mhm i ovaj što je engleska repka nosilasvrakino1921 je napisao/la: Ovo je bilo humanitarno kao i semafori po gradu
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dat cu mu 20 kuna kad podje na randes. Nemoj da me maze onim ispucalim rukama od motikesamoposteno je napisao/la:Ima da ti krmak za 20 kuna i ledza maze da ne pocrvenisMexico je napisao/la:Odosmo u subotu na more krmak kupat se. Nemoj srat nego neka krofne budu friske bit ce pet kuna baksisa za tebe.Rigoletto je napisao/la:obezbijeđena cisterna radnickog graha za proletere iz istocnog mostara koji nam dolaze u posjet u subotu, dobro dosli dragi gosti. Velik li si Zrinja
PS Nadji mi neki parking u hladu u Gradcu bit ce i tu baksisa. Nije beg cicija
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
bihuzur je napisao/la:Bio sam sam spreman izgraditi kamp 2014. godine i intenzivno sam razgovarao sa Osimom na temu organizacije trening kampa. Nije se realizovalo iz JEDNOG razloga.
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Amar te dovede u klub i ti dodjes na press i pricas ove stvari.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ovo je utakmica protiv Dzerzelez Zenica prvo koloDenchiNL je napisao/la:mhm i ovaj što je engleska repka nosilasvrakino1921 je napisao/la: Ovo je bilo humanitarno kao i semafori po gradu
![]()
jašta radi sami trofeje uzimali
![]()
Deda branio za Dzerzelez
Psovali ste mu sve po spisku
A ovi trofeji su titula iz prosle sezone jer se nije igrao play off zbog Veleza ja mislim
Gdje ces ovo postavit kao trofejna slika
jel on fakat Hadžija il mu je to nadimak? ovo drogiran lik ne bi ispričao pred kamerombihuzur je napisao/la:![]()
Amar te dovede u klub i ti dodjes na press i pricas ove stvari.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
a kad sam im ja ovo pisao, slali mi ljubavne porukeNajsramnija izjava predsjednika u bogatoj istoriji kluba. Zeljovci koji vide dalje od nosa gospodine Senade nikad vam ovo nece halaliti. Vi niste od kluba napravili gradjevinsku firmu nego privatnu prciju.
- svrakino1921
- Kontakt:
ATLETICO MADRID
pjavi pjavcatiDenchiNL je napisao/la:jel on fakat Hadžija il mu je to nadimak? ovo drogiran lik ne bi ispričao pred kamerombihuzur je napisao/la:![]()
Amar te dovede u klub i ti dodjes na press i pricas ove stvari.![]()
![]()
![]()
Prošle godine, 12.10, dva člana Uprave su razgovarali sa Osimom o temi sardnje sa klubom. Razgovam sa svakim ko može pomoći klubu i što može biti dobro za klub. Razgovarali smo, ali se moraju poklopiti ambicije trenera i kluba. Ovaj klub se nikada neće baviti radnjama van terena
- Gradonacelnik
- Kontakt:
I tata bi sine!bihuzur je napisao/la:
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO NOVI UMBRO DRES ŽELJEZNIČARA!!!
Sve više staju na stranu Amara i nezakonitih radnji! Nisam očekivao ovo od klase radničke i armije drugarahahaha! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MocMahale444
Svrakino cestitamo ti mi raja s prepucavanja, atletiko je šampion ooooooo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvala prijateljuMocMahale444 je napisao/la:Svrakino cestitamo ti mi raja s prepucavanja, atletiko je šampion ooooooo.
Pametnom dovoljno!! Ali, opet će neki braniti Amara i taj nezakoniti vakat!
Hoce li robije zaglaviti ovi sto su prodavali dio po dio stadiona, a onda nas zavalili u visemilionske dugove? Lovu od karata za Njukadtl rastalili, a Bogami glumili i blagajnike po autobusima, na zivljaka. Sve im to malo bilo pa i igrace obmanjivali, varali i zaradjeno im nisu isplacivali.
Normalno, sve to u suprotnosti sa zakonskim prpisima, istovremeno se bahatili svojim nedjelima.
Zamisli prodas pola sobe ili hodnika, kao da ti je to babovina. Prodavali i krcmili Zeljino. Kakva je to samo bagra bila, a sada preko svojih pusikuraca po forumima velicaju taj vakat, vakat u kome su pojeli milione, a sada to mora ova garnitura ljudi da vraca.
Na stadionu si mogao samo ograisati ili da te **** klepi ili kakva druga otrovnica. I za divno čudo i pored svega su radili za plate i iste uredno naplacivali solarno.
Da su bar iz ljubavi prema Zelji napravili bar normslnu halu da insan ne vrsi nuzdu u sumi iza drveta.
Nadam se da ce svoj lopovluk, svjesno nezakonito poslovanje i odrobijati.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
belosevic28
- Kontakt:
Hadzija i hadzikamatarevici usli u jos jedan Ramazan, a duzni novac. Na sramotu vam !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ima li potomak Ivana Poštenog igdje na papiru to? Može li dokazati na sudu taj dug?belosevic28 je napisao/la:Hadzija i hadzikamatarevici usli u jos jedan Ramazan, a duzni novac. Na sramotu vam !!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Zaduzuj se Zeljo vratiti ce neko,boli te ku.rac.
Kada im porezna uvali jos milion dva....
Kada im porezna uvali jos milion dva....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
-
belosevic28
- Kontakt:
Moze dokazati ali ima fobiju od suda i sudskih odluka. Valjda neka nasljedna bolestjoker90 je napisao/la:Ima li potomak Ivana Poštenog igdje na papiru to? Može li dokazati na sudu taj dug?belosevic28 je napisao/la:Hadzija i hadzikamatarevici usli u jos jedan Ramazan, a duzni novac. Na sramotu vam !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.