Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Aferim, komšije!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jucer sam procitao dobru, kaze: Chuck Norris je skonto sto je Baka htio reci.Derdiyok je napisao/la:Zato Baka parla engleski bolje nego maternjiMortemHz je napisao/la:A jbg buraz, ne zna pricati bosanski k'o ti i ja npr sto i je ok s obzirom da je dosta vremena provela u Americi i Španiji i da je kao vrlo mala otisla radi rata.Evolve je napisao/la:Čitam ovaj članak sa članovima uprave Sarajeva. Koji k, ova Sabrina nezna ni naški kako treba. Čuj nakon 2 godine obratila se javnosti sa:
"Ja sam 17 godina živjela u Americi, bosanski jezik mi nije savršen kao kod kolega. Moramo imati jasnu strategiju, svi su sada angažovani mnogo više, a ključna stvar je da se ovi ljudi predstave, kao i ja. Neću previše pričati u smislu da sebe predstavim, a vi sigurno imate mnogo pitanja".
Pa ko vam nju dovede zivota vam
Ju nou vat aj tinks
Momče Hercegovče
- hskzmostar
- Kontakt:
Danas prvi put bio na zapadu Koseva,prije dok sam mladji bio hajde odes sa navijacima u onaj dio izoliran pa ne vidis sve mane stadiona,podje kisa padati raja se sa malom djecom skriva pod one metalne kucice vjerovatno za novinare,uslova nikakvih ,ona tenda iznad nazovi "loze"se otkinula nitko nema ocigledno na stadionu da je zaveze,oko stadiona nered i zarasla trava,dok sam sjedio na klupi prije utakmice ispod Koseva na onoj trim stazi zmija mi prodje ispod klupe jeb...te led kontam ta nisam u hercegovackom krsu kakve su ovo piz.de materine.
Kako istok malobrojni psuje nije niti cudo sto se igraci iz glavnog grada u Mostaru osjecaju ugodnije .
Sramota za grad Sarajevo da onako zapusti najveci bh stadion cak i mostarsko ruglo kad kisa pada moze primiti 1500 ljudi a o ugodnosti za guzonje u lozi da ne pricam.
Kako istok malobrojni psuje nije niti cudo sto se igraci iz glavnog grada u Mostaru osjecaju ugodnije .
Sramota za grad Sarajevo da onako zapusti najveci bh stadion cak i mostarsko ruglo kad kisa pada moze primiti 1500 ljudi a o ugodnosti za guzonje u lozi da ne pricam.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- egocentrik
- Kontakt:
Nije naše našli smohskzmostar je napisao/la:Danas prvi put bio na zapadu Koseva,prije dok sam mladji bio hajde odes sa navijacima u onaj dio izoliran pa ne vidis sve mane stadiona,podje kisa padati raja se sa malom djecom skriva pod one metalne kucice vjerovatno za novinare,uslova nikakvih ,ona tenda iznad nazovi "loze"se otkinula nitko nema ocigledno na stadionu da je zaveze,oko stadiona nered i zarasla trava,dok sam sjedio na klupi prije utakmice ispod Koseva na onoj trim stazi zmija mi prodje ispod klupe jeb...te led kontam ta nisam u hercegovackom krsu kakve su ovo piz.de materine.![]()
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
egocentrik je napisao/la:Nije naše našli smohskzmostar je napisao/la:Danas prvi put bio na zapadu Koseva,prije dok sam mladji bio hajde odes sa navijacima u onaj dio izoliran pa ne vidis sve mane stadiona,podje kisa padati raja se sa malom djecom skriva pod one metalne kucice vjerovatno za novinare,uslova nikakvih ,ona tenda iznad nazovi "loze"se otkinula nitko nema ocigledno na stadionu da je zaveze,oko stadiona nered i zarasla trava,dok sam sjedio na klupi prije utakmice ispod Koseva na onoj trim stazi zmija mi prodje ispod klupe jeb...te led kontam ta nisam u hercegovackom krsu kakve su ovo piz.de materine.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- invincible1921
- Kontakt:
Koliko je negativni rekord posjete na derbiju, racunajuci i one kad je bilo bojkota od jedne ili druge strane? Ja misim da ce ovaj put biti srusen
=\_1921_/=
Hajmo sada jednu novčanu kaznu širokom zbog veličanja fašizma 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisu valjda opet nesto uradili?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
No fascio, no party!FoSte95 je napisao/la:Hajmo sada jednu novčanu kaznu širokom zbog veličanja fašizma
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Šta je bilo?FoSte95 je napisao/la:Hajmo sada jednu novčanu kaznu širokom zbog veličanja fašizma
- sarajevo46
- Kontakt:
Posljednje dvije sezone nam govore da nas ništa ne može iznenaditi. Evo posljednje dvije sezone posjete, koje su napuhane od strane saveza još.invincible1921 je napisao/la:Koliko je negativni rekord posjete na derbiju, racunajuci i one kad je bilo bojkota od jedne ili druge strane? Ja misim da ce ovaj put biti srusen
23.07.2016. - 12.000 (Grbavica)
16.10.2016. - 12.500 (Koševo)
15.04.2017. - 13.500 (Grbavica)
20.05.2017. - 8.000 (Koševo)
19.08.2017. - 11.000 (Koševo)
27.11.2017. - 5.500 (Grbavica)
15.04.2018. - 6.000 (Koševo)
Tamo sam pojeo najbolju pljesku ikadSignore je napisao/la:Boris Stanisic, vlasnik etno sela Stanisic. Da si iz Bosne rekao bih da si sigurno cuo za to mjesto, al ne znam koliko dolje kod vas pricaju o tome i da li ljudi idu. Ovdje kod nas dosta ljudi ide i odusevljeni su. Meni se par puta omakelo, al otici cu kad tad
kul mjesto, bio sam pet, sest puta, doduse samo navecer( studentski pohodi)
izivljavali se na zeljinoj nejaciMortemHz je napisao/la:Nisu valjda opet nesto uradili?
Kakav je smrad ovaj mali Ordagic, za ne povjerovati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
?FoSte95 je napisao/la:Hajmo sada jednu novčanu kaznu širokom zbog veličanja fašizma
Samo jedno ime
Transparent posvećen Bleiburgu
- invincible1921
- Kontakt:
Ocekujem maksimalno 4 na iducemsarajevo46 je napisao/la:Posljednje dvije sezone nam govore da nas ništa ne može iznenaditi. Evo posljednje dvije sezone posjete, koje su napuhane od strane saveza još.invincible1921 je napisao/la:Koliko je negativni rekord posjete na derbiju, racunajuci i one kad je bilo bojkota od jedne ili druge strane? Ja misim da ce ovaj put biti srusen
23.07.2016. - 12.000 (Grbavica)
16.10.2016. - 12.500 (Koševo)
15.04.2017. - 13.500 (Grbavica)
20.05.2017. - 8.000 (Koševo)
19.08.2017. - 11.000 (Koševo)
27.11.2017. - 5.500 (Grbavica)
15.04.2018. - 6.000 (Koševo)
=\_1921_/=
Kazna milju, ako plate za 7 dana 500.FoSte95 je napisao/la:Transparent posvećen Bleiburgu
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- invincible1921
- Kontakt:
Jer trzai pare koje je posteno zaradio ? ili ima nesto sto nisam upucenbhsport je napisao/la:Kakav je smrad ovaj mali Ordagic, za ne povjerovati.
=\_1921_/=
- egocentrik
- Kontakt:
5kartiPenaltiky je napisao/la:Kazna milju, ako plate za 7 dana 500.FoSte95 je napisao/la:Transparent posvećen Bleiburgu
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.