FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Xavi vazda bio serator.
Puyol i Iniesta OK, pogotovo ovaj prvi. Iniesta ponekad izgleda malokrvan.
Puyol i Iniesta OK, pogotovo ovaj prvi. Iniesta ponekad izgleda malokrvan.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Pa gori su od ove sezone.enobarca je napisao/la:Jesu im dresovi ruzni u pm, odavno ruzniji nisu bili
Proper oproštaj.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Prestat cu gledat fudbal narednih 5 godina.Vec donesena odluka.HankMoody je napisao/la:Sve sam preživio, ali ne znam kako ću Messija...
Meni su dresovi od ove sezone pojam ljepote za ove nove, ovo mi je sranje ogromnomessilla je napisao/la:Pa gori su od ove sezone.enobarca je napisao/la:Jesu im dresovi ruzni u pm, odavno ruzniji nisu bili![]()
Proper oproštaj.Nije kao kod nekih što pizde po pressicama.
Ocito nisi gledao fudbal prije Messia. Vjeruj, bilo i tad jako zanimljivo, bilo i tad strasnih majstora, puno vecih ikona nego danas ih ima.JoeBleck je napisao/la:Prestat cu gledat fudbal narednih 5 godina.Vec donesena odluka.HankMoody je napisao/la:Sve sam preživio, ali ne znam kako ću Messija...
Nije fudbal poceo niti ce zavrsiti sa Messie i Ronaldom.
HankMoody je napisao/la:Sve sam preživio, ali ne znam kako ću Messija...

Kad su se ova trojica preživjela, moci ce se i Messi
[/quote]
Ocito nisi gledao fudbal prije Messia. Vjeruj, bilo i tad jako zanimljivo, bilo i tad strasnih majstora, puno vecih ikona nego danas ih ima.
Nije fudbal poceo niti ce zavrsiti sa Messie i Ronaldom.[/quote]
Kako možeš staviti jednog i drugog u istu rečenicu, o ebote šta ima lijepo u ronaldovom nogometu?
Ocito nisi gledao fudbal prije Messia. Vjeruj, bilo i tad jako zanimljivo, bilo i tad strasnih majstora, puno vecih ikona nego danas ih ima.
Nije fudbal poceo niti ce zavrsiti sa Messie i Ronaldom.[/quote]
Kako možeš staviti jednog i drugog u istu rečenicu, o ebote šta ima lijepo u ronaldovom nogometu?

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
-
GaelMonfils
- Kontakt:
Blejzer10 je napisao/la:messilla je napisao/la:I svi plačemo![]()
jeftha je.bo te bog maloumni imaš temu za sebe ne smaraj nas ovdje
Coutinho
1483 minuta, što dođe 16 punih utakmica (22 nastupa do sada)
10 golova
6 asistencija
još došao u sred sezone, igrao van pozicije...
1483 minuta, što dođe 16 punih utakmica (22 nastupa do sada)
10 golova
6 asistencija
još došao u sred sezone, igrao van pozicije...
Samo uganuće za Osmana srećom (barem malo ove sezone). Još jedna dugotrajna povreda bi vjerovatno značila i kraj u Barceloni.
Messijeva liga

Messijeva liga

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma yebes njega, treba Hazarda od 28 godina dovest, ako nista mladji je, i dat svakom po malo prilike na terenu. Da svako ima loptu jednako u nogama.messilla je napisao/la:Samo uganuće za Osmana srećom (barem malo ove sezone). Još jedna dugotrajna povreda bi vjerovatno značila i kraj u Barceloni.
Messijeva liga![]()
Balans jel.
27.10.2020
I kad kažu ne bi je osvojio bez Suareza. Pa osvojio bi je da je u špicu Adebayor. Čovjek sam osvaja titule. Nažalost u ligi prvaka se nije moglo daleko samo s Messijem.
Ne treba pretjerivati poput tih morona, ali ovo nije dobro za ekipu. Mora se on fokusirati na jednu funkciju, a ne da igra sve. To naravno nije isključivo njegova krivica, ima dosta i alibi igrača kojim je najlakše šutnuti njemu loptu pa čekati da on nešto uradi, pa kompenzirati to nekom trkom i pokrivanjem njegovog prostora. A mislim da dogodine neće biti takav slučaj, jer od Coutinha očekujem puno. Nećemo više bit' mač s jednom oštricom, da ne govorim ako Griezmann dođe ili ne'do bog još neki vezni.
Bilo bi dobro vidjeti da se igra može izgraditi i bez Messija, i da on može ponekad čekati samo završnu loptu. A to neće past s neba, trebat će istrpiti takve utakmice u predsezoni, i početkom sezone, jer već dvije godine igramo ovako, i neće biti tako lako pomjeriti težište s jednog čovjeka na ekipu.
Ali jedino s takvim pristupom se može očekivati nešto u LP. Ako i dogodine on bude i organizator i najbolji strijelac, ide novo ispadanje u 1/4 jer će ga ili pokriti s tri igrača ili će se on skrivati po terenu.
Bilo bi dobro vidjeti da se igra može izgraditi i bez Messija, i da on može ponekad čekati samo završnu loptu. A to neće past s neba, trebat će istrpiti takve utakmice u predsezoni, i početkom sezone, jer već dvije godine igramo ovako, i neće biti tako lako pomjeriti težište s jednog čovjeka na ekipu.
Ali jedino s takvim pristupom se može očekivati nešto u LP. Ako i dogodine on bude i organizator i najbolji strijelac, ide novo ispadanje u 1/4 jer će ga ili pokriti s tri igrača ili će se on skrivati po terenu.
?Evander je napisao/la:Ocito nisi gledao fudbal prije Messia. Vjeruj, bilo i tad jako zanimljivo, bilo i tad strasnih majstora, puno vecih ikona nego danas ih ima.JoeBleck je napisao/la:Prestat cu gledat fudbal narednih 5 godina.Vec donesena odluka.HankMoody je napisao/la:Sve sam preživio, ali ne znam kako ću Messija...
Nije fudbal poceo niti ce zavrsiti sa Messie i Ronaldom.
Kaze ti da si balavac.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nemaš.Evander je napisao/la:Ne nadaj se, imam stelu ovdjejasmin10 je napisao/la:Valjda će biti trajni.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
A i jest vala smorio lik bio. Imas osjecaj da iz njega sibaju neke frustracije, svakom zivom puca kontru. Da covjek kaze da je nebo plavo, on bi rekao da je zeleno 
27.10.2020
Ma logicno da je lose toliko oslanjati se na jednog igraca, ali evo hajmo realno, bilo je i par utakmica gdje Messi nije igrao. I ko je preuzeo na sebe i povukao ekipu ? Niko ziv. O veznjacima da ne govorim. Pa u Bayernu, Rejalu i takvim timovima svaki igrac ucestvuje skoro jednako, veznjaci asistiraju, zabijaju dok kod nas niko nista.Blejzer10 je napisao/la:Ne treba pretjerivati poput tih morona, ali ovo nije dobro za ekipu. Mora se on fokusirati na jednu funkciju, a ne da igra sve. To naravno nije isključivo njegova krivica, ima dosta i alibi igrača kojim je najlakše šutnuti njemu loptu pa čekati da on nešto uradi, pa kompenzirati to nekom trkom i pokrivanjem njegovog prostora. A mislim da dogodine neće biti takav slučaj, jer od Coutinha očekujem puno. Nećemo više bit' mač s jednom oštricom, da ne govorim ako Griezmann dođe ili ne'do bog još neki vezni.
Pa u Africi neki dan Denis asistirao Suarezu, dobar zadnji pas, covjek se tacno syebe kad vidi to konacno, zasto sto svi znamo kakva je rijetkost
I nije to do Messija, on je recimo 2012 imao mnogo manju ulogu u timu a zabio je 91 gol. Upravo zato sto smo imali dobar vezni red i bekove. Pa nije morao da se povlaci nazad do stopera i da organizuje igru.
Od Coutinha, Dembelea i Griezmanna ocekujem mnogo sljedece sezone.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: FCB1986, FCBLAUGRANA1987 i 7 gostiju.