Donio je Islam... to je vadiona. Isto kao da neko drugi nije mogao otici/doci, prije il kasnije, i prezentovat jos jednu religiju.FoSte95 je napisao/la:saznaće ne boj se svi za Zmaja od Bosne, krenuće i serija o njemu![]()
dozvoljavaš da skupove održava neko ko te davno okupirao, državu (kraljevinu) ti uništio a ni izvini nije rekao, a kamo li kasnije oprosti
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Samo mi nije jasno kakve veze imaju događanja koja su se desila prije 500-600 godina sa ovim danas? Ne voli nas niko ni Turci ni Rusi ni Ameri... samo postoje sfere interesa i ako se mi vidimo u nekoj toj sferi treba je iskoristiti. Ne treba u svemu praviti problem. A inače mi smo u tome majstori.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ja sam uvijek zato da iskoristimo bilo koga hahahah ali brate Erdo ode u Srbiju dovede investitore i oni pokrenu neke manje fabrike (msm nije ni to ništa specilano) al ovdje dođe kod nas i šta dovede NIŠTA, glavna tema im razgovora autoput Sarajevo-Beograd, j.ebo te autoput svakako ga nikada neće napraviti.Unofficialpage je napisao/la:Samo mi nije jasno kakve veze imaju događanja koja su se desila prije 500-600 godina sa ovim danas? Ne voli nas niko ni Turci ni Rusi ni Ameri... samo postoje sfere interesa i ako se mi vidimo u nekoj toj sferi treba je iskoristiti. Ne treba u svemu praviti problem. A inače mi smo u tome majstori.
Da je on danas došao sa nekim ljudima koji su voljni investirati, fabriku koju otvoriti ili barem uložiti u neku koja već postoji ovdje pa i ja bi ga otišao pozdraviti.......
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koja je to sfera? Jel to neka isto slicna onoj u kojoj smo se nasli 1941. pa bili cvijece Hrvatstva? Sada smo mali Erdoganovi Turci. Ne vidimo se svi u toj sferi, to se vide ljubitelji kriminalca Bakira koji zna da mu je ici u zatvor kad padne.Unofficialpage je napisao/la:Samo mi nije jasno kakve veze imaju događanja koja su se desila prije 500-600 godina sa ovim danas? Ne voli nas niko ni Turci ni Rusi ni Ameri... samo postoje sfere interesa i ako se mi vidimo u nekoj toj sferi treba je iskoristiti. Ne treba u svemu praviti problem. A inače mi smo u tome majstori.
On nije predstavnik 100% naroda vec 30%.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko ima ispod 30 i bude glasao za stranku koja vuce na zeleno sam sebi unistava zivot. Ocigledno je da se njima ne ide u EU cim dovode covjeka koji u EU ne smije primirisati vise. Vec bi da operisu van EU, njima ne moze biti bolje ako udjemo jer cemo tada i mi vidjeti malo zivota, pa kako ce onda kupiti glasove kada nas vise nece zanimati zavadjanje.
Jedna od građanki Sarajeva kaže da je na skup došla s porodicom zbog Erdogana.
Neki su ukazali da su došli u glavni grad BiH zbog toga što je u pojedinim državama Evropske unije Erdoganu zabranjeno održavati skupove ove vrste.
"Zbog netolerantne vlasti Evropske unije, došli smo u Sarajevo. Ne dozvoljavaju nam da se sretnemo sa našim predsjednikom u našoj državi. To je netolerantno i fašizam", rečeno nam je.
koja bolest
Neki su ukazali da su došli u glavni grad BiH zbog toga što je u pojedinim državama Evropske unije Erdoganu zabranjeno održavati skupove ove vrste.
"Zbog netolerantne vlasti Evropske unije, došli smo u Sarajevo. Ne dozvoljavaju nam da se sretnemo sa našim predsjednikom u našoj državi. To je netolerantno i fašizam", rečeno nam je.
koja bolest
Bosna od Istanbula do MilvokijaPenaltiky je napisao/la:jel ovo Sarma
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- legenda reala
- Kontakt:
Susjednu državu Tursku

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
zajebi geografiju, iz tesnja, zelena clanska viri iz dzepa, bakir predsjednik a govori susjed. nemre to tako, ova omladina nikako da doje pametilegenda reala je napisao/la:Susjednu državu Tursku![]()
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Klasika od tih divljackih naroda, misle da su povukli Boga za muda, a ne da su gradjani drugog reda tamo.filip13 je napisao/la: "Zbog netolerantne vlasti Evropske unije, došli smo u Sarajevo. Ne dozvoljavaju nam da se sretnemo sa našim predsjednikom u našoj državi. To je netolerantno i fašizam", rečeno nam je.
koja bolest
Njegova mahala ima najveću zastavu na jarbolu.
Jest da je trenutno spuštena, ostala samo stožina.
Jest da je trenutno spuštena, ostala samo stožina.
Ja bi da sam vlast u Njemackoj svim ovima koji su došli u SA, zatvorio granicu i nabio ih nogom nazad u Tursku pa neka idu kod njihovog predsjednika xD
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Pa turska je ratovala prije 500 godina protiv srba, zato je erdogan heroj dana u Sarajevu. 
@tuzlak ti bi bio zanimljiv da nisi komunjara.
@tuzlak ti bi bio zanimljiv da nisi komunjara.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Niko se ne vidi kao Turčin ili bilo šta slično tome. Svi su dobro došli sve dok poštuju BiH a kad to prestane tek tad imamo pravo se buniti. Ne treba vrata gu.zicom zatvarati već treba svaku situaciju iskoristiti da se sa tim moćnicima razgovara, pokuša nešto dobiti, da li je Bakir to u stanju ja mislim ne ali zbog njega ne treba vrata zatvoriti za buduća vremena. Ali najbitnija stvar je ne stvarati problem gdje ga nema a ovdje ga nema. Ima nas koji nismo ni za ni protiv već nam je svejedno. Neki dan je bila ona ruskinja i nije bilo ovakvih komentara, niko ništa nije ni napisao o tome. Ona je direktno napala BiH.tuzlak1987 je napisao/la:Koja je to sfera? Jel to neka isto slicna onoj u kojoj smo se nasli 1941. pa bili cvijece Hrvatstva? Sada smo mali Erdoganovi Turci. Ne vidimo se svi u toj sferi, to se vide ljubitelji kriminalca Bakira koji zna da mu je ici u zatvor kad padne.Unofficialpage je napisao/la:Samo mi nije jasno kakve veze imaju događanja koja su se desila prije 500-600 godina sa ovim danas? Ne voli nas niko ni Turci ni Rusi ni Ameri... samo postoje sfere interesa i ako se mi vidimo u nekoj toj sferi treba je iskoristiti. Ne treba u svemu praviti problem. A inače mi smo u tome majstori.
On nije predstavnik 100% naroda vec 30%.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Napravise i od ovog vece sranje nego sto jest. Ko da je Hitler ustao i dosao u Sarajevo. Cak se ide do te mjere da je problem skupa okupacija prije 600 godina.
Jer da nisu okupirali, mogli bi drzati skup.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma mi smo majstori od muhe slona napraviti, nema boljih od nas u tome. Nijedan razlog protiv nisam vidio osim ovog da su nas okupirali prije 500-600 god. Došao, neka odradi to zbog čega je došao bez dizanja tenzija.Kajzer10 je napisao/la:Napravise i od ovog vece sranje nego sto jest. Ko da je Hitler ustao i dosao u Sarajevo. Cak se ide do te mjere da je problem skupa okupacija prije 600 godina.![]()
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
SDA će pobijediti, to je fakt, i ništa tu, na žalost, par galamdžija po forumu i klixu neće moći uraditi niti promjeniti. Opet će nastaviti svojim životom komentariše a ovamo će SDA vlastela uredno da uzima pare i da se brčka po moru i tako do daljnjeg. Realno, kakav god da je SDA smijeh ljevica i druge opcije su još veći. Samo čujte ta imena Nikšić, Komšić, Radončić, i još par ublehara tima Kojović, Konaković i slični. Nego ako ste sami i mladi bježite odavde.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Goalgetter, VivaLaStella i 4 gosta.