegat gledali su da nekako privedu utakmicu kraju.Zaštitar ne smije onako uzimati igrača i vući ga u svlačionicu.Vide se i da ga jedan "navijač" udara u potiljak s leđa čim je je izveden s travnjaka.U Kaknju se do svlačionice dolazi kroz podzemni tunel.Oni su 100% u tom tunelu još tukli Lalića.I još pogledaj snimak ,na samom kraju ono dijete kamenicom opali i Delegata.Ali nije to ništa novo kad je Kakanj u pitanju.Što bi rekli mupovci :Oni su poznati organima gonjenj N/F S BiH.

Ubili ga u tunelu majka ga nije prepoznala. On onako posten i fin, a sve kabadahije na njega, a on sve govlri nemojte Allaha vam ja sam iz postene familije,nije ćune dirnuo cijeli zivot pa nije ni sad. Samo Olimpik kupuje, a vi sve posteno i zato vam zelim sto brzi ulazak u PL. A kad ode Husic dodji kod mene u Mostar davat cu ti ja 50km mjesecno da navijas za Velez, posto si u mijenjanju dresova doktor nauka.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 maj 2018, 21:05

Jedno pitanje samo, ako mi ko bude znao dati odgovor. Vezano je za grb kluba. KO je dao dozvolu ovom klubu da koristi ikonu najvećeg genocida nad jednim narodom u Evropi nakon II sv. rata na svom grbu?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 13 maj 2018, 21:13

drakensang je napisao/la:

@sloboda 72

Ubili ga u tunelu majka ga nije prepoznala. On onako posten i fin, a sve kabadahije na njega, a on sve govlri nemojte Allaha vam ja sam iz postene familije,nije ćune dirnuo cijeli zivot pa nije ni sad. Samo Olimpik kupuje, a vi sve posteno i zato vam zelim sto brzi ulazak u PL. A kad ode Husic dodji kod mene u Mostar davat cu ti ja 50km mjesecno da navijas za Velez, posto si u mijenjanju dresova doktor nauka.

Kaurine hercegovački tu pamet nosi i prospi u ćenifu,jer tebi pamet dolazi odpozada,doslovno iz guzice.
Ja volim FK Tuzla City

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 maj 2018, 21:14

zizu1991 je napisao/la:Jedno pitanje samo, ako mi ko bude znao dati odgovor. Vezano je za grb kluba. KO je dao dozvolu ovom klubu da koristi ikonu najvećeg genocida nad jednim narodom u Evropi nakon II sv. rata na svom grbu?
A ko je tebi rekao da je ovo zvanično novi grb Sloge
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 13 maj 2018, 21:16

zizu1991 je napisao/la:Jedno pitanje samo, ako mi ko bude znao dati odgovor. Vezano je za grb kluba. KO je dao dozvolu ovom klubu da koristi ikonu najvećeg genocida nad jednim narodom u Evropi nakon II sv. rata na svom grbu?
Ako saznaš javi ,živ bio.
Ja volim FK Tuzla City

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 13 maj 2018, 21:18

Vidi one dalabu sta postavlja :lol: cuj behka i ljuca :urnebes: :urnebes: a vodite ga u ludaru jebote :rol:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 maj 2018, 21:19

staragarda je napisao/la:A ko je tebi rekao da je ovo zvanično novi grb Sloge
Nije bitno da li je zvaničan, ili ne. Vidim koristi se na ovoj stranici, pretpostavljam da su i informacije preuzete sa fb stranice ekipe kojoj ovaj topic pripada tako da moje pitanje stoji još uvijek, i još uvijek je smisleno tako da s druge strane nema smisla da na pitanje odgovaraš pitanjem
sloboda72 je napisao/la:Ako saznaš javi ,živ bio.
Ne odgovaraj ako nemaš ništa pametno za reći molim te lijepo. Nikakvo provokativno pitanje nisam postavio, nego čisto informativno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 13 maj 2018, 21:24

Dajte reflektoru megafon nek povede navijanje protiv Veleza i upalite 4 miliona luxa ispred face da mu sprzi oci :urnebes: :urnebes: cuj behka i ljuca a dalebu :rol:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

emir123
Kontakt:

Post Postao/la emir123 » 13 maj 2018, 21:38

drakensang je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:

@sloboda 72

hahaha @drakensang legendo,svaka cast na komentaru :rol:
I sve je super
I sve je za pet
Kad si musko i volis nogomet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 13 maj 2018, 21:43

Mexico je napisao/la:Vidi one dalabu sta postavlja :lol: cuj behka i ljuca :urnebes: :urnebes: a vodite ga u ludaru jebote :rol:
Poenta je na Muji (Selimoviću).
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 13 maj 2018, 21:46

Mexico je napisao/la:Dajte reflektoru megafon nek povede navijanje protiv Veleza i upalite 4 miliona luxa ispred face da mu sprzi oci :urnebes: :urnebes: cuj behka i ljuca a dalebu :rol:
Kojeg Veleža? Velež je u Federalnoj.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 13 maj 2018, 21:51

Istina ,bio je nekad i prvoligaš.

slika

14. juni 1987 , 34. kolo sezone 1986/87, FK Sloboda- FK Velež 2:1,Policija se morala obračunati sa podivljalim navijačima Veleža.Intervencija je uslijedila nakon što su hercegovci pogodili pomoćnog sudiju Puškara kamenicom u glavu.
Ja volim FK Tuzla City

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.