PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Komsije postale toliko redovne musterije da ih niko vise i ne zaje.bava.
Životni saputnik! 1921
Podigni 3 prsta, kao tifa.edinedin je napisao/la:Al te boliiii.... 3x...bihuzur je napisao/la:Poraz posvecujemo hadzi senadu. Da uz Allahovu pomoc izdrzi u borbi protiv ivanovog potomka i prevaranta koji zeli opljackati zeljkana

Njih vise zanima sta je reko Miske nego sastav za derbi.Eisenbahner1921 je napisao/la:Komsije postale toliko redovne musterije da ih niko vise i ne zaje.bava.
💩💩
- svrakino1921
- Kontakt:
Tacno u sridu brateGoosman je napisao/la:Njih vise zanima sta je reko Miske nego sastav za derbi.Eisenbahner1921 je napisao/la:Komsije postale toliko redovne musterije da ih niko vise i ne zaje.bava.

I sipu to zanima, a uskoro ce i uefa-uGoosman je napisao/la: Njih vise zanima sta je reko Miske nego sastav za derbi.

- svrakino1921
- Kontakt:
bihuzur je napisao/la:I sipu to zanima, a uskoro ce i uefa-uGoosman je napisao/la: Njih vise zanima sta je reko Miske nego sastav za derbi.![]()

I husrefa zanimabihuzur je napisao/la:I sipu to zanima, a uskoro ce i uefa-uGoosman je napisao/la: Njih vise zanima sta je reko Miske nego sastav za derbi.![]()

💩💩
Željezničar pozvao navijače na Grbavicu da posljednji put prošetaju travnjakom iz 1976. godine.......Obavještavamo sve naše navijače da danas do 16 sati imaju mogućnost da još jednom prošetaju starim travnjakom Stadiona Grbavica i da uzmu busen za uspomenu.

- Gradonacelnik
- Kontakt:
Niko ne smije uzet dva busena, jer će bit snimljen najnovijim videonadzorom na Miskeareni.bihuzur je napisao/la:Željezničar pozvao navijače na Grbavicu da posljednji put prošetaju travnjakom iz 1976. godine.......Obavještavamo sve naše navijače da danas do 16 sati imaju mogućnost da još jednom prošetaju starim travnjakom Stadiona Grbavica i da uzmu busen za uspomenu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Dakle jos ih nije stid javljati se.
Kad cetvrti put oplodimo Bordo Olimpik mozda i potonu u vjecne snove.
Kad cetvrti put oplodimo Bordo Olimpik mozda i potonu u vjecne snove.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kako im je krivo sto ŽELJO ulaze u svoj stadion i sto moze ovo da radi!! Jos mi je draze danas bilo uzeti busen jer znam da smo ih juce pregazili na toj travi. Vec molim vas ako neko ima snimak kad slave na kraju oni sa igracima
Oplakali smo kad pocese skakati. Jos kad sam vidio kako uzimaju dresove...Bas ono bijedno bojkotuje se klub ovi dosli guraju se za dres

ŽELJEZNIČAR 1921
Bice dupla, kad tad!biceDUPLA je napisao/la:Kako im je krivo sto ŽELJO ulaze u svoj stadion i sto moze ovo da radi!! Jos mi je draze danas bilo uzeti busen jer znam da smo ih juce pregazili na toj travi. Vec molim vas ako neko ima snimak kad slave na kraju oni sa igracima![]()
![]()
![]()
![]()
Oplakali smo kad pocese skakati. Jos kad sam vidio kako uzimaju dresove...Bas ono bijedno bojkotuje se klub ovi dosli guraju se za dres
![]()

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Komšije, vaši športski prijatelji iz Lištice vam se zahvaljuju jer zbog vas igraju Evropu!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Mogli ste vi biti na njihovom mjestu tako da ne treba prejterivati.
- Zeljeznicar -
- svrakino1921
- Kontakt:
Sto im je godra oni su treci

Najbolji napad i odbrana lige.
Mi smo Divovi
Mi smo Divovi

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★