FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Iako nam je skaut svima mrzak i odvratan, izgleda da on obavlja dobar posao. Cim ga svi cuvaju,i Hurem i svi treneri.
Sabrine mi moje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
bihuzur je napisao/la:strumfMortemHz je napisao/la:Meni se uvijek na terenu svidjao dijamant.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- siroliver69
- Kontakt:
Raja, ozbiljno, gdje smo u subotu istok ili ona zdenka?
Istok aBd vecina.siroliver69 je napisao/la:Raja, ozbiljno, gdje smo u subotu istok ili ona zdenka?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa bojkot je brate, kako cemo biti u zdenci?siroliver69 je napisao/la:Raja, ozbiljno, gdje smo u subotu istok ili ona zdenka?
Svi, svi, svi na KosevoMortemHz je napisao/la:Pa bojkot je brate, kako cemo biti u zdenci?siroliver69 je napisao/la:Raja, ozbiljno, gdje smo u subotu istok ili ona zdenka?
Bit ce otvoren gostujuci sektor, bar je bio i prosli put kad se bojkotovalo. Prosli put se nije islo sa razlogom, ovaj put nema razloga. Saraj'vo!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- ThrillerHz
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/zrinjski-d ... ika/276852
ovako se talenti ganjaju
ovako se talenti ganjaju
Svi u napad,jedan je HASE
Husaricev pulen.Da su ga bas ganjali nisubaboatif je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/zrinjski-d ... ika/276852
ovako se talenti ganjaju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Na kojoj se utakmici opraštamo od Saida?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
nisam to znao.ali primjer kako se igraci cak iz prve lige mofu skautirati.to je poentamiky_hz je napisao/la:Husaricev pulen.Da su ga bas ganjali nisubaboatif je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/zrinjski-d ... ika/276852
ovako se talenti ganjaju
Svi u napad,jedan je HASE
Biće prijateljska u kampu! Išao bih ja, ali nemam baš dobra iskustva s tim kampom..High je napisao/la:Na kojoj se utakmici opraštamo od Saida?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bliži se mjesec u kom mu ističe ugovor. Kakve će tu kiše suza biti...joker90 je napisao/la:Biće prijateljska u kampu! Išao bih ja, ali nemam baš dobra iskustva s tim kampom..High je napisao/la:Na kojoj se utakmici opraštamo od Saida?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- StariGrad071
- Kontakt:
Kod nas u ligi nemas nikakvog skautinga. Menadjer dovede igraca i cao. Ili potpise neku svoju vedetu ali postavi uslov jos jednog igraca. Tako kod nas zavrsise onaj analpunisher.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Upravo, u nasoj drzavi znam tonu momaka koji su sigurno bolji od pola igraca u Premier Ligi ali nisu imali covjeka da ih gura ili ti ga agenta i propali su. S druge strane poznajem par koji se jedva sastavljaju s loptom ali ih agent gura gdje god stigne...StariGrad071 je napisao/la:Kod nas u ligi nemas nikakvog skautinga. Menadjer dovede igraca i cao. Ili potpise neku svoju vedetu ali postavi uslov jos jednog igraca. Tako kod nas zavrsise onaj analpunisher.
1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fudbaler Sarajeva Joachim Adukor poslao je poruku navijačima Bordo tima, Hordama zla.
Igrač iz Gane, koji je svojim igrama stekao status neizostavnog prvotimca, poslao je poruku navijačima Sarajeva koji su dio tekuće sezone proveli u bojkotu.
“Naša ljubav prema vama se nikad neće promijeniti”, poručio je Adukor i objavio dvije fotografije na kojima se nalaze Horde zla.

Igrač iz Gane, koji je svojim igrama stekao status neizostavnog prvotimca, poslao je poruku navijačima Sarajeva koji su dio tekuće sezone proveli u bojkotu.
“Naša ljubav prema vama se nikad neće promijeniti”, poručio je Adukor i objavio dvije fotografije na kojima se nalaze Horde zla.

Bgm bi i lija Anđušić imao istu ako ne i bolju statistiku nakon 30 tekmi...MortemHz je napisao/la:Ja bgm ne radujem hahah, fin je on momak ali brate ja ne mogu zaboraviti one silne zicere..FrancescoTotti je napisao/la:a mi se radujemo produzetku njegovog ugovora kao da je salah u najmanju ruku. a efikasan ko erik djemba djembaMortemHz je napisao/la:Hebibović je dao 5 golova i ima 6 asistencija u 28 meceva ove sezone.
aha, pod 1. pogledaš da li je igrao u Sarajevu, ako jeste dovedi ga...baboatif je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/zrinjski-d ... ika/276852
ovako se talenti ganjaju
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Svako ima druge ukuse ali meni je onaj Heric opravdao svaku minutu koju je dobio i mislim da zasluzuje punu sansu u narednom periodu.
Ako prodamo Adukora i Mujakica onda je ocigledno da se nadamo opet Evropi (uz dosta srece)
Ako prodamo Adukora i Mujakica onda je ocigledno da se nadamo opet Evropi (uz dosta srece)
Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, Laganini1986, Lecler, Majestic-12 [Bot], Puas, Sazg i 58 gostiju.