B0SANAC je napisao/la:A Pape ? Dosadasnji uspjeh mu je samo pobjeda protiv Luxembruga.°°°maniac°° je napisao/la:CUJ barbarez i kodro sta su oni to postigli u svojim velikim trenerskim karijeramaszlaja je napisao/la:Ovako, posto pricate da je mala plata za nekog kvalitenijeg, da nece ovaj, nece onaj, za ove pare, JEL TO ZNACI DA STE KONACNO PRIZNALI DA SAFET NEMA POJMA O OVOM POSLU ??? Jel konacno ?!?
Znaci pare su u pitanju. Za ove pare imamo boljeg: Osima, Musemica, Barbareza, Kodru, ... ustvari imam osjecaj da koga god spomenem da je bolji od ovog. Jednostavno GORE NE MOZE
Po mom misljenju Barbarez i Kodro imaju vise elana neko Pape. Meni je Pape kao mrtav-hladan, volio bih jednom uci u kabinu i vidjeti kakve on to ''upute'' daje igracima.
A sto se tice igraca bgt nemojte valjati gluposti.
Svi kazu na nemamo nijednog kvalitetnog igraca osim Dzeke, a kad Miske,Pjanic ili neko drugi zabije gol ili odigra dobru utakmicu najradije bi ga u Real stavili.
Kvalitet za 2. Mjesto definitivno imamo, fali nam strucnjak koji ce te kockice posloziti.
Ama kakav elan kakvi bakraci. Covjek jednostavno ne zna sta je trenerska klupa, al bukvalno ne zna. I vi bi sad njega nazor gurnuli u "kazan" i da nas odvede na neko veliko takmicenje. Stvarno ne znam kako bi to uspjelo.
Pricate svi da je vise dosta NE DOKAZANIH trenera da vode repku, i vi bi sad covjeka koji nikad ama bas nikad nije vidio jednu tekmu. Ovdje je jedino Safet crna ovca, i njemu se sve moze prigovoriti, dok drugima se izgleda ne smije nista reci. AFERIM!!!
Kvalitet za 2. Mjesto definitivno imamo, fali nam strucnjak koji ce te kockice posloziti Barbarez to nije 100%.
Sva sreca pa je Kodro otisao, jer bi ga ista sudbina zatekla kao Safeta, kako ovdje tako i po drugim raznim forumima od raznih strucnjaka.