Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

GunnerS
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la GunnerS » 29 mar 2009, 21:58

Ljudi ovaj momenat čekam ima 9 godina. Inače sam iz Prozora, mali gradić, ono, pola bošnjaci pola hrvati... I do sada kada god komšije nam dobiju oni slave, hebu Aliju, BiHa, vrijeđaju nas itd itd.. I nakon sinoćnje utakmice, nigdje u čitavom gradu njih, ni jednog hrvata nisam vidio. Kolona od jedno 30-40 auta je se napravila, pjevalo se Bosnom behar probeharao, Jedna si jedina, Bosna je šampion... Svi Bošnjaci, oni koji navijaju za ovu zemlju u tom gradu, oni koji vole ovu zemlju, su izašli na ulice, pozdravljali nas... Ma extra, plako sam, jer ovo sam sanjo... Nadam se da će momci nam pružiti još ovakvih utakmica i da će se boriti srcem za ovu zemlju i pokazati glavonjama u savezu i u vrhu BiH-a kako se igra i kako se voli BiH-a...

Momci želim vam svu sreću ovog svijeta, nadam se pobjedi i igrajte samo srcem.. Dok budete igrali srcem mi ćemo biti zadovoljni...

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

fast033
Kontakt:

Post Postao/la fast033 » 29 mar 2009, 22:02

GunnerS je napisao/la:Ljudi ovaj momenat čekam ima 9 godina. Inače sam iz Prozora, mali gradić, ono, pola bošnjaci pola hrvati... I do sada kada god komšije nam dobiju oni slave, hebu Aliju, BiHa, vrijeđaju nas itd itd.. I nakon sinoćnje utakmice, nigdje u čitavom gradu njih, ni jednog hrvata nisam vidio. Kolona od jedno 30-40 auta je se napravila, pjevalo se Bosnom behar probeharao, Jedna si jedina, Bosna je šampion... Svi Bošnjaci, oni koji navijaju za ovu zemlju u tom gradu, oni koji vole ovu zemlju, su izašli na ulice, pozdravljali nas... Ma extra, plako sam, jer ovo sam sanjo... Nadam se da će momci nam pružiti još ovakvih utakmica i da će se boriti srcem za ovu zemlju i pokazati glavonjama u savezu i u vrhu BiH-a kako se igra i kako se voli BiH-a...

Momci želim vam svu sreću ovog svijeta, nadam se pobjedi i igrajte samo srcem.. Dok budete igrali srcem mi ćemo biti zadovoljni...

pa sto ti pise Lokacija:Sarajevo :?:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 mar 2009, 22:03

Student, a ovaj vikend sam proveo kući ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 29 mar 2009, 22:03

Mukiol je napisao/la:Hoceli opet hayat prenositi ili neko drugi...Ale Ale ALEEE IGRAJ BOSNO NEDAJ SE IGRAJ SVI SMO UZ TEBE ALE ALE ALEEEEEEEEEE :!:
Trebamo biti oprezni pred sriejdnu aBd da ih oderemo do daske, samo da uzmemo 3 boda hairli :!:
da, hayat prenosi i ovu tekmu
Republika Zenica

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 29 mar 2009, 22:04

samo da mi pobjedimo pa naguzove ipak je pobjeda.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 mar 2009, 22:07

dubioza je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:Hoceli opet hayat prenositi ili neko drugi...Ale Ale ALEEE IGRAJ BOSNO NEDAJ SE IGRAJ SVI SMO UZ TEBE ALE ALE ALEEEEEEEEEE :!:
Trebamo biti oprezni pred sriejdnu aBd da ih oderemo do daske, samo da uzmemo 3 boda hairli :!:
Ko ti je to rekao da prenosi Hayat ovu utakmicu,oni prenose samo gostujuce tekme,BHT prenosi domace utakmice ;)
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 29 mar 2009, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 mar 2009, 22:07

Koliko si % siguran u to? Koliko sam ja do sad razumio, da Hayat prenosi utakmice vani a BHT u Bosni?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 mar 2009, 22:08

Ma i da osvojim bod , nema to neke veza ako spanija dobije u turskoj, ali eto, nego vazno je da mi dobijemo estoniju i armeniju u gostima, pa onda da dobijemo tursko kod kuce, a za spance ce opet tesko ici, oni ce vec osigrati prolaz pa mozda dodju sa b sastavom ali zna se kakav im je b sastav i koliko oni imaju zelje za dokazivanjem, samo se nadam da ce spanci dobiti u gostima i onda i mi mozemo kiksati, a zna se kakva nam je repka, nemaju neku konstancu, ali da vidimo sta ce Ciro na to da kaze. :mrgreen:

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 29 mar 2009, 22:09

ljudi igral rahimic u srijedu

BegA_SA
Kontakt:

Post Postao/la BegA_SA » 29 mar 2009, 22:10

miky_hz je napisao/la:
dubioza je napisao/la:
Ko ti je to rekao da prenosi Hayat ovu utakmicu,oni prenose samo gostujuce tekme,BHT prenosi domace utakmice ;)
Nedo Bog da BHT prenosi BiH-Turska i BiH-Spanija, to bi bio smor, kako ne shvate da neznaju da rade svoj posao dobro(mislim na komentatore i ostalo), nek oni i dalje prenose PL BiH
Zadnja izmjena: BegA_SA, dana/u 29 mar 2009, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
SARAJEVO=Evropski Jerusalem :P

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 29 mar 2009, 22:10

Principatus je napisao/la:
Koliko si % siguran u to? Koliko sam ja do sad razumio, da Hayat prenosi utakmice vani a BHT u Bosni?
Ti si upravu, Hayat je otkupio prava samo za gostujuce utakmice nase reprezentacije.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 mar 2009, 22:11

Ko ti je to rekao da prenosi Hayat ovu utakmicu,oni prenose samo gostujuce tekme,BHT prenosi domace utakmice ;)[/quote]
Nedo Bog da BHT prenosi BiH-Turska i BiH-Spanija, to bi bio smor, kako ne shvate da neznaju da rade svoj posao dobro, nek oni i dalje prenose PL BiH[/quote]

Nema kume nedo bog nego ti je tako...to je davno dogovoreno sve domace tekme su otkupili,a a Hayat gostujuce,utakmica protiv belgije komentator Zoran Suko eto i to da se zna ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nika
Kontakt:

Post Postao/la nika » 29 mar 2009, 22:13

pa gdje su oni pametnjakovici sto su pisali da je ciro senilan i da sa onim sastavom nemozemo nigdje

BB BiH
Kontakt:

Post Postao/la BB BiH » 29 mar 2009, 22:15

Domace utakmice uvijek prenosi BHT a gostujuce Hayat,on je otkupio za ovaj dio kvalifikacija prava,sjecate se da je prije OBN,pa i Pink je par utakmica prenosio.

tako da je prava steta,sto se nece cuti Marjanova glas,osim ;) ako bi ga pozvali u goste kao ko-komentator(ako mu to dozvoljava ugovor sa TV Hayat)
BB BiH

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 29 mar 2009, 22:32

USUTILI SE NESMIJU SAD PISNUT VIDJELI SU DA NEMAJU POJMA O FUDBALU
nika je napisao/la:pa gdje su oni pametnjakovici sto su pisali da je ciro senilan i da sa onim sastavom nemozemo nigdje

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 29 mar 2009, 22:38

CIRO JA MAJSTOR :!:
mB!

Ajdin_R1981A
Kontakt:

ale ale igraj bosno!

Post Postao/la Ajdin_R1981A » 29 mar 2009, 22:39

ale ale igraj bosno nedaj se igraj svi smo uz tebe!!!Genkom behar probeharao mene zivot razocarao svuda behar nanju mirise a ja uzdisem!!!sjajno momci..kakvo ludili u MOSTARU strasno ...tu su RED ARMY ...a ultrasi neka sute :D :D :D IDEMO PO POBJEDU U ZENICU...utakmica je na bht1

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 mar 2009, 22:41

miralem444 je napisao/la:USUTILI SE NESMIJU SAD PISNUT VIDJELI SU DA NEMAJU POJMA O FUDBALU
nika je napisao/la:pa gdje su oni pametnjakovici sto su pisali da je ciro senilan i da sa onim sastavom nemozemo nigdje
Ja nisam nikad rekao da se Ciro ne razumije u fudbal ali morate priznati da je on u godinama kada pamcenje popusta i kada se postaje senilan. On se razumije u fudbalsku psihologiju i taktiku ali problem je sto nezna ni imena igracima, ni u kojim klubovima igraju ni na kojoj poziciji. Prosipa suplje sa onim "Damjanovic moze igrati na raznim pozicijama osim one Rahimiceve" da bi neupucenim zvucao kao da zna sta radi ali svako ko se razumije u fudbal zna da je to supljiranje.
Velike zaslugu za odabir sastava idu pomocnim trenerima Lugusicu, Barbaricu i Sredojevicu koji puno bolje poznaju nase igrace od Blazevica.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 29 mar 2009, 22:47

miralem444 je napisao/la:USUTILI SE NESMIJU SAD PISNUT VIDJELI SU DA NEMAJU POJMA O FUDBALU
Ciro je za penzije...vi ga sad uzdizete ko da je on dao 4 gola Belgiji... :lol:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 mar 2009, 23:01

Nema ga sta uzdizati, covjek je tu gdje, majstor. Borce Sredojevic njemu svaka cast kao i drugima, ali i on sam danas u interviewu prica kako je dobro funkcionisao "sefov" plan i postava.
Sad ako klepnemo Belgiju jos jedan put, samo cekam kada ce se pricati da Belgija nema pojma i da smo ih mi morali srediti, a Blazevic nema veze ili ima srecu. A zaboravlja se da nedavno nas je i Estonija gazila.

Samo covjek navikne na sve pa i na te price, dalje vazi gledati, uzivati i smjeskati. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.