Wolffire je napisao/la:
Iste sam podatke i ja nasao. Pratim inace izgradnju ovog stadiona jer mi se cini zanimljiv porjekat. Ne znam samo kako ce u taj budzet uklopiti ovu drugu tribinu po duzini jer kako sam vidio po projektu na nju idu vip loze i ostalo mada i sad taj centralni dio ima neke vip loze.
Nisam upratio hoce li rusiti to sto sad imaju ili ce nadogradjivati. Mozda ce ostaviti staro pa ce im to sniziti cijenu nadogradnje. Teren je negdje oko milijun eura sto bi znacilo oko 2 milijuna za tribine iza golova. Po toj cijeni ova duz terena ne bi trebala biti iznad 2 milijuna. To znaci te tri tribine s terenom oko 5 milijuna eura. Ostaje im jos 5 za centralnu tribinu. Mislim da bi trebali moci i novu da izgrade za te pare. Nije velik kapacitet, a vidim da je podtribinski prostor na ovim prazan, nema tu nekog zadrzaja. I na toj centralnoj ce vjerojatno samo ono nuzno napraviti. Usporedno s onom preko puta, za 2 milijuna ju izgrade i ostane im jos 3 milijuna da ugrade na nju ono sto UEFA zahtjeva.
Bit ce to fin stadion, lijep za oko u funkcionalan, ali mislim da ce svako par godina zahtjevati neke minimalne radove kako bi se zadovoljili sve strozi zahtjevi UEFA-e.