Amar ce da se popisa po tebi i avlamiju, za ostalu lobotmiju ne znam, vjerujem da ce promjenit misljenjeZenzo je napisao/la:Vjerovatno bi i sa onom ekipom Celika opstanak izborio.Zeljo92 je napisao/la:Amar bi ove godine sa ovim igracima osvojio duplu krunu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Pa i mislim da nema baš previše škarta u ovoj ekipi, što samo po sebi govori da se i mogla uzeti titula s ovom ekipom da je pravilnije korištena. Realno od igrača iz rostera koji bi trebali dobiti nogu su Kajkut od kojeg više teško da ćemo imati koristi. Projić također out, koji nije preloš igrač, a nije sad baš ni Kvesić iz primea. Ali realno koji će nam đavo stranac koji sjedi na klupi, uzmimo u obzir da je smanjen broj stranaca od sljedeće sezone. Igrači koji su se slabo pokazali su Hadžić i Mehremić, ali na novom treneru je da li će da ih zadrži ili ne. Crnov je svakako prekrižen, nit je igrao bilo kakvu ulogu ove sezone.MocMahale444 je napisao/la:
Znas zasto jer ima mnogo losijih od njega koji "moraju" dobiti pedalu ganola. Amar bi od Mehremica napravio igracinuili bi bio na tribinama. Drugog izbora nema.
- MocMahale444
Nemam vala snage vise drobiti o njima, samo jedno sto znam bez titule prvaka smo dugo i to je to. Iduce sezone ce biti jos teze.braco je napisao/la:Pa i mislim da nema baš previše škarta u ovoj ekipi, što samo po sebi govori da se i mogla uzeti titula s ovom ekipom da je pravilnije korištena. Realno od igrača iz rostera koji bi trebali dobiti nogu su Kajkut od kojeg više teško da ćemo imati koristi. Projić također out, koji nije preloš igrač, a nije sad baš ni Kvesić iz primea. Ali realno koji će nam đavo stranac koji sjedi na klupi, uzmimo u obzir da je smanjen broj stranaca od sljedeće sezone. Igrači koji su se slabo pokazali su Hadžić i Mehremić, ali na novom treneru je da li će da ih zadrži ili ne. Crnov je svakako prekrižen, nit je igrao bilo kakvu ulogu ove sezone.MocMahale444 je napisao/la:
Znas zasto jer ima mnogo losijih od njega koji "moraju" dobiti pedalu ganola. Amar bi od Mehremica napravio igracinuili bi bio na tribinama. Drugog izbora nema.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ne uzimam ovu utakmicu kao nešto mjerodavno, njima je sezona završila u u srijedu.
Protiv Sarajeva će odigrati dobru utakmicu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
To je ono koji se qrče da su u formi ko sad pitari obično dobiju po **** na derbiju.Raonffa je napisao/la:Ne uzimam ovu utakmicu kao nešto mjerodavno, njima je sezona završila u u srijedu.
Dok god je ova uprava u klubu tacnije Misimovic nama nema napretka u sportskom segmentu, upamtite to.
- MocMahale444
Dok mi ovdje pjevamo ovu pjesmu, igraci imaju drugu pjesmu i libo ih taki.
Tako nekako, al' vidjet ćeš da će biti solidna tekma pošto nema rezultatskog značaja, biće golova sigurnobraco je napisao/la:To je ono koji se qrče da su u formi ko sad pitari obično dobiju po **** na derbiju.Raonffa je napisao/la:Ne uzimam ovu utakmicu kao nešto mjerodavno, njima je sezona završila u u srijedu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kod Amara bi ovi nehljebi trenirali veceras pod reflektorima do sabaha za ovu predstavu na terenu.Zeljo92 je napisao/la:Amar bi ove godine sa ovim igracima osvojio duplu krunu.
Mehremica iskoristiti kada ga vec placamo da skine travu sa terena, i to je upitno bilo znao uraditi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
normalno da nema, teski luzeriZeljo92 je napisao/la:Dok god je ova uprava u klubu tacnije Misimovic nama nema napretka u sportskom segmentu, upamtite to.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kakav Amar, samo Misimovicbhsport je napisao/la:Kod Amara bi ovi nehljebi trenirali veceras pod reflektorima do sabaha za ovu predstavu na terenu.Zeljo92 je napisao/la:Amar bi ove godine sa ovim igracima osvojio duplu krunu.
Mehremica iskoristiti kada ga vec placamo da skine travu sa terena, i to je upitno bilo znao uraditi.
Sejo Brajlović otkad je žrtvovao janje fudbalskim bogovima u VIP loži Grbavice, uskoro nakon toga smo napravili onu sjajnu seriju. Sejo smijali su ti se, a nisu znali šta radiš. Ne zaslužujemo te. 
- MocMahale444
braco je napisao/la:Sejo Brajlović otkad je žrtvovao janje fudbalskim bogovima u VIP loži Grbavice, uskoro nakon toga smo napravili onu sjajnu seriju. Sejo smijali su ti se, a nisu znali šta radiš. Ne zaslužujemo te.
Nije onaj alkohol od srijede ispario iz njih jos.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma ja hajmo opalit zajebanciju,janje alkohol,ionako smo postali klub za zajebanciju,nego ima li kakav izlaz,kako dalje osim stadiona.Imate li viziju sta kako dalje,kojeje najbolje rjesenje.Vecina spominje Amara,ok sta je druga opcija.Evo moje vizije.Rjesit se trenera Mehremica,Projica,Kajkuta,Vranjesa,Bogija i Hadzica.Ubacio bi Sabana Hajdarevica Besirevica i Mujagica u prvih 11,i doveo maximalno 3-4 pojacanja ali mlada i brza igraca,dakle ubrzat igru maximalno prema naprjed,jer igraci u ovoj ligi su sve stariji i stariji tako da tu vidim nasu sansu,para nema za extra pojacanja tako da je to jedino rjesenje,naravno sto neznaci da sam u pravu.
- MocMahale444
"U narednoj utakmici protiv Sarajeva nadam se boljoj igri, jer ako budemo u ovakvom stanju, nemamo šta tražiti"
u tom stanju smo vec neko vrijeme moj Adzeme pa Graovac igra u odbrani sam. Uzeo si kup ovi drugi nisu ni to
pomocni trener da.
u tom stanju smo vec neko vrijeme moj Adzeme pa Graovac igra u odbrani sam. Uzeo si kup ovi drugi nisu ni to
pomocni trener da.
Mi cemo postati kao Dinamo. Klub bez navijaca. Atmosfera je uzasna, komentari na drugim forumima blago receno retardirani. Boze ti mene sacuvaj..
UPRAVA NAPOLJE
Ivica Osim!
Jamie Oliver jedan je od nas!
Ivica Osim!
Jamie Oliver jedan je od nas!
Kriv trener, krivi igraci. Tako vec evo 3 godine.
- MocMahale444
zar nisu? isto tako kriv ko ih dovodi i postavlja.Zeljo92 je napisao/la:Kriv trener, krivi igraci. Tako vec evo 3 godine.
Ti koji dovode i postavljaju izgleda ne odgovaraju nikom.MocMahale444 je napisao/la:zar nisu? isto tako kriv ko ih dovodi i postavlja.Zeljo92 je napisao/la:Kriv trener, krivi igraci. Tako vec evo 3 godine.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Anpa, Arma00, Babayaro, BarbareZeljin, bvsic, doncarlo, ELDIABLO20, HugoSancez, Omerta1921, Pact1921, perodeformero, Proximic, Rahma, RajvoSA03, Ramirez, Redfire16, Rule_hz, sakahuligana, tiagofaria25, ultra1987, Vanja8, ZeljeznicarUberAlles i 145 gostiju.