Posto vidim da je nekima nesto nejasno,da se jos jednom citiram.harishp je napisao/la:Nije problem otjerati selektora,problem je dovesti nesto normalno.
Vecina ih nece a ostali ...opet nece..... da rade za ''vazifu'' i crkavicu.
To tuvio ne tuvio,isti vam klinac dodje.
Uostalom kako nesto napraviti sa onakvim odnosom igre u zadnjih par meceva.
Ne znas koje bio gori od goreg.
A ako profesionalcima treba crtati neke stvari,onda ebiga.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- moustapha
- Kontakt:
Ja bih sad najvise volio da BiH preuzme Fabio Capelo. On bi nam bas ono lego. Ooops, to je trenutno najplaceniji selektor, a uz to je i zauzet. Radi covjek u Engleskoj.harishp je napisao/la:Posto vidim da je nekima nesto nejasno,da se jos jednom citiram.harishp je napisao/la:Nije problem otjerati selektora,problem je dovesti nesto normalno.
Ah da je nas neki dobar trener da dodje. Mozda Vahid Halilhodzic. A, ne. Nece taj za sicu. A nije mu nesto ni do patriotizma. Trenutno je trener nekom klubu sa sahovnicom na grbu.
Imamo mi jos trenera al' sve smo ih isprobali. Bolje reci popljuvali. Osto je tamo negdje Mesa Bazdarevic. Al' ni taj ne radi za sicu, ustvari i ne prica o tome. On kaze ima BiH jos trenera. Nije da nema. Barabarez je dobio trenersku licencu od saveza. Jedino je pitanje ima li smisla postavljati za selektora nekog ko nema ni dana trenerskog iskustva.
Hajd' kad ovako pogledam stanje. Nije to toliko ni lose. Nadam se da ce Susic uspjeti napraviti neki rezultat protiv ekipa koje realno mozemo dobiti. To moze jedino, ako ima podrsku. Trenutno je nema i za takvo nesto mu treba pobjeda protiv Albanije. Ako se to ne desi ispastace i on, a i reprezentacija.
Ima i gorih stvari, kod drugih reprezentacija. Evo Bugari su dobili Matheusa.
#divovi
ali valjda je pape tu da to malo prodrma..da progovori koju,da se malo drekne,a ne samo sjediti i blejat ko tele u sarena vrata.harishp je napisao/la:Posto vidim da je nekima nesto nejasno,da se jos jednom citiram.harishp je napisao/la:Nije problem otjerati selektora,problem je dovesti nesto normalno.
majka mu stara ima jezik valjda..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Igraci profesionalci koji vrijede desetak pa i cetrdesetak miliona.
i repka koja od postanka nikud nije otisla.
Pa zar tu treba vise drmanja,bas majka mu stara.
Sto bi Ivica Osim rekao,nemoze trener vazda za rucicu igraca voditi,odrasli su to ljudi.Trebali bi i oni glavom malo razmisljati.
i repka koja od postanka nikud nije otisla.
Pa zar tu treba vise drmanja,bas majka mu stara.
Sto bi Ivica Osim rekao,nemoze trener vazda za rucicu igraca voditi,odrasli su to ljudi.Trebali bi i oni glavom malo razmisljati.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 25 sep 2010, 01:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovako, posto pricate da je mala plata za nekog kvalitenijeg, da nece ovaj, nece onaj, za ove pare, JEL TO ZNACI DA STE KONACNO PRIZNALI DA SAFET NEMA POJMA O OVOM POSLU ??? Jel konacno ?!?
Znaci pare su u pitanju. Za ove pare imamo boljeg: Osima, Musemica, Barbareza, Kodru, ... ustvari imam osjecaj da koga god spomenem da je bolji od ovog. Jednostavno GORE NE MOZE
Znaci pare su u pitanju. Za ove pare imamo boljeg: Osima, Musemica, Barbareza, Kodru, ... ustvari imam osjecaj da koga god spomenem da je bolji od ovog. Jednostavno GORE NE MOZE
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Samo nemoj Barbareza, on tek veze nema kao trener.szlaja je napisao/la:Ovako, posto pricate da je mala plata za nekog kvalitenijeg, da nece ovaj, nece onaj, za ove pare, JEL TO ZNACI DA STE KONACNO PRIZNALI DA SAFET NEMA POJMA O OVOM POSLU ??? Jel konacno ?!?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Porediti se sa gubitnicima, nije odlika pobjednika. A mi hoćemo i možemo da budemo pobjednici.moustapha je napisao/la:Ima i gorih stvari, kod drugih reprezentacija. Evo Bugari su dobili Matheusa.
Kako ljudi imaju potrebu da klaparaju bez veze, to je cudo bozije. Cuj bas Vahid Halilhodzic? Otkud ti povod za tu ideju? Jesi li pao sa marsa i juce poceo pratiti reprezentaciju? Samo takav neko ne zna da se Vaha nikada nije izjasnio da bi vodio BiH reprezentaciju, cak sta vise izjasnjavao se suprotno...I ti sad pametan, imas ko fol rjesenje - Vahid Halilhodzic. Pomocnici bi mu bezbeli bili Dusko Bajevic i Ivica Osim. Safet Susic je bio naj bolje rjesenje od mogucih kandidata, do sada nije izgubio niti od jedne reprezentacije plasirane slabije od nase, vidjecemo sta ce dalje biti - rezultati su jedino mjerilo. Mi sami sebe zavaravamo oko dvije stvari. Prva je sto smo ocekivali od Safeta da prevazidje Ciru, da unapredi igru, da ima bolje rezultate kako bi velika vecina koja su pljuvali Cirkana mogli reci "Eto, jesam rekao". Sine moj, Ciro je drugi svijet i puuuuno vode ce procteci Drinom, Bosnom, Vrbasom i Savom prije nego dodje neko ko ce da ga ushije...Monolog je napisao/la:Onaj za kojeg nikad neće biti zime - Vahid Halilhodžić. Ako postoji osoba koja može izvući maksimum iz jedne ekipe(a da dolazi sa naših krajeva), onda je to Vaha. Safet je nekoliko puta pokazao da nije ni motivator, niti taktičar, tako da on može samo unazaditi i upropastiti jednu dobru generaciju.
Drugo zavaravanje je oko jacine nase reprezentacije...Mi smo bolan oko ili cak i malo ispod evropskog prosjeka, kada ce vam to biti jasno? Ko fol mi imamo strasan napad i sredinu, a eto malo skripi u odbrani pa ce to zakrpiti Mujdza, Lulic, Besic, Ljevakovic...i onda cemo biti prvi jer Francuzi su bez veze. Mi osim Dzeke NEMAMO igraca za kojeg mozemo reci da je u evropskim okvirima zvijezda. NEMAMO, zatuvite u te svoje glave i prije nego ponovo budete osulu paljbu po Susicu, razmislite malo o tome. Rahimic rezerva u Rusiji, Nadarevic u Turskoj, Pjanic u Francuskoj, Misimovica su poceli da vade, Ibisevica takodje, Lulic, Mujdza - moze kad nema boljih, Ibricic i Salihovic i nekako, Spahicu aferim, mi ga volimo, ali iskreno receno niti on nije onaj nivo za koji ce se otimati veliki evropski klubovi...Zato ne ocekujte previse, ne bi tu mnogo pomogao niti Murinjo. Ako budemo tu pri vrhu, da se borimo za to neko mjesto koje vodi bar u baraz - super je. Ako i ne, Boze moj - nece svijet propasti.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
To bi se moglo reći za tebe. Naime, napisao si (dug) post u kojem ništa nisi rekao. Dakle, jasno je ko "lupa".Saban je napisao/la: Kako ljudi imaju potrebu da klaparaju bez veze, to je cudo bozije
Ovako, da razjasnimo i ovo. Da li si ti čuo Vahu kako govori ono što je Sušić govorio? "BiH nema kvalitet, pa ju zbog toga ne želim voditi". Ako jesi, onda i Vaha i Safet idu u istu "rupu", a ako nisi te si samo slijepo vjerovao natpisima iz Avaza, pa ti se mogu i u lice i preko foruma nasmijati.Saban je napisao/la:Samo takav neko ne zna da se Vaha nikada nije izjasnio da bi vodio BiH reprezentaciju, cak sta vise izjasnjavao se suprotno...
Nemojmo se zavaravati, Safet je bio jedini kandidat za klupu našeg tima.Saban je napisao/la:Safet Susic je bio naj bolje rjesenje od mogucih kandidata
Igrali protiv Qatara i Luxemburga. Pa ni moja malenkost ne bi izgubila od ovih ekipa, a kamoli neki "proslavljeni" trener. Nego, nije poenta u porazima, poenta je u slaboj igri(ako si ti vidio neke naznake dobre igre, onda reci i nama ostalima, pobogu)naše reprezentacije.Saban je napisao/la:do sada nije izgubio niti od jedne reprezentacije plasirane slabije od nase, vidjecemo sta ce dalje biti
Ja nikad nisam rekao da mi pripadamo evropskom i svjetskom vrhu; ali ekipa koja u svojim redovima ima Džeku, Misketa, Pjanu, Spahu, Ibiševića, Salihovića, mora zaprijetiti svakom protivniku, a ne igrati spuštenih gaća. Dakako, mi nikome nismo složili niti jednu lijepu akciju u ovih 6 utakmica.Saban je napisao/la:Drugo zavaravanje je oko jacine nase reprezentacije...Mi smo bolan oko ili cak i malo ispod evropskog prosjeka, kada ce vam to biti jasno
Po tebi onda ne trebamo ni igrati fudbal. Zaj*bi ambicije i sve, loši smo na FIFA-inoj ljestvici, treći smo nosioci u grupi, dakle automatski nemamo pravo tražiti bolji pristup igri i bolje rezultate. Imaš čudan(da ne upotrijebim neku drugu riječ) način razmišljanja.Saban je napisao/la:Ako budemo tu pri vrhu, da se borimo za to neko mjesto koje vodi bar u baraz - super je. Ako i ne, Boze moj - nece svijet propasti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
°°°maniac°°
- Kontakt:
CUJ barbarez i kodro sta su oni to postigli u svojim velikim trenerskim karijeramaszlaja je napisao/la:Ovako, posto pricate da je mala plata za nekog kvalitenijeg, da nece ovaj, nece onaj, za ove pare, JEL TO ZNACI DA STE KONACNO PRIZNALI DA SAFET NEMA POJMA O OVOM POSLU ??? Jel konacno ?!?
@Saban je apsolutno u pravu mi osim Dzeke nemamo nekog ekstra dobrog igraca ostalo je sve srednja zalost
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
A Pape ? Dosadasnji uspjeh mu je samo pobjeda protiv Luxembruga.°°°maniac°° je napisao/la:CUJ barbarez i kodro sta su oni to postigli u svojim velikim trenerskim karijeramaszlaja je napisao/la:Ovako, posto pricate da je mala plata za nekog kvalitenijeg, da nece ovaj, nece onaj, za ove pare, JEL TO ZNACI DA STE KONACNO PRIZNALI DA SAFET NEMA POJMA O OVOM POSLU ??? Jel konacno ?!?
Po mom misljenju Barbarez i Kodro imaju vise elana neko Pape. Meni je Pape kao mrtav-hladan, volio bih jednom uci u kabinu i vidjeti kakve on to ''upute'' daje igracima.
A sto se tice igraca bgt nemojte valjati gluposti.
Svi kazu na nemamo nijednog kvalitetnog igraca osim Dzeke, a kad Miske,Pjanic ili neko drugi zabije gol ili odigra dobru utakmicu najradije bi ga u Real stavili.
Kvalitet za 2. Mjesto definitivno imamo, fali nam strucnjak koji ce te kockice posloziti.
-
°°°maniac°°
- Kontakt:
ja nebranim safeta ali realno izmedju njih trojice nije neka velika razlikaB0SANAC je napisao/la:A Pape ? Dosadasnji uspjeh mu je samo pobjeda protiv Luxembruga.°°°maniac°° je napisao/la:CUJ barbarez i kodro sta su oni to postigli u svojim velikim trenerskim karijeramaszlaja je napisao/la:Ovako, posto pricate da je mala plata za nekog kvalitenijeg, da nece ovaj, nece onaj, za ove pare, JEL TO ZNACI DA STE KONACNO PRIZNALI DA SAFET NEMA POJMA O OVOM POSLU ??? Jel konacno ?!?
Po mom misljenju Barbarez i Kodro imaju vise elana neko Pape. Meni je Pape kao mrtav-hladan, volio bih jednom uci u kabinu i vidjeti kakve on to ''upute'' daje igracima.
Naravno da postoji rizik ako bi postavili Kodru ili Sergeja kao seletkora, ali ako kiksamo protiv Albanije onda nemamo vise sta izgubiti. Jednostavno tada treba smjeniti Papeta.°°°maniac°° je napisao/la:
ja nebranim safeta ali realno izmedju njih trojice nije neka velika razlika
Ali je problem sto Kodro i Barba sigurno nece doci sve dokad je ova situacija u savezu, dakle mozda dobijemo i jos goreg od Papeta poznavajuci one grobare iz Saveza.
Slazem se sa svim sto je rekao @saban...
Lupaju se imena selektora bez veze,a svi znamo da nema nista od toga,zadnji biser je spominjanje Kodre????? Covjek bio,vidio i razgulio,nikad vise sine. Jedno su nase zelje,a drugo je realnost.Ispada da pojedini brane Papeta zbog njega samog,ne,on je sad selektor i to je to,najbolje sto mozemo da mu damo podrsku,ne zbog njega nego zbog repke. Dosad nije bilo nista neocekivano sto se rezultata tice.
I drugu stvar je potpuno u pravu @saban, iako ne zelimo priznati nemamo extra tim kao sto se zanosimo. I da,svidjalo se nekome od ove djece ovdje ili ne,ja bih baraz smatrao strasnim uspjehom,jer ruku na srce sta ocekivati kad u zadnjih 15 god nismo pobjedili ni jednu jacu ekipu,bez obzira na selektora,zanci da kao ekipa i nismo bas vrhunski.....
Lupaju se imena selektora bez veze,a svi znamo da nema nista od toga,zadnji biser je spominjanje Kodre????? Covjek bio,vidio i razgulio,nikad vise sine. Jedno su nase zelje,a drugo je realnost.Ispada da pojedini brane Papeta zbog njega samog,ne,on je sad selektor i to je to,najbolje sto mozemo da mu damo podrsku,ne zbog njega nego zbog repke. Dosad nije bilo nista neocekivano sto se rezultata tice.
I drugu stvar je potpuno u pravu @saban, iako ne zelimo priznati nemamo extra tim kao sto se zanosimo. I da,svidjalo se nekome od ove djece ovdje ili ne,ja bih baraz smatrao strasnim uspjehom,jer ruku na srce sta ocekivati kad u zadnjih 15 god nismo pobjedili ni jednu jacu ekipu,bez obzira na selektora,zanci da kao ekipa i nismo bas vrhunski.....
Fazon je sto je Safet bio PROVJERENO LOS TRENER, i kad je dolazio na klupu odma sam reko` "ovo je katastrofa".
Sa Kodrom i Barbarezom bi rizikovali, kao sto je Hrvatska rizikovala sa Bilicem i dobila BINGO.
Isto kad kupujes slatkise, postoje oni koje si vec probao i nista ne valjaju i neki novi koje nisi nikad kupio. Neces valjda uzet one koje znas da nevaljaju?
Dakle, jel bolje uzeti provjereno loseg ili nekog "anonimusa" pa rizikovat ????????????
Sa Kodrom i Barbarezom bi rizikovali, kao sto je Hrvatska rizikovala sa Bilicem i dobila BINGO.
Isto kad kupujes slatkise, postoje oni koje si vec probao i nista ne valjaju i neki novi koje nisi nikad kupio. Neces valjda uzet one koje znas da nevaljaju?
Dakle, jel bolje uzeti provjereno loseg ili nekog "anonimusa" pa rizikovat ????????????
pa eto uzmi ga ako te neko pita....szlaja je napisao/la:Fazon je sto je Safet bio PROVJERENO LOS TRENER, i kad je dolazio na klupu odma sam reko` "ovo je katastrofa".
Kad nas budu pitali napravicemo anketu ovdje na forumu,pa ko bude imao najvise glasova njega cemo izabrati i zdravo...
Bilić je počeo sa mlađom reprezentacijom, a našim legendama je to izgleda ispod časti
100% sportski i krajnje opušten potpis
Nisam ni spomenuo da se ja pitam. Samo sam iznio svoje misljenje, zato se i zove FORUMDenizmare je napisao/la:pa eto uzmi ga ako te neko pita....szlaja je napisao/la:Fazon je sto je Safet bio PROVJERENO LOS TRENER, i kad je dolazio na klupu odma sam reko` "ovo je katastrofa".
Kad nas budu pitali napravicemo anketu ovdje na forumu,pa ko bude imao najvise glasova njega cemo izabrati i zdravo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.