kak si glup lik. sto bi hrvati rekliZip je napisao/la:Brao legendo !!!FrancescoTotti je napisao/la:jedno jednostavno pitanje. KO JE POSLAO PONUDU ZA TODOROVICA IZ SLOBODE? S obzirom da nemamo sd-a, ko se to bavi tim segmentom? Visocka njuska i dalje tu i i dalje zabada nos gdje se dokazao da je totalni levat? Slao Todorovicu poruku na viberu "hej hos doc u sarajevo da se dogovorimo" ?
Ko ?
A ako prodaju Adukora i Nihada nek ide sve u pm..
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
FrancescoTotti je napisao/la:kak si glup lik. sto bi hrvati rekliZip je napisao/la:Brao legendo !!!FrancescoTotti je napisao/la:jedno jednostavno pitanje. KO JE POSLAO PONUDU ZA TODOROVICA IZ SLOBODE? S obzirom da nemamo sd-a, ko se to bavi tim segmentom? Visocka njuska i dalje tu i i dalje zabada nos gdje se dokazao da je totalni levat? Slao Todorovicu poruku na viberu "hej hos doc u sarajevo da se dogovorimo" ?
Ko ?
A ako prodaju Adukora i Nihada nek ide sve u pm..
![]()
![]()
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Salihović, Benko, Stojčev, Anel Hadžić... kad stigne porukica level Altiparmakovski i krene yebavanje od do 
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Uhodani scenarij.SarajevoJeBordo je napisao/la:Salihović, Benko, Stojčev, Anel Hadžić... kad stigne porukica level Altiparmakovski i krene yebavanje od do
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
MI NIKAD ODUSTAT' I PROMIJENIT' SE NEĆEMO!zagorski je napisao/la:Uhodani scenarij.SarajevoJeBordo je napisao/la:Salihović, Benko, Stojčev, Anel Hadžić... kad stigne porukica level Altiparmakovski i krene yebavanje od do
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Glagolja li se šta o povratku Puzigaće i Oštrija?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Prestani trollati ovaj napaceni narod!Pitar6785 je napisao/la:**** Sestara i njegovo njegovo prevlacenje, dovest onog besirovica iz radnika
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ja takve igrace nikad ne bih dovodio. Jer oni su preskupi za ono sto bi pruzili u dresu Sarajeva. Nesto ko Zahirovic kad je potpisao za kone, jednostavno se ne isplati dovoditi takva imena na poziciju defanzivca u sredi.miky_hz je napisao/la:Ako prodaju Adukora nek zaganjaju Anela Hadzica,imat ce slobodne papire plus nas je covjek navijac naseg kluba.Ako cemo se vec razbacivati parama a vidim da se prica o Benki,Stojcevu koji sigurno nisu ispod cenera u slucaju prodaje Adukora, Anela treba imati u opticaju,nije to toliko nerealno.
Jednostavno on u ovoj ligi ne vrijedi 150k+ KM godisnje, a sumnjam da bi i na to pristao.
Treba zaganjati Susica, njemu se isplati dati platu, valjda mu se vrati zelja za igranjem u dresu voljenog kluba
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Ni ja ne kontam, što bismo vraćali Stojčeva?
Pozicija "desetke" izumire u fudbalu, danas kad u fudbalu svi trče, kad bekovi učestvuju u napadu k'o i krila, krila se vraćaju nazad i pomažu odbrani, kad se svaka ekipa brani sa 10 igrača u dvije linije, ta pozicija lijenog genijalca koji u dva poteza rješava utakmicu ne treba nikom. Liverpul je bolji bez Kutinja, Čelsi bez Oskara, Barselona nikad nije ni imala pravu desetku, Real se riješio Ezila i od tad je neprikosnoven u Evropi...
Milion puta sam pisao o tome, neko će mislit i da trollam više, al klasičnih 4-3-3 bi nam leglo k'o kec na desetku. Ako igramo sa Ahmetovićem kao sidrašem, što će nam desetka? Da mu gura lopte u prostor, a Mersu bi i Regoje uzeo u trku? Zar nije bolje ojačat sredinu jednim kreativnijim vezistom koji će potrčat i naprijed i nazad, a zna dat loptu, a riješit se tog AMFa? Nek imamo lika koji zna bacit loptu na krilo, gurnut je u for krilima a krila će svakako ulazit u sredinu il gađat Mersu. I nemojte gurat Velkoskog u ovu situaciju, Velkoski nije desetka, ni sličan igrač Stojčevu i ostalim "desetkama". Velkoski je druga violina, Dibala iza Iguaina, Obamejang iza Lakazeta, neko ko itekako zna zabit gol poput klasičnog špica, i s njim formacija više liči na 4-4-2 sa CFom i SSom, nego na famoznu 4-2-3-1.
Dok neko nije počeo ismijavat, poređenja s evropskim fudbalerima je da se približi svima ono što hoću da kažem.
Pozicija "desetke" izumire u fudbalu, danas kad u fudbalu svi trče, kad bekovi učestvuju u napadu k'o i krila, krila se vraćaju nazad i pomažu odbrani, kad se svaka ekipa brani sa 10 igrača u dvije linije, ta pozicija lijenog genijalca koji u dva poteza rješava utakmicu ne treba nikom. Liverpul je bolji bez Kutinja, Čelsi bez Oskara, Barselona nikad nije ni imala pravu desetku, Real se riješio Ezila i od tad je neprikosnoven u Evropi...
Milion puta sam pisao o tome, neko će mislit i da trollam više, al klasičnih 4-3-3 bi nam leglo k'o kec na desetku. Ako igramo sa Ahmetovićem kao sidrašem, što će nam desetka? Da mu gura lopte u prostor, a Mersu bi i Regoje uzeo u trku? Zar nije bolje ojačat sredinu jednim kreativnijim vezistom koji će potrčat i naprijed i nazad, a zna dat loptu, a riješit se tog AMFa? Nek imamo lika koji zna bacit loptu na krilo, gurnut je u for krilima a krila će svakako ulazit u sredinu il gađat Mersu. I nemojte gurat Velkoskog u ovu situaciju, Velkoski nije desetka, ni sličan igrač Stojčevu i ostalim "desetkama". Velkoski je druga violina, Dibala iza Iguaina, Obamejang iza Lakazeta, neko ko itekako zna zabit gol poput klasičnog špica, i s njim formacija više liči na 4-4-2 sa CFom i SSom, nego na famoznu 4-2-3-1.
Dok neko nije počeo ismijavat, poređenja s evropskim fudbalerima je da se približi svima ono što hoću da kažem.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Naravno da Krste nije vezni nego poluspic i naravno da je bolje igrati sa njim nego Rahmanovicem/Stojcevim i sl. tipom igraca jer si opasniji po gol.
Druga stvar, vecina tih bivsih desetki sad igra centralnog veznog i trci do besvijesti, dok bi kod nas Sestar hodao laganini...a npr. Rahmanovic se zna i vratiti, uklizati, faul napraviti. Jos da zna loptu oduzeti bez zutog..
Nadam se da nisu slijepi glede Stojceva i da nece biti kao sa Saidom.
Druga stvar, vecina tih bivsih desetki sad igra centralnog veznog i trci do besvijesti, dok bi kod nas Sestar hodao laganini...a npr. Rahmanovic se zna i vratiti, uklizati, faul napraviti. Jos da zna loptu oduzeti bez zutog..
Nadam se da nisu slijepi glede Stojceva i da nece biti kao sa Saidom.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Džaba ti to sve pišeš moj Škoro, u našoj ligi se zna samo za 4-2-3-1 i eventualno 4-4-2. Nikakvih eksperimentisanja i pokušaja uigravanja nečeg drugog. Svaka čast Sabliću, koji je jedini uigrao postavu s tri odbrambena i čini mi se gurao 3-5-2. U jednu ruku, šta ti i formacija znači kad je kod ovih igrača u ligi taktički aspekt ravan nuli. Bez mladih i perpsektivnih stručnjaka tipa Sablić, ništa od noviteta. Ovi stari metuzalemi još u devedesetim.skoroalen je napisao/la:Ni ja ne kontam, što bismo vraćali Stojčeva?
Prvi ja ne bi vratio Stojčeva.. Lik koji zna bljesnuti, ali mu je mrsko živiti, toliku qurcobolju ima. A mislim da je nepotrebno to vraćanje, osim ako nije neko ala Benko.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
ajdohordas
- Kontakt:
Pročitah ovo za Benku i gotov sam, već ga vidim u prvih 11 kako šepera, znači mokri snovi u najavi večeras...
Što se tiče Miloša bezveze je to, klasa jest i on vjerovatno košta, a nama treba neko ko će biti konstatan i u veznom redu smo već popunjeni dovoljno.
Žao će mi bit Adukora ako ode, dobar je on igrač, školovan i više nego solidan za naše lige i naših potreba.
I neko se dobro ugradio u ugovor ovog Parmakovskog, ja ne znam imal čovjek 10 takmičarskih minuta od kako je došao
Što se tiče Miloša bezveze je to, klasa jest i on vjerovatno košta, a nama treba neko ko će biti konstatan i u veznom redu smo već popunjeni dovoljno.
Žao će mi bit Adukora ako ode, dobar je on igrač, školovan i više nego solidan za naše lige i naših potreba.
I neko se dobro ugradio u ugovor ovog Parmakovskog, ja ne znam imal čovjek 10 takmičarskih minuta od kako je došao
Nije to više ni stvar izmišljanja "tople vode", to je postalo nužno. Zamisli evo da dovedemo špica suprotnih karakteristika od Merse. Znači, niskog i bržeg napadača. Odmah ti se u glavi tri različite taktike otvaraju. Prva, sa Mersom u špicu, Hebibom i Mićom na krilima, a Crepuljom, Adukorom i Stanojevićem u sredini. Koristit u težim tekmama gdje sredina pobjeđuje utakmice, a Merso se može hrvat s protivničkim štoperima. Druga opcija, slabije tekme/proljetne tekme gdje Merso spava. Imaš brzog špica, iza njega ostaviš Rahmanovića da ga razigrava, Halilović i Hebib na krilima, Crepulja i Adukor/Stanojević u sredini. Ojačan kreativni dio u sredini, ofanzivna linija sa svih strana pravi prijetnju pred golom, a jedan razbijač na sredini je dovoljan da drži konce protiv slabih ekipa. I treća opcija je ova trenutna, sa Mersom i Velkoskim iza njega, to već imamo i to je uigrano.
Tri različita pristupa sa skoro istim rasporedom igrača, ništa drastično se ne mijenja, a opet dobiješ širinu i više planova, da protivnik nikad ne zna na koji način ga napadaš. Ove sezone se moglo nabrojat prvih 11 u 80% utakmica, da ne pričam za prošlu sezonu sa Čalom. Počeo sam sanjat ono "Pavlović, Mihojević, Novaković, Bekić, Hodžić, Ivetić, Rustemović, Duljević, Crnkić, Hebibović, Ahmetović". Sigurnije nego snijeg u januaru.
Tri različita pristupa sa skoro istim rasporedom igrača, ništa drastično se ne mijenja, a opet dobiješ širinu i više planova, da protivnik nikad ne zna na koji način ga napadaš. Ove sezone se moglo nabrojat prvih 11 u 80% utakmica, da ne pričam za prošlu sezonu sa Čalom. Počeo sam sanjat ono "Pavlović, Mihojević, Novaković, Bekić, Hodžić, Ivetić, Rustemović, Duljević, Crnkić, Hebibović, Ahmetović". Sigurnije nego snijeg u januaru.
-
ajdohordas
- Kontakt:
vidi se ko igra menadzeraskoroalen je napisao/la:Nije to više ni stvar izmišljanja "tople vode", to je postalo nužno. Zamisli evo da dovedemo špica suprotnih karakteristika od Merse. Znači, niskog i bržeg napadača. Odmah ti se u glavi tri različite taktike otvaraju. Prva, sa Mersom u špicu, Hebibom i Mićom na krilima, a Crepuljom, Adukorom i Stanojevićem u sredini. Koristit u težim tekmama gdje sredina pobjeđuje utakmice, a Merso se može hrvat s protivničkim štoperima. Druga opcija, slabije tekme/proljetne tekme gdje Merso spava. Imaš brzog špica, iza njega ostaviš Rahmanovića da ga razigrava, Halilović i Hebib na krilima, Crepulja i Adukor/Stanojević u sredini. Ojačan kreativni dio u sredini, ofanzivna linija sa svih strana pravi prijetnju pred golom, a jedan razbijač na sredini je dovoljan da drži konce protiv slabih ekipa. I treća opcija je ova trenutna, sa Mersom i Velkoskim iza njega, to već imamo i to je uigrano.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Moj skoro lako je to sa skolovanim igracima, sta ces ti ovim nasim objasnit sta je spic sta je poluspic, kad oni nemaju to osnovno znanje, a najvise za to su krive ove skole fudbala koje samo uzimaju pare od roditelja a djecu ne uce nista... E to ti je srz problema BH fudbala.
Akademija je pocela odskakati od tog prosijeka i aBd vidices za koju godinu kad nam u prvih 11 bude igralo 7-8 igraca koji su iznikli iz nase akademije, tek tad se nekoj dominaciji mi mozemo nadati
Akademija je pocela odskakati od tog prosijeka i aBd vidices za koju godinu kad nam u prvih 11 bude igralo 7-8 igraca koji su iznikli iz nase akademije, tek tad se nekoj dominaciji mi mozemo nadati
1946~
-
bordobijeli
- Kontakt:
Berberovic,Matko ,Husejnovic,lede Muharemovic, Trivunovic i ostali povratnici nisu ni sjena igraca koji su prije bili . jednostavno ti povratnici nisu vise motivisani kad se vrate samo radi reda igraju i komsije su isto fulale Zahirovic,Zeba,sanel Jahic pa i Bekric . samo mlade i igrace koji imaju motiv za radom i napredkom
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Tačno nam mogu zamislit onaj "familiarly" jedva do pola napunjen, a Džakmić svaki dan govori "unhappy with match preparation"ajdohordas je napisao/la: vidi se ko igra menadzera
- StariGrad071
- Kontakt:
433 je najjaca formacija, igrali smo je vs kone 0:0, bar tako kaze transfermarkt. Cak imamo i igrace za te formacije
Crepulja Stanojevic Adukor
Hebibovic Ahmetovic Krle
Crepulja Stanojevic Adukor
Hebibovic Ahmetovic Krle
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Meni se uvijek na terenu svidjao dijamant.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Haksss, perodeformero i 28 gostiju.