Oni brkovi ga čine starijimJuventinoVero je napisao/la:Po cemu, jacini suta?Osim13 je napisao/la:Koliko godina ima ovaj Sergej s duplim prezimenom, izgleda ko da gazi u kasne 30-te
Frajer bas ima baby face.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neka United kupi Sturara sebi, strasan je momak, biti ce nesto od njega, povoljno dajemo samo 30mil funti. 
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Ja sam mislio da je ova vrsta trolova izumrlaGaelMonfils je napisao/la:Odlican bi potez Uniteda bio da prevaru Pogbu zamjene sa SMS-om. Igraci slicnih karakteristika, ali ovaj drugi bolji duplo.
I da, Milanski klubovi su smece,da se spoje ne bi igrali ligu prvaka
Il Club più titolato al mondo!
Bolje bez VAR-a, ubija se čar fudbala 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- invincible1921
- Kontakt:
auu što se obrnu situacija 
de vrij bratski pogura inter
de vrij bratski pogura inter
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
De Vrij brat ahahahahaha plac.Inzaghi sve gurnu u odbranu i evo ti sad belaja.Jao drame.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Pa ovo se takmiče ko će više chokirati jbt 
Jesi li gledao Bayern sinoć?Raonffa je napisao/la:Bolje bez VAR-a, ubija se čar fudbala
De Vrij, Lulić 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Goalgetter
- Kontakt:
De Vrij i Lulic 
- invincible1921
- Kontakt:
Ne, što?Oikamid je napisao/la:Jesi li gledao Bayern sinoć?Raonffa je napisao/la:Bolje bez VAR-a, ubija se čar fudbala
PS: Zbog ovog volimo fudbal
-
GaelMonfils
- Kontakt:
Novi Calciopolli u najavi, De Vrij kao Buffon onomad.
Nije mi bas drago, ali svaka im cast, volim povratke i preokrete

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Da vidiš kakvo smeće je VAr...Raonffa je napisao/la:Ne, što?Oikamid je napisao/la:Jesi li gledao Bayern sinoć?Raonffa je napisao/la:Bolje bez VAR-a, ubija se čar fudbala
PS: Zbog ovog volimo fudbal