U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21, U-19, U-17
^Volio bih da Sabanovic dobi prliku, on i Gazibegovic su buducnost reprezentacije na desnom beku.
Na spisku su:
– golmani: Azir Muminović (Sloboda), Suan Bešić (Marseille),
– odbrana: Marko Mihojević (PAOK), Stjepan Radelić (Stuttgart), Advan Kadušić (Zrinjski), Kemal Osmanković (Željezničar). Stjepan Vego (Gošk), Halid Šabanović (Sarajevo), Nihad Mujakić (Sarajevo)
– sredina terena: Marijan Ćavar (Eintracht Frankfurt), Nikola Eskić (Napredak Kruševac), Haris Hajdarević (Željezničar), Luka Menalo (Široki Brijeg), Nikola Dujaković (Krupa), Edis Smajić (Sloboda), Vladan Danilović (Borac), Nemanja Anđušić (Čelik),
– napad: Nardin Mulahusejnović (Gošk), Mićo Kuzmanović (Sarajevo), Demir Peco (Radnik).
Na spisku su:
– golmani: Azir Muminović (Sloboda), Suan Bešić (Marseille),
– odbrana: Marko Mihojević (PAOK), Stjepan Radelić (Stuttgart), Advan Kadušić (Zrinjski), Kemal Osmanković (Željezničar). Stjepan Vego (Gošk), Halid Šabanović (Sarajevo), Nihad Mujakić (Sarajevo)
– sredina terena: Marijan Ćavar (Eintracht Frankfurt), Nikola Eskić (Napredak Kruševac), Haris Hajdarević (Željezničar), Luka Menalo (Široki Brijeg), Nikola Dujaković (Krupa), Edis Smajić (Sloboda), Vladan Danilović (Borac), Nemanja Anđušić (Čelik),
– napad: Nardin Mulahusejnović (Gošk), Mićo Kuzmanović (Sarajevo), Demir Peco (Radnik).
vidim ovaj dario saric odigrao ove sezone 26 utakmica za Carpi u seriji b, pozvan samo jednom u u19 prije 3 godine a sada ima 20god
standardan igrac serije b nije lose, zna li neko nesto vise o njemu ?
standardan igrac serije b nije lose, zna li neko nesto vise o njemu ?
Zarathustra
Izgubio je status prvotimca od nove godine
I u-21 je malo po malo postala 90% od igraca iz PL BiH.Lagano prolaze generacije dijaspore ,sto si ufatio ufatio si .Valja se okrenut razvoju djece u ovoj zemlji . 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
mislio sam da smo ovo misljenje pobili, mozda to nije slucaj sa u21, ali pogledaj u19 i u17.miky_hz je napisao/la:I u-21 je malo po malo postala 90% od igraca iz PL BiH.Lagano prolaze generacije dijaspore ,sto si ufatio ufatio si .Valja se okrenut razvoju djece u ovoj zemlji .
udio dijaspore opasti nece sigurno, uz jace domace izvore kojim tezimo polahko budućnost izgleda svijetla i usudio bih se reci da najbolje od nas tek dolazi
Zarathustra
Dijaspora nikad presušiti neće, vidiš da još uvijek ljudi bježe iz BiH. Ja prvi odoh za boljim životom u Austriju za par godina i naravno da će moje dijete igrati za BiH ako dođe do takve situacije...miky_hz je napisao/la:I u-21 je malo po malo postala 90% od igraca iz PL BiH.Lagano prolaze generacije dijaspore ,sto si ufatio ufatio si .Valja se okrenut razvoju djece u ovoj zemlji .
BHF
samo uzmem uvijek za primjer moju generaciju medicinske skole koja je brojala oko 600 ucenika (da, bilo nas je 20 odjeljenja), skoro 200 njih sada zivi i radi ovamo, pozenili se mahom sa nasima i neki imaju djecu.Miske01 je napisao/la:Dijaspora nikad presušiti neće, vidiš da još uvijek ljudi bježe iz BiH. Ja prvi odoh za boljim životom u Austriju za par godina i naravno da će moje dijete igrati za BiH ako dođe do takve situacije...miky_hz je napisao/la:I u-21 je malo po malo postala 90% od igraca iz PL BiH.Lagano prolaze generacije dijaspore ,sto si ufatio ufatio si .Valja se okrenut razvoju djece u ovoj zemlji .
od ostalih 400 pola je prepreka jezik jos pola ganja neki studij.
godisnjice mature organizujemo u minhenu
Zarathustra
To je to... Odličan primjerMoggi je napisao/la:samo uzmem uvijek za primjer moju generaciju medicinske skole koja je brojala oko 600 ucenika (da, bilo nas je 20 odjeljenja), skoro 200 njih sada zivi i radi ovamo, pozenili se mahom sa nasima i neki imaju djecu.Miske01 je napisao/la:Dijaspora nikad presušiti neće, vidiš da još uvijek ljudi bježe iz BiH. Ja prvi odoh za boljim životom u Austriju za par godina i naravno da će moje dijete igrati za BiH ako dođe do takve situacije...miky_hz je napisao/la:I u-21 je malo po malo postala 90% od igraca iz PL BiH.Lagano prolaze generacije dijaspore ,sto si ufatio ufatio si .Valja se okrenut razvoju djece u ovoj zemlji .
od ostalih 400 pola je prepreka jezik jos pola ganja neki studij.
godisnjice mature organizujemo u minhenu
BHF
O cemu ti? U17 reprezentacija su vecinom dijasporci.miky_hz je napisao/la:I u-21 je malo po malo postala 90% od igraca iz PL BiH.Lagano prolaze generacije dijaspore ,sto si ufatio ufatio si .Valja se okrenut razvoju djece u ovoj zemlji .
Nego sta je s Arnelom Jakupovicem?
U jednom trenutku se pisalo da je, haman, na korak od prvog tima Juvea.
Trenutno je povrijedjen, nije ga bilo u protokolu vec par utakmica, a ne vjerujem da je ni blizu prvog tima trenutnoDrFilgud je napisao/la:Nego sta je s Arnelom Jakupovicem?
Pocinje Demirovic za Alaves! Hajmo Ermedine 
Dostojno se borio s odbranom Seville cijelu utakmicu.Vucevich je napisao/la:Pocinje Demirovic za Alaves! Hajmo Ermedine
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Catakovic ponovo zabio za Trencin. Ovaj put kod novog sampiona Spartaka iz Trnave. Bez ikakve dileme se mora naci na iducem spisku made reprezentacije.
Civic takodjer igrao cijeli mec.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Demirovic, Mulahusejnovic i Catakovic. Sasvim solidan napad.sajo10 je napisao/la:Catakovic ponovo zabio za Trencin. Ovaj put kod novog sampiona Spartaka iz Trnave. Bez ikakve dileme se mora naci na iducem spisku made reprezentacije.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Privodi se kraju sezona, ko je najozbiljniji kandidat za solidan transfer u nadolazećem prijelaznom roku? Meni se čini da su se prošli put nekako sve glavne uzdanice rasprodale i da sad neće biti naročito uzbudljivo za omladince...
- Bazinga12345
- Kontakt:
Loncar i Todorović ?Zglavkar je napisao/la:Privodi se kraju sezona, ko je najozbiljniji kandidat za solidan transfer u nadolazećem prijelaznom roku? Meni se čini da su se prošli put nekako sve glavne uzdanice rasprodale i da sad neće biti naročito uzbudljivo za omladince...
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
loncar , todorovic, mulahusejnovic, danilovic sigurniZglavkar je napisao/la:Privodi se kraju sezona, ko je najozbiljniji kandidat za solidan transfer u nadolazećem prijelaznom roku? Meni se čini da su se prošli put nekako sve glavne uzdanice rasprodale i da sad neće biti naročito uzbudljivo za omladince...
mujakic, muminovic, smajic, kuzmanovicm sabanadzovic smo mogli procitati neke glasine o interesovanju klubova
to je to sto se tice nase lige
takodjer vrijedi napomenuti da je memija sa vejleom usao u prvu dansku ligu
Zarathustra
Loncar je izjavio da ide u Rijeku ili Osijek ako sam dobro razumio. Nesto vise se nadam Osijeku, jer tesko ce se naigrati u Rijeki. To isto vazi za Jasmina Celikovica. Bilo bi dobro da ga Rijeka pusti u neki manji klub iducu sezonu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nardin Mulahusejnović je zanimljiv, ističe mu ugovor sa Zrinjskim, Muminović (Sloboda), Todorović, Lončar...Zglavkar je napisao/la:Privodi se kraju sezona, ko je najozbiljniji kandidat za solidan transfer u nadolazećem prijelaznom roku? Meni se čini da su se prošli put nekako sve glavne uzdanice rasprodale i da sad neće biti naročito uzbudljivo za omladince...
BHF
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, FerdinandF i 27 gostiju.