HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
1.nebih se složio
2.iskusniji ne bolji
3.covijek je desnjak samo povremeno pokriva lijevo
4.Slazem se
5.dize se , ozljedjen bio ( pogledaj snimku protiv SA )
6. A neznam ima 3mlada nek se oni guraju
7. Cirijak veliko ništa, Hairla koliko je igrao vidilo se da je znalac
8.Osim Grzana, bez minutaže nemožes suditi da ne valjaju
2.iskusniji ne bolji
4.Slazem se
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Napisat cu jos ovo i dosta od mene hahaTruba1905burazeru je napisao/la:1.nebih se složio
2.iskusniji ne bolji
4.Slazem se
Kadušić je u prvom derbiju protiv Zelje (1:0) bio odličan, kasnije ništa specijalno, posebno u utakmicama protiv Želje (3:3 i 2:2), a ni ova protiv Sarajeva nije bila nešto.. Galić puno konstantniji i puno korisniji u napadu
Trifković u dvi tekme što je branio ništa specijalno, Soldo je u najmanju ruku u rangu s njim ( u Gabeli protiv Hajduka igrač utakmice)
Stanić doveden da popuni lijevu stranu odlaskom Lučića
Čirjak sasvim korektan, puno bolji od Perišića, trkački dosta moćan, malo prepadnut ali ima potencijal sigurno
Baka je dao šansu svima, da su ova dvojica nešto pokazali na trenigu sigurno bi je dao i njima..
HŠKZ!
-
- Kontakt:
I ja ću samo ovo na ovu temu .
Kokorevic slomio ključnu kost , jako dugo oporavak traje . . . a sa Džijanom je nešto drugo posrijedi , bit će on negdje standardan iduće sezone !
A za Stanića kao što si napisao da POPUNI . Opet se nebih složio da je bolji od Perišića u par deka ti je to . . .

Kokorevic slomio ključnu kost , jako dugo oporavak traje . . . a sa Džijanom je nešto drugo posrijedi , bit će on negdje standardan iduće sezone !

A za Stanića kao što si napisao da POPUNI . Opet se nebih složio da je bolji od Perišića u par deka ti je to . . .
Zadnja izmjena: Truba1905burazeru, dana/u 16 maj 2018, 09:50, ukupno mijenjano 1 put.
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
Sta se raspravljate bezveze kad su Kokorovic, Grzan, Cirjak i Dzijan vjerovatno bivsi vec na ljeto. Eventuanlo mozda ostane jedan od njih. U sredinu obavezno dovest nekog snaznog i defanzivnog igraca i uparit ga s Pezerom, sve ovo ostalo je za klupe ili rotacije.
The Nobles ⚔
Prvo da me se pogrešno ne shvati moram ponovno čestitat Danki Šulenti na svemu što radi u Zrinji.Kapa dole majstoreDena94 je napisao/la:Sta se raspravljate bezveze kad su Kokorovic, Grzan, Cirjak i Dzijan vjerovatno bivsi vec na ljeto. Eventuanlo mozda ostane jedan od njih. U sredinu obavezno dovest nekog snaznog i defanzivnog igraca i uparit ga s Pezerom, sve ovo ostalo je za klupe ili rotacije.

Baš zato me čudi navodni odlazak Kokorovića,Džijana,Čirjaka,Gržana kad izuzev Čirjaka nisu ni dobili šansu da nešto pokažu.Kažu za Džijana da je odličan stoper a momak izgleda ode a nije utakmice odigrao,Gržan igrao par utakmica i nije baš nešto pokazao ali ne bi bio prvi koji se nije snašao u prvih pola godine a kasnije bio odličan.Kokorović navodno povrijeđen ....
Razumijem da se treba riješiti nekih igrača ali nije mi jasno zašto su ih toliko dovodili na pola godine a znamo da je Danko do sada uglavnom pogađao sa dovedenim igračima.Ali bitnije je da on nastavi sa dobrim poslom u što ne sumnjam iako ne bi bilo loše da se priključi još neki radoholičar i zaljubljenik u Zrinju.
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO
To nije nikakav navodni odlazak, to je moja neka procjena. Svi ovi nabrojani su "strani drzavljani", tako da ce dosta i to utjecati na njihov ostanak. Grzan i Kokorovic od pocetka su dovedeni da bi ih se izvuklo iz Istarske krize (vjv. ih ubacio neki Sulin poznanik). Dzijan ima potencijala i volio bi da ostane, ali on je Dinamov igrac na posudbi, mislim da dalje ne moram pisat zasto ce ga iz Dinama sklonit... Cirjak cisto zbog tih stranaca, inace dobar i talentiran, odlican za rotaciju u sredini.mirko1905 je napisao/la:Prvo da me se pogrešno ne shvati moram ponovno čestitat Danki Šulenti na svemu što radi u Zrinji.Kapa dole majstoreDena94 je napisao/la:Sta se raspravljate bezveze kad su Kokorovic, Grzan, Cirjak i Dzijan vjerovatno bivsi vec na ljeto. Eventuanlo mozda ostane jedan od njih. U sredinu obavezno dovest nekog snaznog i defanzivnog igraca i uparit ga s Pezerom, sve ovo ostalo je za klupe ili rotacije.,on je alfa i omega kluba i 50% zasluga ide njemu.
Baš zato me čudi navodni odlazak Kokorovića,Džijana,Čirjaka,Gržana kad izuzev Čirjaka nisu ni dobili šansu da nešto pokažu.Kažu za Džijana da je odličan stoper a momak izgleda ode a nije utakmice odigrao,Gržan igrao par utakmica i nije baš nešto pokazao ali ne bi bio prvi koji se nije snašao u prvih pola godine a kasnije bio odličan.Kokorović navodno povrijeđen ....
Razumijem da se treba riješiti nekih igrača ali nije mi jasno zašto su ih toliko dovodili na pola godine a znamo da je Danko do sada uglavnom pogađao sa dovedenim igračima.Ali bitnije je da on nastavi sa dobrim poslom u što ne sumnjam iako ne bi bilo loše da se priključi još neki radoholičar i zaljubljenik u Zrinju.
The Nobles ⚔
-
- Kontakt:
Džijanu ističe ugovor s Dinamom sad u 6.mj , al ode iz Zrinjskog . . .Dena94 je napisao/la:To nije nikakav navodni odlazak, to je moja neka procjena. Svi ovi nabrojani su "strani drzavljani", tako da ce dosta i to utjecati na njihov ostanak. Grzan i Kokorovic od pocetka su dovedeni da bi ih se izvuklo iz Istarske krize (vjv. ih ubacio neki Sulin poznanik). Dzijan ima potencijala i volio bi da ostane, ali on je Dinamov igrac na posudbi, mislim da dalje ne moram pisat zasto ce ga iz Dinama sklonit... Cirjak cisto zbog tih stranaca, inace dobar i talentiran, odlican za rotaciju u sredini.mirko1905 je napisao/la:Prvo da me se pogrešno ne shvati moram ponovno čestitat Danki Šulenti na svemu što radi u Zrinji.Kapa dole majstoreDena94 je napisao/la:Sta se raspravljate bezveze kad su Kokorovic, Grzan, Cirjak i Dzijan vjerovatno bivsi vec na ljeto. Eventuanlo mozda ostane jedan od njih. U sredinu obavezno dovest nekog snaznog i defanzivnog igraca i uparit ga s Pezerom, sve ovo ostalo je za klupe ili rotacije.,on je alfa i omega kluba i 50% zasluga ide njemu.
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
Gdje onda na kraju festa iza utakmice,nema nikakvih novosti?
-
Ove godine je odluceno da se titula proslavi skromno, u krugu obitelji, svatko u skladu sa svojim mogucnostima!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Kako nema? Imas na stranici Zrinjski, imas na Hercegovini i bljesku. Bi ce ti ceremonija prije i poselje utakmice, a onda navecer oko 19:30 na vojnickom Petar Graso. A igraci ce ti navecer jos i u Drugi nacin.KpbKaka22 je napisao/la:Gdje onda na kraju festa iza utakmice,nema nikakvih novosti?
The Nobles ⚔
-
Ocekujem u nedjelju da Grande izvede najjaci moguci sastav, da pozdravimo one koji su najvise doprinjeli da se titula sesti puta slavi u Mostaru...
...................Piric................
Kadusic-Jakovljevic-Barisic-Stojkic
...............Pezer-Cirjak.............
..Filipovic....Bencun......Todorovic..
...................Handzic...............
Zao mi je sto ce Bilbija zbog tri zuta propustiti posljednji mec sezone i promociju prvaka...steta!
...................Piric................
Kadusic-Jakovljevic-Barisic-Stojkic
...............Pezer-Cirjak.............
..Filipovic....Bencun......Todorovic..
...................Handzic...............
Zao mi je sto ce Bilbija zbog tri zuta propustiti posljednji mec sezone i promociju prvaka...steta!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Grande Baka je najavio pripreme na Mariborskom Pohorju!
Bravo!
Nije isto igrati pripremne utakmice za euro nastupe sa jakim srednjoeuropskim klubovima u Sloveniji ili, uz duzno postovanje, sa nejakim domacim ekipama negdje na nasim nazovi travnjacima...
Bravo!
Nije isto igrati pripremne utakmice za euro nastupe sa jakim srednjoeuropskim klubovima u Sloveniji ili, uz duzno postovanje, sa nejakim domacim ekipama negdje na nasim nazovi travnjacima...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Odlična vijest, jedna od bitnijih ove godine, u vezi ovoljetnih priprema... cini mi se, koliko sam upratio da su prosle godine gore na pripremama bili Hajduk, Rijeka, negdje u blizini i Dinamo, pa Zvezda, Partizan, tuce ceskih, poljskih i ukrajinskih klubova...sigurno dizanje kluba na veći nivo.
Portal pise i za Besirovica, spominje se i da je HSKZ spreman platiti dobru odstetu...Pa vrijeme je da i mi nekomu platimo za igrača koji nam treba, iako je i do sada klub u par navrata istresao odredjene cifre za dovodjenje nekih igraca...
Obje ove vijesti pokazuju da klub raste u svakom pogledu...
P.S. U danasnjim sportskim Miljenko K. napisa da su navodno klubovi uputili zahtjev prema savezu da broj stranaca ostane kao i do sada-sest, tj. da ne smanjuju na cetiri kao sto su iz saveza najavili...valjda ce uslisiti ovu molbu...
Portal pise i za Besirovica, spominje se i da je HSKZ spreman platiti dobru odstetu...Pa vrijeme je da i mi nekomu platimo za igrača koji nam treba, iako je i do sada klub u par navrata istresao odredjene cifre za dovodjenje nekih igraca...
P.S. U danasnjim sportskim Miljenko K. napisa da su navodno klubovi uputili zahtjev prema savezu da broj stranaca ostane kao i do sada-sest, tj. da ne smanjuju na cetiri kao sto su iz saveza najavili...valjda ce uslisiti ovu molbu...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Ima li u Salakovcu kakvih talenata?
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Ima za onaj klub iz Vrapčića, taman im usput...PERO1234 je napisao/la:Ima li u Salakovcu kakvih talenata?

And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
Ima neki Marusic!
Kad bude potpisao poslace ti Penke info u PP...
Kad bude potpisao poslace ti Penke info u PP...

Volim te bola'!
Volim te bola'!
To za broj stranaca, po meni treba ostavit na 6 ili minimalno 5. Ako vec samnjuju broj stranaca, vjerovatno da bi se domacoj omladini ustupilo mjesto, bolje onda da se poveca broj u21 igraca.PiazzaGrande je napisao/la:Odlična vijest, jedna od bitnijih ove godine, u vezi ovoljetnih priprema... cini mi se, koliko sam upratio da su prosle godine gore na pripremama bili Hajduk, Rijeka, negdje u blizini i Dinamo, pa Zvezda, Partizan, tuce ceskih, poljskih i ukrajinskih klubova...sigurno dizanje kluba na veći nivo.
Moramo postat ozbiljan klub, vrjeme nam je. Od ove sezone se spominju neki "profesionalni ugovori", pa se nadam da ce se dovodit iskljucivo profesionalni igraci. Treba ove sezone nekog i za pare sluzbeno uzet...
Sutra fino sportski dan, uz tiket, pratit Slovenski derbi, madjarske tekme, otic na kosarku i ako se sve poklopi u Nedelju imat visestruko slavlje.
The Nobles ⚔
-
Po prvi puta ove sezone na popisu 18 igraca za utakmicu nalazi se i sedamnaestogodisnji Kristijan Stanic, vodeci strijelac kadetske momcadi HŠKZ koji je neki dan potpisao profesionalni ugovor sa klubom...Sretno momče!
Uopce ne sumnjam da ce ga danas Grande gurnuti u vatru i opet pokazati svima koliko je velik!
Ave Baka!
Uopce ne sumnjam da ce ga danas Grande gurnuti u vatru i opet pokazati svima koliko je velik!
Ave Baka!
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Evo kazu potpisat ce Eman Markovic za nas? Ja sam cuo da je momak kidalica, da mu niko loptu ne moze uzet, sad cemo vidit valja li ista ta Norveska skola.
The Nobles ⚔
-
Hajmo Fića, zabij ga danas pa makar iz penala ( valjda ce i nama nekad suci dosuditi penal, a ne samo Zeljeznicaru i Sirokom )
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.