FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U tom momentu premije za evropu u kojoj ce opet uzet puno vise love nego sto ce dati za te premijemoj uzor-S.G je napisao/la:Al hej, premije za TRECE mjesto![]()
![]()
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
Historicar
- Kontakt:
Završi se i ovosezonski pakao, treči smo na kraju.
Nabolja gol razlika..
Najvise golova dali uz Zrinjski..
Najmanje primljenih uz Siroki..
Najgora sezona FKSarajeva unazad par godina

Najgora sezona FKSarajeva unazad par godina
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ko ce se sjecat za par godina koliko si golova dao ili primio. Ono cega se svi sjecaju su trofeji i to se gleda, doduse sjecacemo se da smo na 4 derbija uzeli samo bodZip je napisao/la:Nabolja gol razlika..
Najgora sezona FKSarajeva unazad par godina![]()
1946~
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jedimo premije ali u vidu batina!!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
muhamedhulk je napisao/la:Svaka cast za ovaj klip. Rekao bi covjek Casillas.
Pavlovic nije los golman ali nije ni klasa, dovoljan za ovu ligu. Ne znam po vama ko je to najbolji na GK poziciji u ligi?
Meni je bitnije da ispred golmana igraju 4 jaka igraca, koji su bedem i koji nece dopustiti milion sansi za protivnika.
Ako ide pravilo 4 stranca, ko zna sta misle u Klubu u vezi 'odabrane' cetvorke i koji su to igraci koji ce igrati sljedece sezone a da nemaju nas pasos.
Definicija Pavlovića: Loš golman, koji ponekad brani dobro. Golman koji nije dovoljan za jače utakmice u ligi, kamo li za 1. pretkolo EL. To se do sad i dokazalo! A najbolji na GK poziciji u ligi je Pirić, a pošto on odlazi, onda Kjosevski. (Razapnite me, ali što je realno, realno je).
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Pavlovic nije los golman i glede toga sigurno nam je svojim odbranama donio vise bodova nego sto je "uzeo" da tako kazem . Od Velica je sigurno bolji golman .Meni na pomen Velica odmah padne kad dade sam sebi gol na Kosevu 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Najbolji napad lige, najbolja odbrana lige, najbolja gol razlika. 
Kakvi smo mi retardi
Kakvi smo mi retardi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

- StariGrad071
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Kako šta je sa Sarićem? Igra cijelu sezonu iako većinom igra k'o mlohava ćuna, a znaš da neće produžit ugovor. Onda ti lik uoči zadnjeg kola kaže da neće da igra, da čuva noge, i ti plasiraš u javnost da je lakša ozljeda a ubaciš juniora kojeg optužiš za poraz. Gdje je autoritet?StariGrad071 je napisao/la:Cuj nema autoritet u svlacionici hahahahaha. Sta je sa slucajem Saric?
Steta, ali sezona je zavrsila kako je i pocela, tmurno. Dva kiksa golmana.
Ono što je juče Mustafić pokazao, Sarić je pokazivao u 70% utakmica sezone. Je l' Husref ikad rekao "za poraz je kriv Sarić koji neće da trči"? Šabanovićeva partija je za nijansu bolja od većine Bekićevih unazad dvije godine, kad je Husref rekao da smo izgubili zbog Bekića?
Ko je stavio Hebiba na desnog beka iako Soma iz Župče vidi da Hebibović ne zna igrat beka? Ko je stavio Halida lijevo iako se iz aviona vidi da je momak mrtvi dešnjak i da je na lijevoj strani igrač manje?
Nije svrha pokupit za utakmicu 11 najboljih imena, nego popunit prave pozicije. Zato nam je Stanojević neke utakmice igrao štopera jer je pravi štoper Novaković suspendovan, pa se momak gubio i primali smo retardirane golove.
Pa nije to bas tako bez obzira koliko meni mustafic bio drag. Saric je svakako precjenjen igrac ali mustafic je jucer odigrao ko kakva pickica. Niti je smio kogq da napadne niti da posalje loptu duzu od pola metra. Sabqnovic u drugu ruku nije zasluzio da ispadne na poluvremenu, trebao je halilovic vise da mu pomaze. Ne slqzem se sa izjavom musemica glede junio u potpunosti, slazem se da su izgoriili sto nije strasna izjava kako se to zeli prikazati.
Primili smo 2 gola iz 2 suta na gol, drugi gol nije bio sut, da je osto na liniji desnim jajetom bi je odbranio. Pad koncentracije ko Bojana. Jucer jedina 3 igraca su zadovoljila po meni a to su: Myjakic, Adukor, Krste.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sliskovic trener ekipe koja je prvak tri godine izjavi da ima kvalitetni igraca u nasoj ligi i tu ce trazit pojacanja . jedino nasi vrli forum strucnjaci jedini vjeruju u pojacanja tipa Stepanov,Benko,Delac,Alispahic,Ikande itd
Zaboravljamo da su Stojcev,Cimirot ( leotar) Duljevic (olimpic) ja sam samo za igrace koji imaju motiv i zelju za napredkom .
Zaboravljamo da su Stojcev,Cimirot ( leotar) Duljevic (olimpic) ja sam samo za igrace koji imaju motiv i zelju za napredkom .
Sta vele kone, oni nam pomogli do Evrope.MortemHz je napisao/la:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta ce, neznanje kosta.emir79 je napisao/la:Sta vele kone, oni nam pomogli do Evrope.MortemHz je napisao/la:
-
Historicar
- Kontakt:
Ovu sezonu smo završili sa tri boda manje u odnosu na prošlu, a prošle sezone smo igrali i finale kupa.
Ma najvise me nervira usporenost Pavlovica..
Gubili il vodili, on polako uzima loptu... Laganica do peterca.. i rszgledanje dal ispucati il dodati...
Po meni, nakon golova s pola terena.. pa onaj gol u Bijeljini i jos par... Mislim da je vrijeme mjenjati prvog golmana..
Ja bih stvavio mladog golmana, Kovacevica, pa bar znam zbog koga kosu cupam..
Gubili il vodili, on polako uzima loptu... Laganica do peterca.. i rszgledanje dal ispucati il dodati...
Po meni, nakon golova s pola terena.. pa onaj gol u Bijeljini i jos par... Mislim da je vrijeme mjenjati prvog golmana..
Zip je napisao/la:Ma najvise me nervira usporenost Pavlovica..
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- sarajevo46
- Kontakt:
Ja bih volio da navijači Sarajeva nemaju potrebu cupati kosu. 

On je znao da nas čeka čupanje kose, simbolika!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
ajdohordas
- Kontakt:
vrati se Miodraže, mali vraže... da gledamo zlatno ljetoskoroalen je napisao/la:
On je znao da nas čeka čupanje kose, simbolika!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.