FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Podjele je kreirao Misimovic. Na najsramnijem presu u istoriji kluba je "zakucao" jer je osjetio da navijaci hoce Najdrazeg.
Nisi smio napisati "trofeji", pičqkoVirtu4l je napisao/la:I titule ga zaobilaze.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa da mi ovi što od kupa prave ligu šampiona skoče na vrat.Raonffa je napisao/la:Nisi smio napisati "trofeji", pičqkoVirtu4l je napisao/la:I titule ga zaobilaze.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Post je pisao ili Risto Djogo ili Smiljko Sagolj.Zenzo je napisao/la:Za dan-dva pocinju radovi na terenu a ovi iz grčko-bugarske kompanije Hellasod/Greentech nisu otisli Amaru na noge po blagoslov i savjete bas su neznalice.
Nema dalje, je.bo Zelju, je.bo Amara, a i titule, bitan je samo Miske.
Da se razumijemo, ne tjeram upravu, nadam se povratku Amara, ubijedjen sam da bi to bila dobitna kombinacija.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Dobra vijest za gostujuce ekipe.Zenzo je napisao/la:Za dan-dva pocinju radovi na terenu a ovi iz grčko-bugarske kompanije Hellasod/Greentech nisu otisli Amaru na noge po blagoslov i savjete bas su neznalice.
Npr. Mehremicu je svejedno.
💩💩
Dajte ljudi prestanite citirati morona, to mu je jedini cilj.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Libo me i za Misketa i Amara ja volim Zelju ko i ostali i hocu da gledam fudbal.Da mi das apartman na zapadu kakve koristi kad moram gledat atleticara Mehremica i poluzivog Vranjesa kako se vrti po terenu da mu prodje vrjeme.Radije cu se Remze mi na drvo popet ali hocu ljudi da gledam fudbal,akciju,dribling,ovako sjedim na Istoku i gledam raju oko sebe,pa nisam na gej paradi sabane.Hocemo fudbal zato postoje tereni i stadioni,ako neznaju igrat daj ba da trci pa da nam zamazu oci a ne nit zna nit nece a jos se i kurci,e nemoze pasa svasta smo se mi nagledali,nemozas nas levatit.
Alipasino je napisao/la:Radije cu se Remze mi na drvo popet .

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I, sta bi?
Hocemo li na derbi?
Ja kreno.
Hajde, Alipasino, ima jos vremena da se predomislis.
Hocemo li na derbi?
Ja kreno.
Hajde, Alipasino, ima jos vremena da se predomislis.
Nema ovdje podjela. Zeljo na jednoj, a dva tri pacijenta sa 4-5 nickova na drugoj strani.
Odoh lagano popit koju pivku i u Dolinu....
VOLIM TE ZELJO!!!!
VOLIM TE ZELJO!!!!
Danas se pola ekipe oprasta, ali jedan je poseban. Hvala Zajko za sve. Valjda tvoji parmaci na terenu nece uciniti da ovaj mec bude u losem sjecanju za nas. Imamo napredak - zabili smo gol u ligi. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kako te Miske prihvatio kao velikog ne muslimana? Pivku za Ramazan? Gluho bilo. Veci sam ja Misketovac od tebeMonci je napisao/la:Nema ovdje podjela. Zeljo na jednoj, a dva tri pacijenta sa 4-5 nickova na drugoj strani.
VOLIM TE ZELJO!!!!

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Jarane pa jutros ga vidoh na Čaršiji-doveo ga Dino Handžar i neki njegov jaran srbijanac.Ma eto bila Dinova nafaka,neka je i on nešta zaradio jer je dobar čovo.IskraB je napisao/la:Mirko dosao u Zelju iz Radnickog, vrlo dobar bek. Mislim da ga je Cviko nasao i preporucio..

- plavousrcu
- Kontakt:
Nemoj se ba ofirati. Alkohol se u klubu ne sluzi i kad nije Ramazan, a ti kao clan Uprave da dolazis "pod gasom" na derbi. Ako si vec kontao popiti koju uzmi dobrih zvaka da baja ne osjeti zadah.Monci je napisao/la:Nema ovdje podjela. Zeljo na jednoj, a dva tri pacijenta sa 4-5 nickova na drugoj strani.
VOLIM TE ZELJO!!!!
Moze li kako bez alkohola danas?
- plavousrcu
- Kontakt:
Mirko je bio zahvalan igrac. Nimalo atraktivan, nista nije imao specijalno, ali dovoljno za korektnog beka. Borben, nema izgubljene lopte. Da nam je sad Mirka jednog.vorkapa je napisao/la:Jarane pa jutros ga vidoh na Čaršiji-doveo ga Dino Handžar i neki njegov jaran srbijanac.Ma eto bila Dinova nafaka,neka je i on nešta zaradio jer je dobar čovo.IskraB je napisao/la:Mirko dosao u Zelju iz Radnickog, vrlo dobar bek. Mislim da ga je Cviko nasao i preporucio..
Jbga buraz, Dino je nama nudio i Cimirota ali Amar iskulirao lika. Tek kasnije otisao konama.vorkapa je napisao/la:Jarane pa jutros ga vidoh na Čaršiji-doveo ga Dino Handžar i neki njegov jaran srbijanac.Ma eto bila Dinova nafaka,neka je i on nešta zaradio jer je dobar čovo.IskraB je napisao/la:Mirko dosao u Zelju iz Radnickog, vrlo dobar bek. Mislim da ga je Cviko nasao i preporucio..
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Zeric desni bek hahahahahahahahaa
Pozlit ce mi.
Pozlit ce mi.
Adzem je otet poslije one prve polusezoni i ovo sad na klupi je njegov dvojnik, to je jedino sto ima smisla, cuj Zeric desni bek i Fejzic na golu 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sastav za izgubiti.
Neko sihre bacio na Adzema.
Neko sihre bacio na Adzema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.