Bravo Roki!joker90 je napisao/la:Takooo je, kume moj! Neće nama niko govoriti s koliko ćemo bodova na pauzu! Ima da ligu razdiremo!StariGrad071 je napisao/la:Dogodine na pauzu odlazimo sa prvog mjesta plus 15 u odnosu na pratioce bez poraza.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- FrancescoTotti
- Kontakt:
bratmoi razumijemo se, samo mene ne zanimaju ove pirove pobjede, takav sam, niti cu ih ikad pohvalit za takvu pa taman da poderu zeljA sad 5-0. Kad je trebalo da deru tad su pokazali od cega su napravljeni, tj da su mentalni patuljci, i kao takvi ne zasluzuju pohvalu ni sad kad je sve gotovo, Nek ih sad nakon ovih prijateljskih utakmica pohvaljuju cure i porodice sa tribina.ajdohordas je napisao/la:Nemoj izmišljati priču. Niko nije zadovoljan sezonom, niti sam ja to gdje naveo u postu. Ali možeš napisat svaka čast momci za prikazanu igru danas, i za rezultat, nije mala stvar prvaku države zabiti 3 gola za poluvrijeme i slaviti 4:1.
Pa kasnije ponovo možemo srat svi zajedno za upravu i traziti korjenite promjene pred pocetak nove sezone.
A ja nigdje nisam napisao, ili bar nisam tako mislio, da trebamo biti zadovoljni sezonom, i potezima uprave.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Jest Miloš asistirao za zadnji gol, sad je izbacio video na instagramu, uz opis "nešto od mene za šta nisam plaćen" 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
------------------- Golman?---------------------
Sabanovic-- Stoper?--Mujakic-- Lijevi bek?
----------Stanojevic-----Adukor--------------
-------------------Crepulja---------------------
Hebib----------Ahmetovic------Kuzmanovic
S tim da treba i zamjena Hebibovicu, POD HITNO, zamjena Ahmetovicu, treba i zamjenski stoper da jadnog Aduku ne J**+ husref ko danas.
Yebote sjecam se prosle sezone kad smo ovako pisali sta je potrebno, pisali ima vremena, uradice se to.. sta covjek sad da ocekuje, hoce se odradit ovo. Ja kazem da hoce
S tim da treba i zamjena Hebibovicu, POD HITNO, zamjena Ahmetovicu, treba i zamjenski stoper da jadnog Aduku ne J**+ husref ko danas.
Yebote sjecam se prosle sezone kad smo ovako pisali sta je potrebno, pisali ima vremena, uradice se to.. sta covjek sad da ocekuje, hoce se odradit ovo. Ja kazem da hoce
jeste on je asistirao Miciskoroalen je napisao/la:Jest Miloš asistirao za zadnji gol, sad je izbacio video na instagramu, uz opis "nešto od mene za šta nisam plaćen"
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
ajdohordas
- Kontakt:
ma naravno da se razumijemo, nisam ni ja impresioniran ovim nevažnim pobjedama, ali svejedno to je moj klub i ne može mi biti krivo niti mogu bit nezadovoljan kad se prvak države razvali 4:1, a i dosadilo mi je crnačenje i negativa i yebavanje upravi svega i svačega svaki dan...FrancescoTotti je napisao/la:bratmoi razumijemo se, samo mene ne zanimaju ove pirove pobjede, takav sam, niti cu ih ikad pohvalit za takvu pa taman da poderu zeljA sad 5-0. Kad je trebalo da deru tad su pokazali od cega su napravljeni, tj da su mentalni patuljci, i kao takvi ne zasluzuju pohvalu ni sad kad je sve gotovo, Nek ih sad nakon ovih prijateljskih utakmica pohvaljuju cure i porodice sa tribina.ajdohordas je napisao/la:Nemoj izmišljati priču. Niko nije zadovoljan sezonom, niti sam ja to gdje naveo u postu. Ali možeš napisat svaka čast momci za prikazanu igru danas, i za rezultat, nije mala stvar prvaku države zabiti 3 gola za poluvrijeme i slaviti 4:1.
Pa kasnije ponovo možemo srat svi zajedno za upravu i traziti korjenite promjene pred pocetak nove sezone.
A ja nigdje nisam napisao, ili bar nisam tako mislio, da trebamo biti zadovoljni sezonom, i potezima uprave.
-
bordobijeli
- Kontakt:
nije Crepulja 10 on je klasicni vezni koji igra jednostano zna okrenuti stranu ima siguran pas ,nije paker koji rjesava utakmice .FrancescoTotti je napisao/la:------------------- Golman?---------------------
S tim da treba i zamjena Hebibovicu, POD HITNO, zamjena Ahmetovicu, treba i zamjenski stoper da jadnog Aduku ne **** husref ko danas.
- belosevic23
- Kontakt:
Najogavniji lik u nasoj ekipi je ovaj Adilovic, ne mirisem ga jos od onog derbija na grbavici kad smo izgubili on se zajebavao na klupi..vidim nesto se kao stalno raduje, prima redovnu platu, a ne vidim razlog zasto tu nije neki mladji momak koji iskreno voli sarajevo..nek ide u celik
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ako ce se stojcev vracat onda se crepulja stanojevic i adukor mogu rotirat a rahmanovic sa stojcevom.bordobijeli je napisao/la:nije Crepulja 10 on je klasicni vezni koji igra jednostano zna okrenuti stranu ima siguran pas ,nije paker koji rjesava utakmice .FrancescoTotti je napisao/la:------------------- Golman?---------------------
S tim da treba i zamjena Hebibovicu, POD HITNO, zamjena Ahmetovicu, treba i zamjenski stoper da jadnog Aduku ne **** husref ko danas.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro sam Zuki rekaoskoroalen je napisao/la:Jest Miloš asistirao za zadnji gol, sad je izbacio video na instagramu, uz opis "nešto od mene za šta nisam plaćen"
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zakinuse Ahmu za cist gol i uzese mu prvo mjesto na listi strijelaca.
Valjda na derbiju mu se vrati za ovu nepravdu.
Valjda na derbiju mu se vrati za ovu nepravdu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Imam feeling da ćemo prodat Stanojevića na ljeto.
Zna li iko tacno sta je mici s ugovora tj jel mu sigurno istice, mene odusevio u poslijednje vrijeme i mislim da bi uz jaku konkurenciju on dodatno napredovo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
ajdohordas
- Kontakt:
jesi to načuo neštoskoroalen je napisao/la:Imam feeling da ćemo prodat Stanojevića na ljeto.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
i mujakica, sabanovica, kuzmanovica. Eventualno jos par momaka iz akademije.skoroalen je napisao/la:Imam feeling da ćemo prodat Stanojevića na ljeto.
Ma čuo sam da ima ponudu neku, a i navodno ga Husref ne miriše baš.ajdohordas je napisao/la:jesi to načuo neštoskoroalen je napisao/la:Imam feeling da ćemo prodat Stanojevića na ljeto.
Btw, Mujakić propušta derbi najvjerovatnije.
treba husrefa na vrijeme otjerati
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nisam obraćao pažnju jel Mićo u ofsajdu prilikom šuta Hebiba, ali stručnom terminologijom: Kontakt odbrambenog igrača u bloku predstavlja USILJENU REAKCIJU, gdje taj igrač nema mogućnost da KONTROLIŠE loptu = ofsajd. (Da me ostali ne napadnu, samo pojašnjavammuhamedhulk je napisao/la:@ynwa
e jbg cuo sam sudije sta su pricale u tom klipu i ja sam zbunjen sadpogledao sam jos jednom gol kuzmanovica i opet ne znam sta da mislim. haha zanima me jel' onaj blok se racuna kao taj namjerni dodir koji uzrokuje da igrac nije vise u ofsajdu? ako je bilo koji dodir, onda je regularan gol.
@mma perem, ako treba i tebi sta oprati donesi. masina je ludilooo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Husrefova reakcije poslje Ahmetovicevog gola hahaha kaze dade ga i Ahmet

- Alen Škoro
- Kontakt:
Koji crepulja? Cime je ista zasluzio?FrancescoTotti je napisao/la:------------------- Golman?---------------------
PS. Postava bez kapitena Krste nije ozbiljna postava
Prati li iko razvoj golmana Vladana Kovacevica u Slogi MG?
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.