NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Sablic izjavio u videu, da želi pritisnuti upravu a i sebe da sljedeće sezone napadaju sami vrh. Ovo što je rekao pritisnuti upravu po meni puno govori, on se želi boriti za sami vrh, ne želi se zadovoljiti samo sa Europom, naglašava da je jako ambiciozan, pa ćemo vidjeti šta će biti.
NK Široki Brijeg
Toni Jovic vidjen u Sirokom...Hmmm
- Evolve
- Kontakt:
AmenEvolve je napisao/la:Sablic izjavio u videu, da želi pritisnuti upravu a i sebe da sljedeće sezone napadaju sami vrh. Ovo što je rekao pritisnuti upravu po meni puno govori, on se želi boriti za sami vrh, ne želi se zadovoljiti samo sa Europom, naglašava da je jako ambiciozan, pa ćemo vidjeti šta će biti.
Nadajmo se da ce ga Uprava ispostovati
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
SCOUTZADAR98
- Kontakt:
Spor igrač,jako sklon kiksevima i uz to igrački ne inteligentanpenke je napisao/la:Jedno ime koje se meni svidjelo prateći HNL je stoper Cibalie Frane Ikić(23) fin igrač,mislim da bi nam bio od pomoći. Ističe mu ugovor u Cibaliji i nebi bilo loše dovesti ga. Bivši igrač Rijeke i Kopera i bivsi U21 HR.
Jeli JOJI išta u rodu.SCOUTZADAR98 je napisao/la:Spor igrač,jako sklon kiksevima i uz to igrački ne inteligentanpenke je napisao/la:Jedno ime koje se meni svidjelo prateći HNL je stoper Cibalie Frane Ikić(23) fin igrač,mislim da bi nam bio od pomoći. Ističe mu ugovor u Cibaliji i nebi bilo loše dovesti ga. Bivši igrač Rijeke i Kopera i bivsi U21 HR.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- Evolve
- Kontakt:
PERO1234 je napisao/la:Jeli JOJI išta u rodu.SCOUTZADAR98 je napisao/la:Spor igrač,jako sklon kiksevima i uz to igrački ne inteligentanpenke je napisao/la:Jedno ime koje se meni svidjelo prateći HNL je stoper Cibalie Frane Ikić(23) fin igrač,mislim da bi nam bio od pomoći. Ističe mu ugovor u Cibaliji i nebi bilo loše dovesti ga. Bivši igrač Rijeke i Kopera i bivsi U21 HR.
NK Široki Brijeg
Kroz par utakmica što sam gledao OK mi se činio,što se tiče ostalih "potencijalnih" spominjanih pojačanja Franić je bio u razgovoru s našim klubom prošlo ljeto,ali je Radnik tražio previsoku odštstu za nj,iako je on želio doći,ima još godinu ugovora tesko ga mozemo dobiti..SCOUTZADAR98 je napisao/la:Spor igrač,jako sklon kiksevima i uz to igrački ne inteligentanpenke je napisao/la:Jedno ime koje se meni svidjelo prateći HNL je stoper Cibalie Frane Ikić(23) fin igrač,mislim da bi nam bio od pomoći. Ističe mu ugovor u Cibaliji i nebi bilo loše dovesti ga. Bivši igrač Rijeke i Kopera i bivsi U21 HR.
Samo jedno ime
Kada se igra prva europska utakmica?
Tamo sredinom sedmog.york je napisao/la:Kada se igra prva europska utakmica?
Igraj Široki ti si najbolji!
12.07.york je napisao/la:Kada se igra prva europska utakmica?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
U nedostatku zdravih igraca primorani su na put otici i Jure Ivankovic i Wagner
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Čini se sa za Bralica ima dosta ponuda, mislim da ima jedna iz druge lige, lige petice. Postoji mogucnost da nam se vrati jedan bivsi igrac isto, neko je ranije spomenuo a i ja danas sam cuo da mozda Matic i ostane. Vidjet cemooooououou
NK Široki Brijeg
-
Mirokatic99
- Kontakt:
na koju poziciju bi trebao doci taj igracEvolve je napisao/la:Čini se sa za Bralica ima dosta ponuda, mislim da ima jedna iz druge lige, lige petice. Postoji mogucnost da nam se vrati jedan bivsi igrac isto, neko je ranije spomenuo a i ja danas sam cuo da mozda Matic i ostane. Vidjet cemooooououou
Sutra im zelim poraz od 5 razlike,za glumu ozljeda tih nazovi zvjezdica Matica,J.Corica i slicnih..problem je otici u Bjeljinu 5h voznje a placa redovna kapi pi..jedne. Pisate se po klubu i legendama koje su se oprostile,a moraju ici na putovanje zato sto nema dovoljno igraca u kadru..necemo daleko s ovakvim tipovima. Dobri ste igraci al ste pi..
A ovo sam ovdje javno napisao za vas koji ne znate,jer ovakve treba rjesavat ili nece nikad biti ono sto svi zelimo
A ovo sam ovdje javno napisao za vas koji ne znate,jer ovakve treba rjesavat ili nece nikad biti ono sto svi zelimo
Samo jedno ime
Odmah OTKAZE podijeliti. Dosta smo bili socijalapenke je napisao/la:Sutra im zelim poraz od 5 razlike,za glumu ozljeda tih nazovi zvjezdica Matica,J.Corica i slicnih..problem je otici u Bjeljinu 5h voznje a placa redovna kapi pi..jedne. Pisate se po klubu i legendama koje su se oprostile,a moraju ici na putovanje zato sto nema dovoljno igraca u kadru..necemo daleko s ovakvim tipovima. Dobri ste igraci al ste pi..
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- Evolve
- Kontakt:
Nemam pojma iskreno, jesu li ozljede u pitanju ili eskiviranje pojedinaca. Ali po meni i nema neke sad potrebe igrace koji su iznijeli sezonu forsirati, sad kad nema nikakva znacaja utakmica. Zasto nebi igrali Wagner i Juka, pa jos su dio kluba, imas momaka sa klupe koji su sigurno zeljni minuta. Sta ja znam, nije da branim ovdje nekoga, ako ista bio sam kritican dosta puta ove sezone, samo cekam kao i svi kraj ove sezone, okrecemo se sastavljamki kadra i Europi.
NK Široki Brijeg
Dejo i Matic sinoc nocni provod u Zg lagano...
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday, Napapijri i 36 gostiju.