ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Bio je negdje fin tekst nekog nutricioniste koji je pisao kako je Novaku zapravo ishrana o kojoj je toliko racuna vodio zapravo i dohakala.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Novak je alergican na gluten,on se svakako mora pridrzavti ishrane,mnogi to ne znaju pa pisu glupostiPogba je napisao/la:Bio je negdje fin tekst nekog nutricioniste koji je pisao kako je Novaku zapravo ishrana o kojoj je toliko racuna vodio zapravo i dohakala.
Igra Don Fabio!!! Bice interesantno i napeto do kraja...ronaldo99 je napisao/la:Kako dobar mec Zverev - Edmund,odlicno igraju obadvjca.
Bice sutra bas dobrih meceva,msm da ce Don Fabio vs Rafa biti jedan extra dobar mec,igra Fabio odlicno pred domacom publikom. Volio bi vidjeti 1/4 Novak-Kei
Uzivanje je gledati Fabia kada mu se igra i kad nije u samodestruktivnom moodu.
Jedan jako zanimljiv lik,kad hoce i kad mu se da moze dobiti svakoga,evo uze set Rafi tek tako,brat igra kao navijen,i sad recimo danas moze dobiti rafu i sutra izgubiti lagano bez ispaljenog metka,a ja bi volio da osvoji barem jedan masters u svojoj karijerihm59 je napisao/la:Igra Don Fabio!!! Bice interesantno i napeto do kraja...ronaldo99 je napisao/la:Kako dobar mec Zverev - Edmund,odlicno igraju obadvjca.
Bice sutra bas dobrih meceva,msm da ce Don Fabio vs Rafa biti jedan extra dobar mec,igra Fabio odlicno pred domacom publikom. Volio bi vidjeti 1/4 Novak-Kei
sad ga je samo razbijesnio! rafa sad grize ko mahnit! 
ali dobra je stvar da je fabio jedan od rijetkih koji zna da može dobti rafu. a naravno u rimu prije nego igdje drugo
ali dobra je stvar da je fabio jedan od rijetkih koji zna da može dobti rafu. a naravno u rimu prije nego igdje drugo
jeb.iga, počeo je igrat ko damir
ali jes se i rafa naoštrio, nema priče
Nisam gled'o prva 2 seta, Nolo - Riza. Evo tek na treci, sta je reci kakav je kvalitet tenisa?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Nishikori 
Pa ljudi moji Nishikori je najveći luzer na planeti Zemlji.
Kakav promašaj, nevjerovatno.
Pa ljudi moji Nishikori je najveći luzer na planeti Zemlji.
Kakav promašaj, nevjerovatno.
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Solidan, čak na momente odličanEdin TM87 je napisao/la:Nisam gled'o prva 2 seta, Nolo - Riza. Evo tek na treci, sta je reci kakav je kvalitet tenisa?
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Igra Djokula, sutra poslasticaLAZARUS2000 je napisao/la:Solidan, čak na momente odličanEdin TM87 je napisao/la:Nisam gled'o prva 2 seta, Nolo - Riza. Evo tek na treci, sta je reci kakav je kvalitet tenisa?
Roger Federer the greatest of all time!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Odličan meč je bio, vrlo vrlo visok nivo igre obojice. Kako je meč otišao na stranu Novaka mogao je i na Keijevu stranu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Hoce Rafa imati milosti za Noleta ili ce se naostriti da ga sravna sa zemljom heh. Da vidimo koliko je Nole uopste konkurentan...ocekujem laganu pobjedu Rafe 6-3 6-2
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
Novak djeluje dobro u Rimu,sam je rekao da pokušava tempirati formu da bude top za RG,ali juce se vidjelo da igra sve bolje, njegov bekhend je juce,a i ove sedmice djelovao odlicno ja se samo nadam da ćemo danas dobiti odlican mec i da ce se Novak vrattiti jer je potreban tenisu.sa druge strane Zverev igra stvarno dobro i ovekujem ga u finalu sto bi mu bilo 3 uzastopni turnir u finalu i valjda ovu formu prenese na RG pa ga vidimo dalje od 4-og kola
i opet dva ića u polufinalu mastersa ....jeb.ote koji (sportski) potencijal je juga imala to je strašno.
mogo bi rafa sutra ubit brašno u novaku, onako nabrijan i fokusiran kao juče u drugom i trećem setu protiv fogninija nije bio odavno, rekao bih čak od RGa prošle godine
ja bi volio vidjeti finale rafa-zverev da vidimo šta rus može. rafa tu igra za povratak na no.1 a zverev je u životnoj formi, mislim da bi to bilo najinteresantnije finale
mogo bi rafa sutra ubit brašno u novaku, onako nabrijan i fokusiran kao juče u drugom i trećem setu protiv fogninija nije bio odavno, rekao bih čak od RGa prošle godine
ja bi volio vidjeti finale rafa-zverev da vidimo šta rus može. rafa tu igra za povratak na no.1 a zverev je u životnoj formi, mislim da bi to bilo najinteresantnije finale
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 19 maj 2018, 09:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Pisao sam poslije poraza od edmunda u madridu da Novak djeluje bolje, samo da ne pobjedjuje jos, dok su mnogi zazivali penziju, volio bih zbog tenisa da dobije rafu, mada nema sanse.
ma nije novak zaboravio igrati. ljudi zaboravljaju ko je novak, ali njemu trenutno fali prvenstveno fizike pa tek pnda samopouzdanja.
Ne fali njemu fizika,samo mu fale ove pobjede kao juce,samo samopouzdanje,ako bi dobio danas Rafu onda Novak sig moze sebe vidjeti i do kraja na RG,a to ce ga itekako motivisati,ja danas navijam za povratak malo neizvjesnosti u tenis,da Rafa dobije konkurenciju na zemlji,a i Roger na ostalim podlogama,zamislite onda samo Wimbldon,Rogerg, Novak,Rafa(ako bude igrao) Delpo,Cilic, Zverev pa i Raonic koji je na trava uvijek jako dobar
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Ma da, nema tu sta, fizicki je on spreman, cim igra ovoliko turnira, sad samo da se navikne na brzinu loptica i tempo koji postavljaju ovi vrhunski teniseri i da ponovo skonta u glavi kako ih treba pobjedjivati.
Nije tenis lagan sport, i ovi sto su 200. Su dobri teniseri i mogu iznenaditi bilo koga van forme, a kamoli ovi sto su u top 50, budi za jedan korak kraci, odmah ce te poceti pobjedjivati.
Nije tenis lagan sport, i ovi sto su 200. Su dobri teniseri i mogu iznenaditi bilo koga van forme, a kamoli ovi sto su u top 50, budi za jedan korak kraci, odmah ce te poceti pobjedjivati.
nadam se da shvataš ironiju ovoga što si napisaoRollsRoyce je napisao/la:Ma da, nema tu sta, fizicki je on spreman, cim igra ovoliko turnira, sad samo da se navikne na brzinu loptica i tempo koji postavljaju ovi vrhunski teniseri i da ponovo skonta u glavi kako ih treba pobjedjivati.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.