možda i prestrogo ali ko im yebe mater, koliko go.vna udaraju čitavu utakmicu i prolaze u većini slučajeva nekažnjeno, neka je konačno neko izbačen, pa dosta vas je više.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
mislim da ipak nema nikakvih klauzula, znam da se raiola ljutio jer su ga nagovorili da potpiše ugovor bez klauzule unutra jer je bilo drugačije dogovorenoAndrej je napisao/la:Donarumma ima klauzula u ugovoru ako milan ne ide u LP da on ode za 50m ili tako nesto?
Evo me beduine. Tako je bilo kada je tek potpisao kao trener. Uvjek je potrebno vremena da se vidi sta je trener sposoban. A sa ovim panjevima u timu se nazalost ne moze puno vise. I ja mu zamjeram za neke stvari,ali ne bi ni neki drugi uspio uraditi puno vise od njega.Beduin je napisao/la:Gdje je sad UrbyEmanuelson da kaze kako jedva cekamo da pljujemo po Gatuzu, a covjek forsira Kalinica iz utakmice u utakmicu, a po medijima prica kako je Silva odlican igrac i trudi se na treninzima i da racuna na njega u buducnosti.
Mamu mu j3bem klosarsku, i onom ko dovede ukenjanog Kalinica, trag mu se zameo iz Milana. Zbog njega smo samo sj3bali i jednog od najvecih talenata, Silvu, a neko drugi ce imati koristi od njega u skorijoj buducnosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.