NBA Playoffs 2018.
Re: NBA Playoffs 2018.
KingJamesMVP in da haus
Vrijeme je za neki show Currya.
Vrijeme je za neki show Currya.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Šta se događa 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Harden dobar u odbrani 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Looney ozbiljan faktor za GSW postade,strasna blokada 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Klay kad spusti loptu na parket i harden ga lahko zatvaraRokoko87 je napisao/la:Harden dobar u odbrani
Stephu ko da je neko ukrao talent kao u Space jamu

Looney

Looney
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Steph pravi separaciju bez ikakvih problema, ne izgleda uopce sekund usporeno povredom al zato trice ne moze ubacit da mu zivot o njoj ovisi 
I onda kazu Curryeva ekipa :urnebes
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Loonyeva ekipa višeBobadilla je napisao/la:I onda kazu Curryeva ekipa :urnebes
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Brada polaganje ne moze zabiti
Cp3 jos bez kosa jbt
neocekivano losa tekma, barem za sad 
Logicno da jest. KD je dosao kod Currya ne bi li uzeo prsten a ne Curry kod njega. Ovih par losijih Stephovih utakmica nista ne mijenja sigurno.Bobadilla je napisao/la:I onda kazu Curryeva ekipa :urnebes
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Došao je i James kod Wadea pa...Kaunas je napisao/la:Logicno da jest. KD je dosao kod Currya ne bi li uzeo prsten a ne Curry kod njega. Ovih par losijih Stephovih utakmica nista ne mijenja sigurno.Bobadilla je napisao/la:I onda kazu Curryeva ekipa :urnebes
Warriorsi baš ružno djeluju otkako im je cilj samo dati loptu Durantu da postigne koš.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne mozes to porediti ali nikako. Uostalom, Wade je ikona Heata bio i uvijek ce biti, vjerovatno najveci igrac u historiji fransize.TheChief je napisao/la:Došao je i James kod Wadea pa...Kaunas je napisao/la:Logicno da jest. KD je dosao kod Currya ne bi li uzeo prsten a ne Curry kod njega. Ovih par losijih Stephovih utakmica nista ne mijenja sigurno.Bobadilla je napisao/la:I onda kazu Curryeva ekipa :urnebes
15.10.2013.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Houston 11 promasenih zicera/polaganja/zakucavanja za sada 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Sad su imali promaseno 18 od zadnja 22 pokusaja. Previse.BernardBarnjak je napisao/la:Houston 11 promasenih zicera/polaganja/zakucavanja za sada
A KD ne moze masit izgleda
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Kakve su ovo ultra niske postave
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Stvarno je zanimljivo koliko je Golden odustao od svoje prepoznatljive košarke i koliko su dali Durantu loptu u ruke da siluje svaki napad
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.