A kad Mamic strpa Milion godisnje,onda mu nije tesko.Onakav primitivac da mu bude nadredjeni,soko je napisao/la:Vaha ce biti sa Dinamom jos koju godinu. Kad je Ciro otisao, Vaha je kontao da ce vodit Obalu Sl. na SP.Monolog je napisao/la:Onaj za kojeg nikad neće biti zime - Vahid Halilhodžić. Ako postoji osoba koja može izvući maksimum iz jedne ekipe(a da dolazi sa naših krajeva), onda je to Vaha. Safet je nekoliko puta pokazao da nije ni motivator, niti taktičar, tako da on može samo unazaditi i upropastiti jednu dobru generaciju.
Mozda da je dobio otkaz mjesec,dva prije sad bi on vodio nasu repku.
A mozda i nebi. Ko zna mozda ga vise zanima njegova karijera nego BiH. Jer sa BiH repkom dolazi i divni savez i svi ostali hakarati. Covjek ne zeli da gubi svoje zivce, sto ne mora znaciti da on nije ljubitelj BiH.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Rotor Volgograd...
Jaydoo82 je napisao/la:1994–1995 trener Cannes
1996–1998 trener Istanbulspor
2000–2001 trener Al-Hilal
2004–2005 trener Konyaspor
2005–2006 trener Ankaragucu
2006-2007 trener Caykur Rizespor
2008-2008 trener Rizespor
2008–2009 trener Ankaraspor
2010-2011 trener Bosne i Hercegovine
Nas safet je dobio nogu od 80% drugoligasa i 20% od prvoligasa nakon samo jedne sezone, i nikada nije doveo neki tim u top 10.
Nas safet isto nije nikada vodio Nacionalni tim i nas Suha nikada nije bio popularan kao trener.
tako da se nadamo da ce u 2011 napustiti i nas tim.
info http://en.wikipedia.org
Kad si vec krenuo sa uspjesima, de molim te nadji facts i "uspjehe" od predhodnih trenera nase repke. Vidjet ces da nisu toliko odmakli.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
'ajte sad budite iskreni i koliko bi vas bilo za dolazak Vahe prije nego je otišao u Dinamo ili da preformulišem pošto bi većina vas rekla da ste za što je i razumljivo jer je lik jedan od najvećih BiH i fudbalera i menagera.Koliko vas je smatralo da bi Vaha bio najbolje rješenje za selektora od svih kandidata koji su se spominjali uključujući još neke ''slobodne'' trenere ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam mišljenja da niko osim Sušića nije bio kandidat. Sergej možda, ali on je "lajao" protiv saveza pa zbog toga nije došao na klupu, a one natpise u novinama oko Bajevića, Halilhodžića i Kataneca su ti akteri opovrgnuli rekavši da nisu uopšte kontaktirani od našeg saveza te da su već u nekim ozbiljnim poslovima(Bajević u AEK-u, a Vahid je tada spremao ekipu za Afrički Kup Nacija). Dakle, pustimo to šta bismo mi željeli i koga bismo voljeli vidjeti na klupi, kada to našem savezu nije bitno, jer oni uvijek nađu nekoga ko nije kompetentan.brazzo je napisao/la:'ajte sad budite iskreni i koliko bi vas bilo za dolazak Vahe prije nego je otišao u Dinamo ili da preformulišem pošto bi većina vas rekla da ste za što je i razumljivo jer je lik jedan od najvećih BiH i fudbalera i menagera.Koliko vas je smatralo da bi Vaha bio najbolje rješenje za selektora od svih kandidata koji su se spominjali uključujući još neke ''slobodne'' trenere ?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Izgleda da su svi krivi za slabe rezultate,i savez i trener i pomocnici i navijaci,samo igraci nisu... 
Rotor Volgograd...
ma ok u pravu si jer njima nije u planu onaj koji će raditi profesionalno i znalački jer time bi radio uoravo protiv njih zbog toga je i Meho vrlo brzo otišao tj otjerali su ga upravo ovi sadašnji grobari, ali sam tek onako pitao pošto se sad samo spominje Vaha u redu ja ga poštujem(a bojim se da se ne spominje čisto zbog toga što je uradio za Dinamo,a isto tako se bojim da bi ga takvi pljuvali da nije napravio ništa naročito na Maksimiru) ali nije sad on jedino rješenje ima tu još kvalitetnog trenerskog kadra.Monolog je napisao/la:Ja sam mišljenja da niko osim Sušića nije bio kandidat. Sergej možda, ali on je "lajao" protiv saveza pa zbog toga nije došao na klupu, a one natpise u novinama oko Bajevića, Halilhodžića i Kataneca su ti akteri opovrgnuli rekavši da nisu uopšte kontaktirani od našeg saveza te da su već u nekim ozbiljnim poslovima(Bajević u AEK-u, a Vahid je tada spremao ekipu za Afrički Kup Nacija). Dakle, pustimo to šta bismo mi željeli i koga bismo voljeli vidjeti na klupi, kada to našem savezu nije bitno, jer oni uvijek nađu nekoga ko nije kompetentan.
nije niko rekao da nisu krivi igrači ali im se ne mogu ovakve stvari poturati a onda ih napadati što neće da daju interview-e i što je loša atmosfera u repki.demir44 je napisao/la:zgleda da su svi krivi za slabe rezultate,i savez i trener i pomocnici i navijaci,samo igraci nisu...
It was turned around so that right looked wrong
Ma ne vidi taj dalje od nosa,garant.Adinjo je napisao/la:Jaydoo82 je napisao/la:1994–1995 trener Cannes
Nas safet je dobio nogu od 80% drugoligasa i 20% od prvoligasa nakon samo jedne sezone, i nikada nije doveo neki tim u top 10.
Nas safet isto nije nikada vodio Nacionalni tim i nas Suha nikada nije bio popularan kao trener.
Kad si vec krenuo sa uspjesima, de molim te nadji facts i "uspjehe" od predhodnih trenera nase repke. Vidjet ces da nisu toliko odmakli.
Plus sto siri totalne dezinformacije.Ebo on svoj postotak i procent
Uostalom evo mu faktovi.
Hadzibegic na kraju zaglavio i u trecoj ligi.
Vaha iz druge lige u prvu,sa onakvim PSG bio zadnji u u grupi LP,ni u kup UEFE nije mogao.za Obalu Slonovace koja je skuplja kud ikamo od BIH repke nije fakticki napravio nista,otjeran ko' zadnji ker.
Mesa prva ,druga,prva druga
Barbarez najveci trenerski uspjeh,neki dan dobio licencu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jaydoo82 je napisao/la:ljudi koji podrzavju safeta nejmaju pojma o fudbalu.... fakat to je moje misljenje...
Ne, ali mi dosadi čitati uvrede na njegov račun...Monolog je napisao/la:@Rino,
Dosadi li ti kad braniti Safeta?
100% sportski i krajnje opušten potpis
harishp je napisao/la:Ma ne vidi taj dalje od nosa,garant.Adinjo je napisao/la:Jaydoo82 je napisao/la:1994–1995 trener Cannes
Plus sto siri totalne dezinformacije.Ebo on svoj postotak i procent
Uostalom evo mu faktovi.
Hadzibegic na kraju zaglavio i u trecoj ligi.
Vaha iz druge lige u prvu,sa onakvim PSG bio zadnji u u grupi LP,ni u kup UEFE nije mogao.za Obalu Slonovace koja je skuplja kud ikamo od BIH repke nije fakticki napravio nista,otjeran ko' zadnji ker.
Mesa prva ,druga,prva druga![]()
Barbarez najveci trenerski uspjeh,neki dan dobio licencu.
Plaho su bolji od Safeta, ha Hare
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Ma strahobalni su,jos uz to pola lavova ih nece ni kad bi ih puskom tjeralo na klupu repke BIH. 
Ovo su o ''buducim''a o vecini proslih ni google ih ne moze pronaci.
Ovo su o ''buducim''a o vecini proslih ni google ih ne moze pronaci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Rino,
Jedno je uvreda(da se razumijemo, iste i mene nerviraju), ali drugo je konstruktivna kritika. Ne možeš istim očima gledati i jedno i drugo.
@Harishp,
Jedno je uvreda(da se razumijemo, iste i mene nerviraju), ali drugo je konstruktivna kritika. Ne možeš istim očima gledati i jedno i drugo.
@Harishp,
Razumijem ja da trebaš braniti nekoga(u ovom slučaju Sušića), ali izvaliti nešto ovako je presmiješno. Kakav je bio PSG prije negoli ga je preuzeo Vaha. Kuburili u sredini i u donjem dijelu tabele, a dolaskom Vahe progledaše i plasiraše se u Ligu Prvaka. Onakav PSG je imao nesreću što je bio u grupi sa ONAKVIM Chelseaom koji je tada igrao fenomenalno. Što se tiče Obale Slonovače, taj kojeg ti blatiš da bi veličao Sušića, je imao samo jedan poraz dok je sjedio na njihovoj klupi. I to poraz na Afričkom Kupu Nacija(vjerujem da si gledao tu utakmicu). Dakako, bitno je naglasiti da je njegov nasljednik(plaćenik Ericson) katastrofalno pripremio ekipu za SP, tako da ta tvoja teza o neznanju Vahe pada odmah u vodu. Stvarno mi nisi jasan kada je ovo u pitanju. Ali, stvarno. Čovjek bi rekao da si glavom i bradom Sušić pa ovako nešto pišeš.harishp je napisao/la:Vaha iz druge lige u prvu,sa onakvim PSG bio zadnji u u grupi LP,ni u kup UEFE nije mogao
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Jah @monolog nastavi i dalje.PSG je ne tako davno osvajao i kup kupova.Uostalom poslije LS su se opet strmopizdili,ni u kup uefa iz francuske lige nisu mogli sa Vahom i naravno ovi ga nogirali.
Uostalom popisaj ga i uzduz i poprijeko kako neko rece, kad taj na vrata repke BIH nece doci,a radije ce na barikade u Maliju,Zimbambveu i i da izigrava zivu metu.I da ga Mamara posalje u sto lijepih nakon dva poraza.
Nista drugo ne treba kad je u dva izabira za Ciru potpuno drugaciju pricu pricao.Jednu satro zbog patriotizma drvlje i kamenje a drugu hvalospjevnu kad je ovaj uhljup bio konkurent Ciri.Samo da ga ne izaberu.
Dvolicnjak i interezdjija i nema se sta tu razglabati.
Fazon je sto se ne vidi da kanalizacija propusta na sve strane,a ovamo drkadjije pokazuju fleku na WC solji.
Te kritike i pljuvanja isto lice kao na onu pricu dvije kurave.Gdje jedna kaze drugoj ''kurv-o jedna ,sram te bilo,gdje ti je obraz''
E tako svi mi o postenju i moralu,razglabamo.
Uostalom popisaj ga i uzduz i poprijeko kako neko rece, kad taj na vrata repke BIH nece doci,a radije ce na barikade u Maliju,Zimbambveu i i da izigrava zivu metu.I da ga Mamara posalje u sto lijepih nakon dva poraza.
Nista drugo ne treba kad je u dva izabira za Ciru potpuno drugaciju pricu pricao.Jednu satro zbog patriotizma drvlje i kamenje a drugu hvalospjevnu kad je ovaj uhljup bio konkurent Ciri.Samo da ga ne izaberu.
Dvolicnjak i interezdjija i nema se sta tu razglabati.
Fazon je sto se ne vidi da kanalizacija propusta na sve strane,a ovamo drkadjije pokazuju fleku na WC solji.
Te kritike i pljuvanja isto lice kao na onu pricu dvije kurave.Gdje jedna kaze drugoj ''kurv-o jedna ,sram te bilo,gdje ti je obraz''
E tako svi mi o postenju i moralu,razglabamo.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 24 sep 2010, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Boli me racku sta Harishp misli, taj covjek nema zivota i on je taj koji nevidi dalje od njegove tasteture, taj djecak ima rekord postova a to je : svi mi zajedno nemamo vise nego nas hare... to vam dokazuje kakva je haris osoba..

haretova statistika :
1.42% od svih postova / 14.20 posta/ova dnevno)

haretova statistika :
1.42% od svih postova / 14.20 posta/ova dnevno)
BLUE NATION.
Ma, odredjenim forumasima i njihovim "komentarima" ne treba se uopste pridavati paznja.Monolog je napisao/la:@Rino,
Svaka cast svakom, ali, taj isti Safet je nakon imenovanja na ovom forumu od 80% forumasa imao max. podrsku... sada, nakon (ocekivano) losih rezultata 80 % je protiv njega.
@Jajdo
kako ljudi sami sebi izaberu avatar ,pravi si Homer.Bistar i pohitan ko' i on 
Inace sve neki statisticari u PM
44% kroz 33%
Inace sve neki statisticari u PM
44% kroz 33%
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam bio za njegovo imenovanje, ali kada je već tu, onda je zaslužio podršku. No, ta podrška ne može trajati vječno, ha ya. Imao je dovoljno vremena da pokaže šta zna, a on je jedini plus dobio zbog odnosa sa novinarimaa i to je to. Apsolutno nije napravio ništa što bi ga držalo na našoj klupi.cole-ch je napisao/la:Ma, odredjenim forumasima i njihovim "komentarima" ne treba se uopste pridavati paznja.Monolog je napisao/la:@Rino,
Svaka cast svakom, ali, taj isti Safet je nakon imenovanja na ovom forumu od 80% forumasa imao max. podrsku... sada, nakon (ocekivano) losih rezultata 80 % je protiv njega.Totalna transformacija misljenja!
Nije problem otjerati selektora,problem je dovesti nesto normalno.
Vecina ih nece a ostali ...opet nece..... da rade za ''vazifu'' i crkavicu.
To tuvio ne tuvio,isti vam klinac dodje.
Uostalom kako nesto napraviti sa onakvim odnosom igre u zadnjih par meceva.
Ne znas koje bio gori od goreg.
A ako profesionalcima treba crtati neke stvari,onda ebiga.
@jajdo Wiki-pedicar
Vecina ih nece a ostali ...opet nece..... da rade za ''vazifu'' i crkavicu.
To tuvio ne tuvio,isti vam klinac dodje.
Uostalom kako nesto napraviti sa onakvim odnosom igre u zadnjih par meceva.
Ne znas koje bio gori od goreg.
A ako profesionalcima treba crtati neke stvari,onda ebiga.
@jajdo Wiki-pedicar
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 24 sep 2010, 23:08, ukupno mijenjano 3 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jesil to nasao na Wikipediji...Jaydoo82 je napisao/la:Boli me racku sta Harishp misli, taj covjek nema zivota i on je taj koji nevidi dalje od njegove tasteture, taj djecak ima rekord postova a to je : svi mi zajedno nemamo vise nego nas hare... to vam dokazuje kakva je haris osoba..![]()
![]()
![]()
![]()
haretova statistika :
1.42% od svih postova / 14.20 posta/ova dnevno)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rotor Volgograd...
@monolog,
ma, iskreno nije trebao ni da bude tu gde i je...covek neposeduje truncicu kvalifikacije za ta poziciju.
nadao sam se da ce uzeti bar 4 boda u startu i zato ni post nisam napisao protiv njega uoci ta dva meca, ali, ono sto ekipa pod njegovom palicom "prikazuje" je u najmanju ruku sramno..., a on se ne crveni! lik je totalno degutantan.
jedan podatak: rep. spaniji (prijat. i zvanicne utakm.) u zadnjih 4 god. su protivnici u proseku upucivali 1.75 udaraca na gol..., a desetkovana bih u prvom delu u zenici (2:5) je imala 5-6 100% sansi protiv istih.
ps. kada me bes uhvati pogledan tu tekmu.
eeej, ovaj tim za 6 meca nije odigrao ni 30 min. da valja... garantujem da su igraci u boljoj formi i da je izbor kud i kamo siri od onog iz kval. za SP 2010
sledeci ciklus kvalifikacija je daleko, brazil jos dalje...
Safete, luzeru!!!
ma, iskreno nije trebao ni da bude tu gde i je...covek neposeduje truncicu kvalifikacije za ta poziciju.
nadao sam se da ce uzeti bar 4 boda u startu i zato ni post nisam napisao protiv njega uoci ta dva meca, ali, ono sto ekipa pod njegovom palicom "prikazuje" je u najmanju ruku sramno..., a on se ne crveni! lik je totalno degutantan.
jedan podatak: rep. spaniji (prijat. i zvanicne utakm.) u zadnjih 4 god. su protivnici u proseku upucivali 1.75 udaraca na gol..., a desetkovana bih u prvom delu u zenici (2:5) je imala 5-6 100% sansi protiv istih.
ps. kada me bes uhvati pogledan tu tekmu.
eeej, ovaj tim za 6 meca nije odigrao ni 30 min. da valja... garantujem da su igraci u boljoj formi i da je izbor kud i kamo siri od onog iz kval. za SP 2010
sledeci ciklus kvalifikacija je daleko, brazil jos dalje...
Safete, luzeru!!!
Ma njemu je haman jedina taktika nekako da se doturi lopta do Misketa a ovaj da pokuša doturit Džeki i molit se Bogu da ne primimo gol a neko od ove dvojice da se ne povrijedi il' ne dobije karton onaj roten 
Ono što nam je serviro protiv Francuza je nešto najjadnije što sam ja vidio od reprezentcije još od 1996 godine!
Ima neka fix rješenja tipa onih Bakinih kada je metno Barbareza da mu igra korektora
No za Papeta će da vrijedi ona maxima "na greškama se uči al' će njonju da se nauči"
Ono što nam je serviro protiv Francuza je nešto najjadnije što sam ja vidio od reprezentcije još od 1996 godine!
Ima neka fix rješenja tipa onih Bakinih kada je metno Barbareza da mu igra korektora
No za Papeta će da vrijedi ona maxima "na greškama se uči al' će njonju da se nauči"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.