imal' prijenos gdje ?Faraon iz Visokog je napisao/la:Kolko sutra? 4-5
ebemu sve necu moc gledat
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Genijalan chant od naših navijača za navijače Yidsa.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Rođen s tobom da budem
Nahebali smo ako nas pobijede. Monolog će nam godinu dana to na nos nabijat.
Faraone ako budeš imo kakav dobar stream za današnju tekmu, nek te ne bude stid ostavit ga ovdje.
Faraone ako budeš imo kakav dobar stream za današnju tekmu, nek te ne bude stid ostavit ga ovdje.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
jarane ja ne smijem video pustitBosco je napisao/la:Nahebali smo ako nas pobijede. Monolog će nam godinu dana to na nos nabijat.![]()
Rođen s tobom da budem
Nemoj ti gledat, samo daj link pa ću te ja obavještavat kako ide. 
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Uh, dobro je što igramo sa ekipama koje imaju svoju temu na ovom forumu. Moram priznati da sam mislio da je sutra izvlačenje(koliko sam u toku, pobogu), tako da...Iskreno, teško će ovo biti, jer su mladići Arsenala ipak toliko našpanovani na ova takmičenja da je to nevjerovatno. No, ni naši nisu za baciti, tako da će ovo sigurno biti jedna dobra utakmica, puna prilika i lijepih golova. Nadam se da će Svrake proći jer ćete vi igrati važnu ulogu u FA Kupu, a mi ćemo tamo biti samo statisti, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
sada Arsenal mora dobit da se približimo Chelseau....
Stativa Arshavina.
Moram pratit tekstualno jer sve i jedan link šteka.
to ti je do **** telekabela.Bosco je napisao/la:Stativa Arshavina.![]()
jbt platim 30 maraka da ne bi mogo gledat ni youtube, a kamoli streamove. a kad zoves nece ti se javit na telefon. gamad.
Može bit
, u zadnje vrijeme imam preslabu brzinu i konekcija često puca. Bio bi red da se naokon srede, u početku su bili dobri, sada već počinju srozavat svoj ugled.
Penal Almunia napravio i naravno brani gaaaa !!!
Ovako se nemože igrat... Mora jačće i žešće Arsenal napast... Ovo je premlako a i njihove kontre su veoma, veoma opasne, previše se prostora ostavlja i tako su i penal dobili ( sasvim zasluženo ).
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Imam Arsenal da će biti 3 ili više golova, a po statistici vidim da ste imali samo jedan udarac u okvir gola(ostalih 9 su završili pored gola). Šteta što nije onaj iskoristio penal, tada bih bio ubijeđen da ćete preokrenuti. Ovako možete postići gol-dva i to je to.
Idemo topnici, raspucajte se, pobogu
Idemo topnici, raspucajte se, pobogu
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nije šteta, dobro je. Ne smije Arsenal primat golove protiv ovakvih ekipa i ovo je do sada trebala bit završena utakmica al et... Mislim je greška što Eboue i Sagna igraju jer i jedan i drugi su stalno u napadu pa gužvu stvaraju tu na desnoj strani. Ugl.vidjet ćemo u drugom pol...
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ovog SAGNU treba protjerat iz Arsenala...
0-1... 
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
E nek' vam se ovo dešava. Niste na vrijeme završili ovu utakmicu, i sad morate ganjati rezultat od 0:2 i to na Emiratesu. Ovo je kolo potopa favorita, ne bih se iznenadio da sutra Bolton skine skalp Manchesteru na Reebok stadionu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.