FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nista od njega cim moramo platiti 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
opet isto pitanje.. zasto se raspitujemo za Besirovica ako nemamo sd-a? Ko se to raspituje u nase ime. Husref? Ihtijarevic?
Zasto bi sd odgovarao za sportske rezultate ako ovi dovedu igrace prije nego on dodje.
Da me ne shvati neko pogresno, volio bi ja da Besirevic dodje nama, al prije svega nama treba sd. i to sto prije.
A s obzirom da onaj rumenko slaga da ce se znat u ponedjeljak sad im ne vjerujem i da ce bit tog sd-a uopste.
Zasto bi sd odgovarao za sportske rezultate ako ovi dovedu igrace prije nego on dodje.
Da me ne shvati neko pogresno, volio bi ja da Besirevic dodje nama, al prije svega nama treba sd. i to sto prije.
A s obzirom da onaj rumenko slaga da ce se znat u ponedjeljak sad im ne vjerujem i da ce bit tog sd-a uopste.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
bordobijeli
- Kontakt:
i reako je da ce u toku sedmice razgovarati s Semjonim i Slavisom ja ne uprati da se desilo . kad je rumeni rekao za SD Sabrina je odgovorila da to se mora vidjeti s vecinskim vlasinikom tako da ja nesto i ne vjerujem da ce to bas ici kako smo zamislili .FrancescoTotti je napisao/la:opet isto pitanje.. zasto se raspitujemo za Besirovica ako nemamo sd-a? Ko se to raspituje u nase ime. Husref? Ihtijarevic?
Veci pritisak je na nama - kaze sef! Tako je, Hus, ali mi imamo tebe! Pokazao si da pod pritiskom ti i momci dominirate!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
Historicar
- Kontakt:
O mogućim pojačanjima na Koševu, Musemić kaže:
"Ovdje sigurno ima talenata i uvijek će biti.Pitanje je samo koga pronaći i kako će se snaći.Pratimo Prvu ligu Federacije, tu nema dilema, ali većina igrača želi ići vani.To nije tajna".
"Ovdje sigurno ima talenata i uvijek će biti.Pitanje je samo koga pronaći i kako će se snaći.Pratimo Prvu ligu Federacije, tu nema dilema, ali većina igrača želi ići vani.To nije tajna".
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
De bolan manite se nizih liga
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Iako sam više za to da imamo 11 "Regoja" ako cemo imati bolje rezultate nego nasu djecu i losije rezultate, ali mislim da sutra nema potrebe da Sarić zauzima mjesto Mustafiću u prvoj postavi, ali sumnjam u to.
Yebem te seljo!
Yebem te seljo!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Odakle je došao Cimirot, Mihojević, Torlak, šejtan?MortemHz je napisao/la:De bolan manite se nizih liga
FK Sarajevo
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pa Hase je iz Vratnika dosao, Susic iz Krivaje itd itd he heBordoSarajevo je napisao/la:Odakle je došao Cimirot, Mihojević, Torlak, šejtan?MortemHz je napisao/la:De bolan manite se nizih liga
1946~
- Fikret1946
- Kontakt:
sta ce debili, ne znaju prvih 11 nabrojatBenjolos je napisao/la:Toliko i o novoj upravi, preko komentara obavještavaju navijače o tome.High je napisao/la:Toliko i o Sariću!
Uprava nije odgovorna direktno ako igrac promasi penal ali za ovo jesu 100%. Kljucni covjek sportskog segmenta jos nije doveden. Ovo je iskljucivo njihova greska i odgovornost. A taj SD onda mora dobiti dovoljno vremena i sredstava da sredi igracku krizaljku (zajedno sa trenerom).FrancescoTotti je napisao/la:jedno jednostavno pitanje. KO JE POSLAO PONUDU ZA TODOROVICA IZ SLOBODE? S obzirom da nemamo sd-a, ko se to bavi tim segmentom? Visocka njuska i dalje tu i i dalje zabada nos gdje se dokazao da je totalni levat? Slao Todorovicu poruku na viberu "hej hos doc u sarajevo da se dogovorimo" ?
Ko ?
O Slavisi i Semjonu i da ne govorimo. Koliko vam godina treba da se dogovorite imbecili nesposobni. Jesu slatkorjecivi ali su nesposobni da vode Vrbanjusu a ne FKS. Iduce godine cilj ce biti plasman u ligu-6 ako ovako nastave. Da Bog da dobili sve sto zasluzite i vi i vasi najblizi.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kad do podne mrzis sebe a od podne sve drugo...
Sram ih bilo sto se raspituju za igrace, trebaju cekati SD-a koji mozda i ne dodje.
Sram ih bilo sto se raspituju za igrace, trebaju cekati SD-a koji mozda i ne dodje.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nema mrznje moj Muhamede samo zdrav razum. Ne znam na sta si ti naucio ali nisu svi ljudi isti.muhamedhulk je napisao/la:Kad do podne mrzis sebe a od podne sve drugo...
Kad vidis da ti nesposobni razvaljuju ono sto volis ne mozu sutjeti i zabiti glavu u pijesak.
Kuca se gradi od temelja a ne od krova. Samo nek ne puca moj Muhamede.
Ti si sretan sto se bez plana i vizije ganjaju igraci a vidjeli smo kako je to zavrsilo zadnje 2 godine. Ako SD ne dodje zaboravi pehare duzi niz godina. Vidi se da se ti jako razumijes sa njuskom i direktoricom, istog ste nivoa. Isto razmisljate.
Da bi odredio koji ti igraci trebaju prvo moras znati kakav stil igre ce se u klubu forsirati i kakva ti je vizija koju ce klub pratiti. To se odnosi i na mladje kategorije. A nakon toga se odredi koliki je budjet za pojacanja i na kraju ganjas igrace ciji profil odgovara viziji i formacijama koje su postavljene.
Sta mislis da sve ovo rade treneri, pa sa svakim novim sve ponovo. Vidjeli smo kako smo se oporavljali od Jesiceve "proljetne" vizije.
Koristi glavu Muhamede. Ti udaris smajli i kontas da si odmah kompetentan.
Meni je glupost reci kako mozes razgovarat sa igracem ako nemas sd. Zasto Husref nebi mogao nazvat recimo Todorovica ili njegovog menagera i pitat ga bil doso u FK SARAJEVO ili bilo kojeg drugog igraca (ili njegovig menagera)
Btw: Jel jos njuska tu uz Husrefa ili je vec otiso, cinimi se da ce on bit tu do kraj sezone.
Posle saidove i sad parmaka pogreske nije bilo toliko fula u dovodenju igraca mozda rahmanovic (prem da nije toliko los)
Pobjeda zrinjskog u gostima, sb kuci iako smo izgubili od kona 2 tekme u prvoj i trecij smo bili bolji, a izgubit od krupe radnika goska to nije do igraca to je do trenera.
Trener koji nema muda da izbaci A KLASU na tribine ako zabusava ili bilo kojeg ugraca desavace se orasje gisk vitez krupa radnik sloboda. Nisu to samo ovi igraci to je od kraja rata. (Skoro je pobjego iz kluba pelak otiso konama njuska otisla konama cenan onda kadusic itd. Igraci znaci igraju kad oni hoce i kad je njima korist ako u tom izbore 1ili 3 mjesto( nekad4ako vidi u evropu oni su uspjeli) to treba HUSREF ili neko drugi da promjeni. IGRACES SVAKU UTAKMICU KODA JE BORUSIJA MG ili ces ici na zapad i trening sa juniorima u 2 sata ujutro
Obradovic je naguzio klub i doveli su fulu.
To sto saric i duljevic nisu htjeli produzit to nije do struke vec do para i Tana.
Al sabrina mora otic nemoze neko stazirat na tako jakoj pozici u klubu kao sto je FK SARAJEVO, ima zeljo sim hun velez itd na njima se treba ucit.
Btw: Jel jos njuska tu uz Husrefa ili je vec otiso, cinimi se da ce on bit tu do kraj sezone.
Posle saidove i sad parmaka pogreske nije bilo toliko fula u dovodenju igraca mozda rahmanovic (prem da nije toliko los)
Pobjeda zrinjskog u gostima, sb kuci iako smo izgubili od kona 2 tekme u prvoj i trecij smo bili bolji, a izgubit od krupe radnika goska to nije do igraca to je do trenera.
Trener koji nema muda da izbaci A KLASU na tribine ako zabusava ili bilo kojeg ugraca desavace se orasje gisk vitez krupa radnik sloboda. Nisu to samo ovi igraci to je od kraja rata. (Skoro je pobjego iz kluba pelak otiso konama njuska otisla konama cenan onda kadusic itd. Igraci znaci igraju kad oni hoce i kad je njima korist ako u tom izbore 1ili 3 mjesto( nekad4ako vidi u evropu oni su uspjeli) to treba HUSREF ili neko drugi da promjeni. IGRACES SVAKU UTAKMICU KODA JE BORUSIJA MG ili ces ici na zapad i trening sa juniorima u 2 sata ujutro
Obradovic je naguzio klub i doveli su fulu.
To sto saric i duljevic nisu htjeli produzit to nije do struke vec do para i Tana.
Al sabrina mora otic nemoze neko stazirat na tako jakoj pozici u klubu kao sto je FK SARAJEVO, ima zeljo sim hun velez itd na njima se treba ucit.
- Orangina85
- Kontakt:
Sportski direktor nece ni biti imenovan. Jahic veze nema pa izvali to na presici. Trazi se neko ko ce biti imenovan kao neka osoba pri UO za sportska pitanja sto znaci da ce opet tu Sabrina imati glavnu rijec i ustvari se trazi samo marioneta koja ce biti njen stit. Ovo troje sto cini sad UO uopste nema nikakvu komunikaciju sa Tanom ili Kenom i sve to ide preko Sabrine. Postavljeni samo da skrenu paznju i to je to. Zalosno
To je ono kad nemas o cem da se.res, pa daj sta das.. jer bolje sra.ti nego sacekati...muhamedhulk je napisao/la:Kad do podne mrzis sebe a od podne sve drugo...
Ti to najbolje znas oko sranja. Cak si i fino placen za to. Ja sam objasnio u mom postu iznad svoj stav, tako da nema potrebe da pravite budale od sebe i branite upravu. Pogotovo tim jeftinim generickim izjavama. Gdje su vam oni ahbabi sto su se u aprilu prijavili po zadatku. Vrijeme je da se malo grupno aktivirate.Zip je napisao/la:To je ono kad nemas o cem da se.res, pa daj sta das.. jer bolje sra.ti nego sacekati...muhamedhulk je napisao/la:Kad do podne mrzis sebe a od podne sve drugo...
Ti i Muhamed imate poteskoca sa razmisljanjem ali mi upravo NEMAMO vremena. Do prije par sedmica nisu ni bili svjesni da nam treba SD, a izgleda i sada je upitno da li cemo ga dobiti.
Kad se nema sta pametno reci, onda ide šrica "ti si placenik" "tvoji drugovi/ahbabi u upravi" itd 
Ajd nadji nesta novo pa pisi, pusti se menadjerove glupe i isfurane price... Nije vise u modi ponavljati...
A za vrijedjanje ti mogu odgovoriti samo smajlijem
Ajd nadji nesta novo pa pisi, pusti se menadjerove glupe i isfurane price... Nije vise u modi ponavljati...
A za vrijedjanje ti mogu odgovoriti samo smajlijem