Ovaj sto je pisao teskst za ss.ba nije naravno mislio da je Damir favorit,jer bi odmah bio spreman za ludnice,nego govorim da se naslov moze tumaciti na taj nacin...ali poznavajuci navijace sa ss.ba foruma ne bi me iznenadilo da je gospodin koji je pisao teskst mislio i stavio Damira kao favorita...jestamaji je napisao/la:nije ni izbliza tako napisano, to samo ti tako vidišjestamaji je napisao/la:Ma ne nije nista pogresno,nego je napisano tako kao da je Dzumhur veliki favorit protiv Nadala...Dzumhur razbio verdasca a sada (ide da razbije) Nadal...RafaGarros9 je napisao/la: šta ti je smješno? nisu ništa pogrešno napisali![]()
Ali koliko se ja razumijem u tenis danas Damir izlazi na teren da izgubi...
a protiv nadala na zemlji izlazi 99% igrača na teren znajući da će vjerovatno izgubiti, to nije niti ikakva tajna niti atomska fizika
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- RafaGarros9
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Tomo za 35 minuta pobijedio 6-1 6-1. Nakon 4 meča još mu nitko od ovih 'amatera' nije uzeo više od gema po setu.
https://www.atpworldtour.com/en/players ... /N409/D923RafaGarros9 je napisao/la:Aa znaci ja se ne razumijem u tenis ali se razumiju ovi sto Damira bacaju u top 10 ili top 3 a jedan od njih si ti...bhsport je napisao/la:Uopste nije tako napisano, nego ti po obicaju provociras.RafaGarros9 je napisao/la: Ma ne nije nista pogresno,nego je napisano tako kao da je Dzumhur veliki favorit protiv Nadala...Dzumhur razbio verdasca a sada (ide da razbije) Nadal...![]()
Ali koliko se ja razumijem u tenis danas Damir izlazi na teren da izgubi...
Da se ne razumijes u tenis dokazao si vec godinama, tako da se ne treba ozbiljno shvatati, danas niko ne izlazi da izgubi osim onog ko se kladio na protivnika, a Damir izlazi da uziva u mecu sa jednim od najvecih svih vremena protiv kojeg ima vec pobjedu tako da budi sretan sto ces danas naseg decka gledati protiv velikog Nadala.
E da ovo mi nije jasno,kad je to Damir dobio Rafu,propustio sam taj mec,mozes li mi reci koliko ga je dobio po setovima ?
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Nije ljudski zeljeti nekom zlo(nije sportski),ali na tvoje zajedljive upadice i komentare ,evo ti odgovr istom mjerom.RafaGarros9 je napisao/la:Smijesan mi je naslov na ss.ba : Dzumhur razbio verdasca a sada Nadal...![]()
Bice to igra macke i misa...
Dva puta se sastali ,na dva turnira i dva puta ga iznijeli na nosilima.Niko , bar na ovom pdf nije lud porediti Damira i Nadala.
Jedina zamjerka sto dozvoljavaju previse vremena izmedju poena na servisu(Nadal,Djokovic ..), a kao pravilo 25 sec.
Hebiga poredis neuporedivo,kao Real i TOSK.I sad ti navijac Reala. Sta ako je pisao sljedeci je...(bombasticno radi interesa,a moguce neinformisanost,nestrucnost..).Zato Mracni gotivi Fognini-a.
Pises da bi ujeo , ne zasluzujemo takve upadice.Nek ste zivi i zdravi i Ti i Nadal.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Damir Dzumhur ,Bosanac i Hercegovac ,rodjen u Sarajevu ,u vrijeme rata (agresije)"92, najbolji ranking 29 ,visok 175 cm.
Covjek ciji prvi servis je najslabiji na tour-u i po tome je najuspjesniji .Da li je postojao teniser sa ovakvim ogranicenjem ,a da je TOP30 ? Ucini nas ponosnim Damire(sad i jos puno puta).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Poslije kojeg meca igraju,na poslu sam pa me zanima hocul stici pogledati?
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Za par minuta pocinju.ronaldo99 je napisao/la:Poslije kojeg meca igraju,na poslu sam pa me zanima hocul stici pogledati?
Evo Fognini-Thiem zavrsen zagrijavaju se Damir i Rafa.ronaldo99 je napisao/la:Poslije kojeg meca igraju,na poslu sam pa me zanima hocul stici pogledati?
Sretno Damire.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze li molim vas link onog ruskog streama ono kao mecevi sa strane, uvijek mijenjaju domenu ne mogu da upratim, ako neko ima nek mi posalje u pp, Uno ili neko hvala
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... %84%96f%E2Edin TM87 je napisao/la:Moze li molim vas link onog ruskog streama ono kao mecevi sa strane, uvijek mijenjaju domenu ne mogu da upratim, ako neko ima nek mi posalje u pp, Uno ili neko hvala
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
To brateUnofficialpage je napisao/la:http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... %84%96f%E2Edin TM87 je napisao/la:Moze li molim vas link onog ruskog streama ono kao mecevi sa strane, uvijek mijenjaju domenu ne mogu da upratim, ako neko ima nek mi posalje u pp, Uno ili neko hvala
Roger Federer the greatest of all time!
meni damira postaje zao gledati protiv ovih top 10 tenisera, ljudi treninge odradjuju protiv njega.
nema on kuveta u sebi za nesto vise protiv ovih gromada...nek tare buraniju losiju od sebe, probati se zadrzati medju 50 i lagano..
najavljivati neke vece domete bi trebao prestati definitivno, nazalost...mada i ovo je golemo sta radi u karijeri.
nema on kuveta u sebi za nesto vise protiv ovih gromada...nek tare buraniju losiju od sebe, probati se zadrzati medju 50 i lagano..
najavljivati neke vece domete bi trebao prestati definitivno, nazalost...mada i ovo je golemo sta radi u karijeri.
Steta, zasluzio je ovaj gem
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
jeko ova napuhana koju prikazaše? da nije ..... 
rafa je sigurno bijesan ko ris jer je thiem ispo ... ne može se za osvetu iživiti na njemu do RG-a, pa se iživljava na damiruVirtu4l je napisao/la:Rafa brutalan.
- RafaGarros9
- Kontakt:
Novinar: 6-1 prvi set ?
Damir: suti,dobro je
Uvijek ovako izgleda protiv Damira. Mada, ni ovaj naš ne pomaže, na svaki Rafin dobar poen on mora napraviti još dvostruko toliko neforsiranih.Virtu4l je napisao/la:Rafa brutalan.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
glupko....hajd prosetaj dok nisam poceo lajati na ramazanu.RafaGarros9 je napisao/la:Novinar: 6-1 prvi set ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.