RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

IVAN1234
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la IVAN1234 » 13 maj 2018, 22:49

Ok zizu.Neprijatelj je bilo figurativno jer ako si bio na utakmici u Čapljini bilo je sve ok.nije bilo nista sto je ruzno odnosno bilo je pošteno.Ja samo htio reci da je to vrlo tesko sam protiv svih.Vas izbor ! Ali da radite dobar posao sa infrastrukturom kapa dole.Uostalom eto sezone vrlo brzo vjerujte .

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 maj 2018, 23:02

Pravo pitanje je zašto smo sami protiv svih ako svakoga koga dočekujemo na našem stadionu, dočekamo korektno, i ako svako može bez ikakvog pritiska odnijeti zaslužene bodove i zabiti golove? Zapitaš li se možda da li si slučajno na pogrešnoj adresi? Zašto se kontinuirana dekadencija našeg fudbala posmatra kao nešto opšteprihvatljivo i kao nešto što "mora" da bude?

Zašto ne bi svaki klub pokušao igrati na normalan način i da svi budemo perjanice početka nekog novog vremena u našem fudbalu a ne oni koji su zajahali mračne sjene bh svakodnevnice iz raznoraznih razloga pridružujući se svemu lošem što nas vuče samo još dublje u ponor? Mislim da su to pitanja koja moramo sami sebi postaviti i da su to pitanja koja se ne mogu mjeriti sa onim šta ti nama prezentiraš na posljednjoj stranici ovog topica. Ova pitanja su na mjestu, pitanja kreiranja zdravog sportskog rivalstva i zdrave sportske atmosfere a sve u cilju boljeg sutra svih nas. Razmislimo, svi mi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 14 maj 2018, 05:32

zizu1991 je napisao/la:Pravo pitanje je zašto smo sami protiv svih ako svakoga koga dočekujemo na našem stadionu, dočekamo korektno, i ako svako može bez ikakvog pritiska odnijeti zaslužene bodove i zabiti golove? Zapitaš li se možda da li si slučajno na pogrešnoj adresi? Zašto se kontinuirana dekadencija našeg fudbala posmatra kao nešto opšteprihvatljivo i kao nešto što "mora" da bude?

Zašto ne bi svaki klub pokušao igrati na normalan način i da svi budemo perjanice početka nekog novog vremena u našem fudbalu a ne oni koji su zajahali mračne sjene bh svakodnevnice iz raznoraznih razloga pridružujući se svemu lošem što nas vuče samo još dublje u ponor? Mislim da su to pitanja koja moramo sami sebi postaviti i da su to pitanja koja se ne mogu mjeriti sa onim šta ti nama prezentiraš na posljednjoj stranici ovog topica. Ova pitanja su na mjestu, pitanja kreiranja zdravog sportskog rivalstva i zdrave sportske atmosfere a sve u cilju boljeg sutra svih nas. Razmislimo, svi mi.
Buraz,mi smo izabrali najlakši put,jer u ovoj zemlji je najlakse biti posten,tu je najmanja konkurencija.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 14 maj 2018, 05:38

Ivane samo cu ti reci ovo da nas je takva prica koju ti pricas (a koja je radila stara uprava)dovela skoro do groba,iz kojega smo se jedva izvukli i okrenuli novi list koji ce nadam se biti jako uspjesan.Nikome se vise nista prodavati nece niti dogovarati u vezi bodova,sve ce se rijesavati na zelenom tepihu(pa da ce mo svaku izgubiti i da necemo nikako vise uci u PL),i ko hoce prihvatiti taj jedan normalan,posten i ljudski odnos prema sportu taj nam moze biti prijatelj ali samo izvan zelelenog terena.(u tome su slozni svi i navijaci i nova uprava,a svi bivsi koji su to radili su odstranjeni od kluba i oni su zavrsili svoje)Imali smo mi dosta prijatelja u bivsoj YU ligi pa tako kad bi dosli u Mostar fino bih ih ugostili ko pravi domacini a na terenu bi im dali 3-4-5 golova i dovidjenja,ha ja, i niko se nije ljutio i reko da im nismo vise prijatelji radi toga.

Nema vise ni prodaje bodova ni kupovine ni 3 za 3 ni nista tome slicno, samo posteno pa kako ispane,ako nismo zasluzili da posteno izborimo PL ne trebamo tamo ni ici koji ce nam racqu.Ali zato kad udjemo mi ce mo imati tada vec respektabilan klub,hoce li to biti vec iduce godine,nadam se da hoce,ali ako se nastavi raditi kvalitetno na jacanju kluba nije bitno ako se to odgodi za jos jednu godinu.Koji ce nam racqu PL ako ce mo se boriti za opstanak.

Mi ce mo biti najbolji prijatelji Igmanu da ,pored toga sto smo njih uzeli,da pobjedimo i njihove konkurente za opstanak,dakle Jedinstvo i ko je jos osto ne znam.Mism mi nismo Manchester da sad kazemo svakoga ce mo dobiti,nego kazem necemo ni sakim nista dogovarati a sad ako neko posteno uzme bod ili 3 to je druga prica

Sisoje jesi li spreman ,eto Rodjenih u postenoj igri da vas uzmemo,necemo se ustrucavati ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

IVAN1234
Kontakt:

Post Postao/la IVAN1234 » 14 maj 2018, 07:12

Nisam nacionalista ali u ovoj državi na taj način vrlo tesko.veliko je pitanje poznaje li ova država uopće pojam pošteno.nije problem da promijenim mišljenje samo u ovoj državi ide to tesko.sve dok vrijedi zakon babo ,amidža majka striko Nena kum kuma tesko to ide.ali dobro izabrali ste put i aferim.. netreba trgovati ,3 za 3 je dio politike kluba ali sam protiv svih ??????.kazem ne gledam to sa nacionalne strane ali mucno ćeri da te Aga uzme.

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 14 maj 2018, 11:33

rodjak je napisao/la:Ivane samo cu ti reci ovo da nas je takva prica koju ti pricas (a koja je radila stara uprava)dovela skoro do groba,iz kojega smo se jedva izvukli i okrenuli novi list koji ce nadam se biti jako uspjesan.Nikome se vise nista prodavati nece niti dogovarati u vezi bodova,sve ce se rijesavati na zelenom tepihu(pa da ce mo svaku izgubiti i da necemo nikako vise uci u PL),i ko hoce prihvatiti taj jedan normalan,posten i ljudski odnos prema sportu taj nam moze biti prijatelj ali samo izvan zelelenog terena.(u tome su slozni svi i navijaci i nova uprava,a svi bivsi koji su to radili su odstranjeni od kluba i oni su zavrsili svoje)Imali smo mi dosta prijatelja u bivsoj YU ligi pa tako kad bi dosli u Mostar fino bih ih ugostili ko pravi domacini a na terenu bi im dali 3-4-5 golova i dovidjenja,ha ja, i niko se nije ljutio i reko da im nismo vise prijatelji radi toga.

Nema vise ni prodaje bodova ni kupovine ni 3 za 3 ni nista tome slicno, samo posteno pa kako ispane,ako nismo zasluzili da posteno izborimo PL ne trebamo tamo ni ici koji ce nam racqu.Ali zato kad udjemo mi ce mo imati tada vec respektabilan klub,hoce li to biti vec iduce godine,nadam se da hoce,ali ako se nastavi raditi kvalitetno na jacanju kluba nije bitno ako se to odgodi za jos jednu godinu.Koji ce nam racqu PL ako ce mo se boriti za opstanak.

Mi ce mo biti najbolji prijatelji Igmanu da ,pored toga sto smo njih uzeli,da pobjedimo i njihove konkurente za opstanak,dakle Jedinstvo i ko je jos osto ne znam.Mism mi nismo Manchester da sad kazemo svakoga ce mo dobiti,nego kazem necemo ni sakim nista dogovarati a sad ako neko posteno uzme bod ili 3 to je druga prica

Sisoje jesi li spreman ,eto Rodjenih u postenoj igri da vas uzmemo,necemo se ustrucavati ;)
Tako i treba,samo pošteno. Ja sam čuo nekakvih priča da će Velež pustiti Igmanu ali nisam vjerovao u to. I sami znate kakav je odnos Konjica i Mostara i koliko je ljudi iz Konjica navijalo za Velež dok su bili u Premijer ligi pa i sada kada su u ligi sa Igmanom,ali ne treba biti dogovaranja i štimanja ma koliko god prijateljski odnosi bili. Nažalost nisam mogao doći u subotu u Mostar zbog privatnih obaveza ali da sam mogao,sigurno bih aplaudirao Veležu na zasluženoj pobjedi. Svako dobro.
Support your local club !

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 14 maj 2018, 12:31

KonjicBOY je napisao/la:
rodjak je napisao/la:Ivane samo cu ti reci ovo da nas je takva prica koju ti pricas (a koja je radila stara uprava)dovela skoro do groba,iz kojega smo se jedva izvukli i okrenuli novi list koji ce nadam se biti jako uspjesan.Nikome se vise nista prodavati nece niti dogovarati u vezi bodova,sve ce se rijesavati na zelenom tepihu(pa da ce mo svaku izgubiti i da necemo nikako vise uci u PL),i ko hoce prihvatiti taj jedan normalan,posten i ljudski odnos prema sportu taj nam moze biti prijatelj ali samo izvan zelelenog terena.(u tome su slozni svi i navijaci i nova uprava,a svi bivsi koji su to radili su odstranjeni od kluba i oni su zavrsili svoje)Imali smo mi dosta prijatelja u bivsoj YU ligi pa tako kad bi dosli u Mostar fino bih ih ugostili ko pravi domacini a na terenu bi im dali 3-4-5 golova i dovidjenja,ha ja, i niko se nije ljutio i reko da im nismo vise prijatelji radi toga.

Tako i treba,samo pošteno. Ja sam čuo nekakvih priča da će Velež pustiti Igmanu ali nisam vjerovao u to. I sami znate kakav je odnos Konjica i Mostara i koliko je ljudi iz Konjica navijalo za Velež dok su bili u Premijer ligi pa i sada kada su u ligi sa Igmanom,ali ne treba biti dogovaranja i štimanja ma koliko god prijateljski odnosi bili. Nažalost nisam mogao doći u subotu u Mostar zbog privatnih obaveza ali da sam mogao,sigurno bih aplaudirao Veležu na zasluženoj pobjedi. Svako dobro.
To je to brato. Nikad necemo napredovat dok bude seljackog tezgarenja i kupovanja utakmica. Prvi moj Velez nek ispadne ako zasluzi. Pozdrav za crveni Konjic i sretno u borbi za opstanak ali koliko upracam nece doci u pitanje sekunde :salut:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

IVAN1234
Kontakt:

Post Postao/la IVAN1234 » 14 maj 2018, 15:50

Ok .Vaš izbor i sretno vam .
Živjeli !

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 14 maj 2018, 17:17

IVAN1234 je napisao/la:Ok .Vaš izbor i sretno vam .
Živjeli !
necemo se lagati,prije je bilo svasta,ne samo u Velezu nego u svakom klubu i PL i lige federacijr(da o RS ligi i ne pricam).I svak prica protiv svakog o namjestanju i prodavanju a niko da podje od sebe.

E to upravo mi radimo,mi smo posli od sebe i to nastojimo popraviti .Vrijeme je da neko pocne neku revoluciju u promjenama na bolje kad je u pitanjy BH sport.Kad bi svi (ili barem vecina) prihvatili takvo razmisljanje,liga bi (ili lige) bila puno interesantnija,bilo bi vise gledalaca na tribinama,bilo bih raznih preokreta i iznenadjenja na dosta utakmica,ne bi se mozda do zadnjeg kola znalo ko je pobjednik a ko ispada a i sam kvalitet bi se digo na veci nivo,igraci bi nam bili na vecoj cijeni i tako dalje.To isto i sudijska organizacija treba da prati,to jest da sudijska organizacija odstrani one sudije koje mesetare po ligi.Nadam se da ce se u takvo razmisljanje ukljuciti sto vise klubova.Mi idemo tako pa ce mo viditi gdje ce mo dogurati,svi navijaci su slozni u tom.Kad tvoj tim posteno izgubi i to je puno bolje nego da je prodo i isto tako izgubio.Kad znas da su kupili neku utakmicu ti se ne mozes radovati tim bodovima ko kad znas da su to posteno i cisto dobili :bih:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

tarantula27
Kontakt:

Post Postao/la tarantula27 » 14 maj 2018, 21:47

Dobro nam dosli i neka bolji pobijedi. Nadam se da cemo to biti mi. Imamo veci motiv, ulazimo u PL ako dobijemo. Osjecajte se kao kod kuce, Podrinjci ce vas docekati kao Rodjene svoje.

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 14 maj 2018, 22:48

Dobrodoslica Mostarcima i od mene.
Jako bitna tekma za Slogu,pobjedom bi uveliko bili premijerligasi.
Velez je veliki klub i klub kojem nije mjesto ovdje i nadam se da ce u narednoj sezoni izaci iz ovog blata.Ako ne oni onda Celik.Ove sezone kad krenete u Simin Han ostavite gace u Konjicu :D
Et to je to sto se tice normalne price,ostatak postova ce nam vjerovatno biti prepucavanje i podbadanje..:D
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 14 maj 2018, 23:27

BosanacGorstak je napisao/la:Dobrodoslica Mostarcima i od mene.
Jako bitna tekma za Slogu,pobjedom bi uveliko bili premijerligasi.
Velez je veliki klub i klub kojem nije mjesto ovdje i nadam se da ce u narednoj sezoni izaci iz ovog blata.Ako ne oni onda Celik.Ove sezone kad krenete u Simin Han ostavite gace u Konjicu :D
Et to je to sto se tice normalne price,ostatak postova ce nam vjerovatno biti prepucavanje i podbadanje..:D
ma normala,valja malo "zakuhati" kad se igra utakmica izmedju dva kluba,ta nismo u pozoristu, :D ,nek svak navija za svoj klub (govorim u globalu za sve klubove)ali bez nekih uvreda i omalovazavanja,ja to nevolim,treba postovati svaki klub pa i onaj najmanji

a to da ostavimo gace u Konjicu,to bumo vidili :shh: :salut:

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

tarantula27
Kontakt:

Post Postao/la tarantula27 » 15 maj 2018, 00:32

Imajte jedno na umu. Babuka nece odustati, bice vam lakse dogodine bez nas u ligi. Zato pametno :)

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 15 maj 2018, 02:26

tarantula27 je napisao/la:Imajte jedno na umu. Babuka nece odustati, bice vam lakse dogodine bez nas u ligi. Zato pametno :)
Mislim da je pritisak ipak kod vas i "Babuke", vama je ovo biti ili ne biti sezona, dogodine ce vam bit' puno teze upast sa nama i Celikom. Spremile su se ozbiljne premije za ovu utakmicu, od naseg predsjednika, jer za ekipu sa premijerligaskim zvijezdama ipak treba dobar motiv a gdje ces bolji od dodatka na platu :mrgreen: . Sretno, pa nek pobjedi bolji i spretniji :)

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 15 maj 2018, 13:16

1:17:35

Majstorija djeteta sa mostarskih ulica. Iz mjesta :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Ljubi te strmkapa :ljepota: :ljepota: :ljepota:

Prije 11-12 godina sa mostarskog asfalta do svetog mostarskog dresa. San svakog djeteta

DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 15 maj 2018, 14:10

Gledao jutros snimak protiv Capljine, Daryo je strasan igrac, nema onakvog beka na nasim terenima.

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 15 maj 2018, 23:06

drakensang je napisao/la:
tarantula27 je napisao/la:Imajte jedno na umu. Babuka nece odustati, bice vam lakse dogodine bez nas u ligi. Zato pametno :)
Mislim da je pritisak ipak kod vas i "Babuke", vama je ovo biti ili ne biti sezona, dogodine ce vam bit' puno teze upast sa nama i Celikom. Spremile su se ozbiljne premije za ovu utakmicu, od naseg predsjednika, jer za ekipu sa premijerligaskim zvijezdama ipak treba dobar motiv a gdje ces bolji od dodatka na platu :mrgreen: . Sretno, pa nek pobjedi bolji i spretniji :)
Predsjednik samo proslijedio Mujine prljave pare koje su steknute pljackajuci Bosnjacki narod u privatizaciji :nedam: ..Jeftino ste se prodali Rodeni,oprali ste pricom o postenju i cim se prvi pojavio i pokazao "zelembace" zaskocili se na njih ko siroce na napolitanku :kafa:
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 15 maj 2018, 23:12

BosanacGorstak je napisao/la:
drakensang je napisao/la:
Predsjednik samo proslijedio Mujine prljave pare koje su steknute pljackajuci Bosnjacki narod u privatizaciji :nedam: ..Jeftino ste se prodali Rodeni,oprali ste pricom o postenju i cim se prvi pojavio i pokazao "zelembace" zaskocili se na njih ko siroce na napolitanku :kafa:
Majstore, i prosle godine su bile premije i za Capljinu,i za Sisoja, nikakav doticaj s Olimpikom Velez nije imao. Sad tek skontah koliko spinujete s tim parama "Mujinim", veze vi nemate ni daje li taj famozni mujo ista, samo lupate ko Maxim po Diviziji Simin Han :) Mozda tako opravdavate svoje pljacke van zelenog terena, lukavo, lukavo. A ako ti je vec dosadno toliko da izmisljas pricr, proguglaj ime Semsudin Hasic ili se raspitaj, sigurno se ne radi o nekom sabanu kojem je bitno par hiljada od Muje nekog. A pojavljivali su se mnogi zelembaci, to pitaj svog Debelog, pa nek' ti kaze kako je prosle godine podmuklo dolazio do igraca Veleza i nudio im pare da amanje gas. I smanjise ga, umjesto 6 0, 3 0 zavrsi :)

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 15 maj 2018, 23:18

BosanacGorstak je napisao/la: Predsjednik samo proslijedio Mujine prljave pare koje su steknute pljackajuci Bosnjacki narod u privatizaciji :nedam: ..Jeftino ste se prodali Rodeni,oprali ste pricom o postenju i cim se prvi pojavio i pokazao "zelembace" zaskocili se na njih ko siroce na napolitanku :kafa:
Brato juce ti je fudbal dosao u tu selendru da bi ti kao fudbalski rookie donosio neke zakljucke. Premiranje je svugdje u svijetu legalno i to nije nikakva prodaja nego stimulacija. Uhvati se freze nabijem te na racku zajedno sa olimpikom i nekim mujom brnjozom :lol:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 15 maj 2018, 23:18

Ako bude posteno Velez ce rasturiti Slogu! Sretno Rođeni.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []