Derdiyok je napisao/la:Vrh čim šibam Assassin's po Damaskufilip13 je napisao/la:
sve ok,kod tebe?
samo udri
Moderator/ica: insider
Nije to crvena ekipa vec ljubitelji Bosne i Hercegovine. Pravi mentalitet, ne treba meni Alija da se branim, na pradjedovskoj zemlji bio i ostao. Moj je svako ko hoce na pravu stranu, ljiljan, petokraka, nesto trece nije bitno, pravi ljudi ce uvijek prepoznati sta je dobro, a sta lose. Ovu drzavu bih branio i ne znam otici iz nje zbog svoje kuce, dvorista, njive, carsije. Onaj ko ju je branio zbog Alije i vjere sada je i nema vec je u nekoj tudjoj kuci, negdje vani ili jos uvijek u SDA IZ hobotnici. Historija ce pokazati ko je izdajnik svog naroda i ko samo profitira na jadu i cemeru svog naroda.BoixosNois1899 je napisao/la:Sage je napisao/la:Hendo je napisao/la:Nikad mi bolji ramazanski dani nisu bili bolji i brži nego čitajući jugofašista komentare po Klixu, N1, Sarajevo Grad... zbog imigranata i sad Erdoana.
Još sutra, čini mi se, počinje serija na Hayatu o najvećem sinu bosanskom, rahmetli predsjedniku Aliji Izetbegoviću, mojoj sreći nema kraja.
Vidiš kako filipu, tuzlaku, Sagetu... i ostaloj crvenoj ekipi ne smetaju postovi Neshe ali zato ljiljan, islam, Erdoan, džamija, iftar.... zapjene.

Jesi mi dobarHigh je napisao/la:Najbliži su ti Zavidovići. Država u državi. A i usput bi upoznao jednog Mađara.
Hendo je napisao/la:Nikad mi bolji ramazanski dani nisu bili bolji i brži nego čitajući jugofašista komentare po Klixu, N1, Sarajevo Grad... zbog imigranata i sad Erdoana.
Još sutra, čini mi se, počinje serija na Hayatu o najvećem sinu bosanskom, rahmetli predsjedniku Aliji Izetbegoviću, mojoj sreći nema kraja.
Vidiš kako filipu, tuzlaku, Sagetu... i ostaloj crvenoj ekipi ne smetaju postovi Neshe ali zato ljiljan, islam, Erdoan, džamija, iftar.... zapjene.
Kladim se da 95% SDA kadra ne zna ko je ovaj čovjek na sliciPenaltiky je napisao/la:Izetbegovići sjeme vam se zatrlo, krv vam izdajničku ****, jel vas sramota kostiju ovog čovjeka?
filip13 je napisao/la:Barbarossa je napisao/la:Filipe jesil bio u 3. Korpusu
iz zenice sam, kojem bi mogao biti?
Koje ovoRaonffa je napisao/la:Kladim se da 95% SDA kadra ne zna ko je ovaj čovjek na sliciPenaltiky je napisao/la:Izetbegovići sjeme vam se zatrlo, krv vam izdajničku ****, jel vas sramota kostiju ovog čovjeka?
legenda reala je napisao/la:Koje ovoRaonffa je napisao/la:Kladim se da 95% SDA kadra ne zna ko je ovaj čovjek na sliciPenaltiky je napisao/la:Izetbegovići sjeme vam se zatrlo, krv vam izdajničku ****, jel vas sramota kostiju ovog čovjeka?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.