Vidjecemo da li je sve do Saje-da li ce vise zaigrati i za koga,sto je najbitnije i kako,pred nama je...High je napisao/la:Ne mogu vjerovati da se i taj dan bliži.
Naša legenda!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
s ove liste svi mogu ić, uhvatili formu jednom-dvaput u godini(neki nisu nijednom), bježi ba....MortemHz je napisao/la:Vala i za ostale je ok stanje, ne bi se sekunde protivio da odu.. jedino mozda Mićo jer je fer i korektan, malo tanak ali se mozda popravi.High je napisao/la:Samo nek oni odu.MortemHz je napisao/la:Adi Adilović 30.06.2018
Said Husejinović 30.06.2018
Saša Novaković 30.06.2018
Anel Hebibović 30.06.2018 ✓
Elvis Sarić 30.06.2018
Mićo Kuzmanović 30.06.2018
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ako Sajo i ode to ne znači da ga ne možemo opet vratiti u budućnosti kad ne bude imao godinu dana utakmice za taj klub u kojem će biti!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
''Sarić je izuzetno korektan ali on zeli u inostranstvo.Ima 28 godina ovo mu je zadnja šansa da nešto više zaradi...nije ucjenjivao,nije odugovlači i najvjerojatnije će mu utakmica na Grbavici biti zadnja u bordo dresu...svi bi voljeli da ostane ali ljudski mu je poželjeti sreću.''
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Glupost teska je produzit sa Anelom na 3 godine. Sa igracima kao on 1+1 je ugovor jedina normalna stvar. Drago mi je sto je ostao on je igrac za pl super (dobar za pl los za bilo koju drugu kigu nesto Nermin B iz zrinjskog) al covjek ima 30 godina.
Marku se produzilo na 2 godine mujakicu na dvije godine a dedu anelu na 3 godine nigdje logike, al haj SRETNO ANELE.
Marku se produzilo na 2 godine mujakicu na dvije godine a dedu anelu na 3 godine nigdje logike, al haj SRETNO ANELE.
Saric ako ce ici van bosne ok, al ako zavrsi kod ustaski klubova kao sto su vaso ivica osim ili velez2 onda **** sabrinu i emu na sred stadiona kosevo pred 30 hiljada navijaca
Moze, dok jednu hebes nek ti ga druga istovremeno pusiPitar6785 je napisao/la:Saric ako ce ici van bosne ok, al ako zavrsi kod ustaski klubova kao sto su vaso ivica osim ili velez2 onda **** sabrinu i emu na sred stadiona kosevo pred 30 hiljada navijaca
-
bordobijeli
- Kontakt:
ako je korektan onda produzi s nama ugovor i onda ide vani .MortemHz je napisao/la:''Sarić je izuzetno korektan ali on zeli u inostranstvo.Ima 28 godina ovo mu je zadnja šansa da nešto više zaradi...nije ucjenjivao,nije odugovlači i najvjerojatnije će mu utakmica na Grbavici biti zadnja u bordo dresu...svi bi voljeli da ostane ali ljudski mu je poželjeti sreću.''
U redu je da on nece da produzi i da hoce covjek vani, ali onda klupa, a Heric nek igra. Ali, jok! Standardan ko Ronaldo u Realu. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sigurno ce reci da je Mico prosle godine potpisao dva ugovora, prvo amaterski pa onda profesionalni, koji ce se u savezu ovjeriti godinu dana nakon sto je potpisanThrillerHz je napisao/la:Kakav smo mi cirkus od kluba... Nigdje konkretne podatke naci... Mada ja koliko sam upucen nakon amaterskog na snagu stupa profi, do 30.06.2019.Zukanovic je napisao/la:Na cometu pise Amaterski ugovor do 30.06.2018
Ovi iz kluba sute, mediji nagadjaju... ubi nas netransparentnost...
Nije los potez produzenje sa Hebibovicem, vidjeli smo koliko nam fali kad nije igrao, a jos moze i na beka.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
scudetto89
- Kontakt:
Cestitke hebibe na produzenju ugovora, da nam budes jos bolji, jaci, uspjesniji ! 
04.10.2009 !
- ThrillerHz
- Kontakt:
I to sto kazes, vjerovatno je to vec rijesena stvar, samo se ceka zvanicno da je “produzio” ugovorYNWA je napisao/la:Sigurno ce reci da je Mico prosle godine potpisao dva ugovora, prvo amaterski pa onda profesionalni, koji ce se u savezu ovjeriti godinu dana nakon sto je potpisanThrillerHz je napisao/la:Kakav smo mi cirkus od kluba... Nigdje konkretne podatke naci... Mada ja koliko sam upucen nakon amaterskog na snagu stupa profi, do 30.06.2019.Zukanovic je napisao/la:Na cometu pise Amaterski ugovor do 30.06.2018
Nije los potez produzenje sa Hebibovicem, vidjeli smo koliko nam fali kad nije igrao, a jos moze i na beka.
1946~
- ThrillerHz
- Kontakt:
Mozemo mi mrzit Hebu, ali vidjeli smo onih par utakmica bez njega gdje nismo ukupno 2 suta u okvir gola imali, za nase lige i za domaceg igraca on je odlican
1946~
cestitke Heba na produzenju.a ljudima koji vode klub zelim vise pameti da ovaj prelazni rok odradimo pametno
Svi u napad,jedan je HASE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Ne mora znaciti, nije se jednom desilo, da jedna strana(klub, igrac) ne ispostuju taj drugi ugovor.ThrillerHz je napisao/la:I to sto kazes, vjerovatno je to vec rijesena stvar, samo se ceka zvanicno da je “produzio” ugovorYNWA je napisao/la:
Sigurno ce reci da je Mico prosle godine potpisao dva ugovora, prvo amaterski pa onda profesionalni, koji ce se u savezu ovjeriti godinu dana nakon sto je potpisan
Velez je imao taj problem sa Skahom, mi sa Hodzom, kad je Husara htio da ga odvede u Zrinjski.
Sarajevo i Liverpool
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako igrac nece da produzi ugovor a isti mu istice za 6-9 mjeseci on ce biti poslan na tribine, isto tako, igrac koji je posudjen nekog drugom klubu nece smjeti igrati protiv Sarajeva.
ma ja i to će objavit za dan - dva da se to predstavi kao "evo slomišmo se pregovarajući" i time ublaže odlazak Sarića....ThrillerHz je napisao/la:I to sto kazes, vjerovatno je to vec rijesena stvar, samo se ceka zvanicno da je “produzio” ugovorYNWA je napisao/la:Sigurno ce reci da je Mico prosle godine potpisao dva ugovora, prvo amaterski pa onda profesionalni, koji ce se u savezu ovjeriti godinu dana nakon sto je potpisanThrillerHz je napisao/la: Kakav smo mi cirkus od kluba... Nigdje konkretne podatke naci... Mada ja koliko sam upucen nakon amaterskog na snagu stupa profi, do 30.06.2019.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
belosevic28
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Ako igrac nece da produzi ugovor a isti mu istice za 6-9 mjeseci on ce biti poslan na tribine, isto tako, igrac koji je posudjen nekog drugom klubu nece smjeti igrati protiv Sarajeva.
UEFA je strogo protiv tog pravila. Imali smo primjer Jamesa, koji je na posudbi u Bayernu iz Reala, pa je igrao protiv njih, jer UEFA ne dozvoljava vise tu klauzulu u ugovoru.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''